Hrană umedă câini junior, Pedigree plic cu pui și orez - 100 g

Pedigree

Hrană umedă câini junior, Pedigree plic cu pui și orez - 100 g

3.99 RON
Cod articol ZA-1760
Vârstă Junior
Tip produs Hrană umedă
      Hrană umedă câini junior, Pedigree plic cu pui și orez - 100 g
      Hrana umedă pentru câini junior Pedigree, în plic de 100 g, este o opțiune delicioasă și echilibrată pentru hrănirea prietenului tău necuvântător în perioada sa de creștere. Această rețetă special formulată conține ingrediente de înaltă calitate, precum pui și orez, pentru a oferi nutrienții esențiali necesari pentru dezvoltarea sănătoasă a...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

      Hrană umedă câini junior, Pedigree plic cu pui și orez - 100 g


      Hrana umedă pentru câini junior Pedigree, în plic de 100 g, este o opțiune delicioasă și echilibrată pentru hrănirea prietenului tău necuvântător în perioada sa de creștere. Această rețetă special formulată conține ingrediente de înaltă calitate, precum pui și orez, pentru a oferi nutrienții esențiali necesari pentru dezvoltarea sănătoasă a câinelui tău tânăr.

Prin alegerea hranei Pedigree, îți asiguri că patrupedul tău primește o combinație echilibrată de proteine, carbohidrați, vitamine și minerale esențiale. Puiul, o sursă de proteine de înaltă calitate, contribuie la dezvoltarea musculară și la menținerea unei greutăți corporale sănătoase. Orezul adaugă carbohidrați complecși, oferind energie sustenabilă pentru a susține nivelul activității jucause a câinelui tău junior.

Textura hranei umede facilitează consumul și digestia, iar aroma apetisantă va stârni cu siguranță interesul micuțului tău patruped. Ambalajul în plic este comod pentru porționare și menținerea prospețimii, asigurând că fiecare masă este la fel de gustată ca prima.

Cu Pedigree, oferi câinelui tău nu doar o masă gustoasă, ci și o experiență nutritivă completă, contribuind la o creștere sănătoasă și fericită a companionului tău de patru labe.

Compozitie:

Carne și derivate de origine animală (inclusiv pui 14% și ficat de porc 8% în fiecare bucățică**), minerale, cereale (inclusiv făină de orez 1.1%, echivalentul a orez gătit 4%), pește și derivate din pește, derivate de origine vegetală, uleiuri și grăsimi, extracte din proteină vegetală. Din care 93% natural. Bucățică în mod tipic 54% din produs Ingredientele menționate în magazinul online pot diferi de cele de pe ambalaj.

   

Aditivi: 
Vitamina D3:150UI, vitamina E:60.0mg, cupru (sulfat de cupru (II) pentahidrat): 2.1mg, iod (iodat de calciu, anhidru): 0.35mg, fier (sulfat de fier (II), monohidrat): 4.5mg, mangan (sulfat de mangan, monohidrat): 2.7mg, zinc (sulfat de zinc, monohidrat): 24.0mg/aditivi tehnologici: guma cassia: 1900mg
Cantitate Recomandată:

Pentru câinii junior, se recomandă o cantitate zilnică de hrană, în funcție de greutatea, vârsta și nivelul de activitate al animalului tău. Consultă informațiile de pe ambalaj sau recomandările medicului veterinar pentru a determina cantitatea corectă.
Frecvența Hrănirii:

De obicei, se recomandă să împarți cantitatea zilnică recomandată în cel puțin două mese pe zi pentru a menține nivelul de energie și a evita supraalimentarea.
Introducerea Treptată:

Atunci când treci la o nouă hrană, inclusiv Hrana Umedă pentru Câini Junior Pedigree, începe cu o tranziție treptată de-a lungul a 7-10 zile pentru a evita eventualele tulburări digestive. Amestecă treptat hrana nouă cu cea veche, crescând proporția de hrană nouă în fiecare zi.
Apă Proaspătă:

Asigură-te că câinele tău are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată. Hrana umedă conține deja o cantitate semnificativă de apă, dar hidratarea suplimentară este crucială pentru sănătatea generală a câinelui.
Monitorizarea Greutății:

Urmează recomandările producătorului privind greutatea și starea corporală. Monitorizează greutatea câinelui tău și ajustează cantitatea de hrană în consecință pentru a menține o greutate sănătoasă.
Diversitate Alimentară:

Pentru a asigura o nutriție echilibrată, poți combina hrana umedă Pedigree cu hrana uscată adecvată pentru câini junior. Această diversitate alimentară poate aduce beneficii nutriționale suplimentare.
Vizite la Veterinar:

Consultă medicul veterinar în mod regulat pentru a evalua starea de sănătate a câinelui tău și a primi recomandări personalizate privind alimentația și necesitățile specifice ale acestuia.
Hrana umedă pentru câini junior Pedigree este concepută pentru a oferi o nutriție completă și echilibrată în perioada de creștere a câinelui tău, contribuind la sănătatea și fericirea acestuia.
Cu Pedigree plic cu pui și orez, hrănesc câinii mei juniori și nu pot să fiu mai mulțumit. Gustul delicios de pui și textura ușor de mâncat sunt perfecte pentru micuții mei patrupezi.
scris la 2023-12-01 12:08:11
Este un produs pe care îl vom continua să-l recomandăm tuturor posesorilor de câini juniori
scris la 2023-12-01 12:07:36
hrana umedă Pedigree cu pui și orez a fost o salvare pentru câinele meu junior. El este destul de mofturos când vine vorba de hrană, dar această variantă a fost cu siguranță pe placul lui
scris la 2023-12-01 12:06:30