Hrana umeda patee pisici PURINA PRO PLAN Cat Sterilised-85 g

Purina

Hrana umeda patee pisici PURINA PRO PLAN Cat Sterilised-85 g

5.89 RON
Cod articol ZA-1331
Vârstă Adult
Tip produs Hrană umedă
Hrana umeda patee pisici PURINA PRO PLAN Cat Sterilised-85 g
PURINA PRO PLAN Cat Sterilised-85 g este o hrană umedă echilibrată pentru pisici sterilizate, bogată în somon & ton, prebiotice & substanțe nutritive esențiale, cu OptiRenal pentru sănătatea rinichilor, pentru o viață activă a pisicii.Această hrană specială și de înaltă calitate conține somon și ton două surse ușore și delicioase de proteine de origine animală. Ușor digerabilă și săracă...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana umeda patee pisici PURINA PRO PLAN Cat Sterilised-85 g


PURINA PRO PLAN Cat Sterilised-85 g este o hrană umedă echilibrată pentru pisici sterilizate, bogată în somon & ton, prebiotice & substanțe nutritive esențiale, cu OptiRenal pentru sănătatea rinichilor, pentru o viață activă a pisicii.Această hrană specială și de înaltă calitate conține somon și ton două surse ușore și delicioase de proteine de origine animală. Ușor digerabilă și săracă în grăsimi, această hrană contribuie și la menținerea greutății corporale optime și a unei mase musculare puternice.
În plus, hrana umedă conține prebiotice, vitaminele A, C și E, precum și acizi grași nesaturați Omega și antioxidanți, ce susțin sistemele de protecție ale tractului urinar, digestiv, pielii și blănii. Felina dumneavoastră o va iubi.

   Pentru că metabolismul se schimbă în urma sterilizării, pisicile sterilizate au nevoie de o hrană specială pentru a avea parte de o viață sănătoasă și activă. PURINA PRO PLAN Cat Sterilised 24 x 85 g combină toate substanțele nutritive esențiale într-o hrană bogată în proteine și săracă în grăsimi pentru pisicile sterilizate.
În urma sterilizării, crește riscul apriției bolilor tractlui urinar inferior (FLUTD). Prin urmare, oamenii de știință au dezvoltat o formulă care poate contracara acest lucru: formula OptiRenal. Aceasta reglează valoarea pH-ului urinei, scade riscul apariției pietrelor urinare și sprijină sănătatea rinichilor și a tractului urinar. 

Somon & ton: surse de proteine de origine animală, sărace în grăsimi, ușor digerabile

Cantitate adaptată de energie și substanțe nutritive: pentru o viață lungă și sănătoasă

Formula OptiRenal: pentru sănătatea rinichilor, combinație de ingrediente din aminoacizi, acizi grași esențiali & antioxidanți

Cu prebiotice, vitamine & minerale: sprijină pielea, blana, sistemul digestiv, urinar și imunitar

 

      Ingrediente:

Carne și subproduse de origine animală, pește și subproduse din pește (dintre care 4% ton), uleiuri și grăsimi, minerale, legume, subproduse de origine vegetală, diverse zaharuri.


Aditivi nutriționali:
vitamina A (1.776 UI/kg), vitamina D3 (248 UI/kg), sulfat de fier monohidrat (66 mg/kg), iodat de calciu anhidru (0,98 mg/kg), sulfat de cupru pentahidrat (6,4 mg/kg), sulfat de mangan monohidrat (9,2 mg/kg), sulfat de zinc monohidrat (117 mg/kg), conservanți.

Pentru pisică în vârstă de 4 kg, 2 conserve/ zi în mese separate.

A se servi la temperatura camerei.

Lăsați mereu la dispoziția pisicii apă potabilă proaspătă.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!