Hrană umedă dietetică premium Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline EN ST/OX Gastrointestinal Somon-85 g

Purina

Hrană umedă dietetică premium Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline EN ST/OX Gastrointestinal Somon-85 g

6.99 RON
Cod articol ZA-1324
Vârstă Adult
Tip produs Hrană umedă
Hrană umedă dietetică premium Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline EN ST/OX Gastrointestinal Somon-85 g  este o hrană umedă dietetică premium cu somon pentru pisici, în caz de indigestie și boli digestive, optimizează absorbția de nutrienți, conținut de grăsime redus, cu prebiotice, gustoasă,  are un gust delicios, este bine acceptată chiar și de pisicile cu apetit redus și este special creată pentru a optimiza aportul de nutrienți.  Hrana de la...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrană umedă dietetică premium Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline EN ST/OX Gastrointestinal Somon-85 g

 este o hrană umedă dietetică premium cu somon pentru pisici, în caz de indigestie și boli digestive, optimizează absorbția de nutrienți, conținut de grăsime redus, cu prebiotice, gustoasă,  are un gust delicios, este bine acceptată chiar și de pisicile cu apetit redus și este special creată pentru a optimiza aportul de nutrienți.

 Hrana de la Purina conține somon, iar compoziția sa este concepută pentru a despovăra sistemul digestiv. Conține proteine din puține surse, fapt ce reduce reacțiile nedorite ale intestinului. Conținutul de grăsime este redus, iar „povara“ asupra tractului digestiv este minimizată. În plus, hrana umedă este îmbogățită cu prebiotice, care contribuie la sănătatea și buna funcționarea intestinului.

Purina Veterinary Diets Feline EN Somon este alegerea potrivită pentru pisicile cu tulburări gastrointestinale temporare sau cronice sau boli care inhibă absorbția nutrienților în organism. Hrana umedă are un gust delicios, este bine acceptată chiar și de pisicile cu apetit redus și este special creată pentru a optimiza aportul de nutrienți. 

Foarte gustoasă: bucățele de somon în sos delicios; acceptată și de către pisicile care su un apetit redus din cauza bolii

Pachet practic: 10 pliculețe a câte 85 g

În caz de tulburări și boli ale sistemului digestiv: optimizează asimilarea nutrienților în tractul digestiv, furnizează pisicii nutrienți esențiali & este potrivită pentru pisicile tinere și adulte

Număr limitat de surse de proteine:minimizează tulburările digestive

Cu prebiotice: susține funcția intestinului

Conținut moderat de grăsime: nu împovărează excesiv sistemul digestiv

   Ingrediente:
Carne și derivate animale, pește și derivate din pește (somon 4%), ouă și derivate din ouă, cereale, derivate de origine vegetală (fibre de mazăre 1,4%), minerale, drojdie, uleiuri și grăsimi, diverse zaharuri.
Ingrediente ușor digerabile: curcan, ficat, somon, rinichi, ou uscat, făină de orez, ulei de pește.

Aditivi nutriționali:
vitamina A (1.680 UI/kg), vitamina D3 (235 UI/kg), vitamina E1 (49 mg/kg), [3b202] (0,94 mg/kg), vitamina E4 (6.0 mg/kg),  vitamina E5 (8.6 mg/kg), [3b605] (119 mg/kg).

 

Cereți sfatul medicului veterinar înainte de utilizare.
Pentru fiecare 1 kg de greutate corporală suplimentar, adăugați 15 g hrană iuscată pe zi, dacă hrăniți pisica doar cu hrană uscată, sau ½ de conservă pe zi, dacă hraniți pisica doar cu hrană umedă, sau 10 g hrană uscată, atunci când hrăniți pisica cu un amestec de hrană umedă și uscată. Feline EN St / Ox Gastrointestinal este o hrană completă și echilibrată pentru pisoi și pisici adulte. Hrăniți pisoii de la 6 la 12 săptămâni cu 40 până la 80 g hrană uscată conform tabelului și înmuiați hrana, în caz de nevoie, până la înțărcarea completă. Reduceți treptat adaosul de apă.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!