Hrană umedă pentru câini adulti, conserva, Pedigree cu vită - 1,2 kg

Pedigree

Hrană umedă pentru câini adulti, conserva, Pedigree cu vită - 1,2 kg

24.99 RON
Cod articol ZA-1767
Vârstă Adult
Tip produs Hrană umedă
Hrană umedă pentru câini adulti, conserva, Pedigree cu vită - 1,2 kg
      Hrana umedă pentru câini adulți Pedigree în conservă, cu vită, este o alegere excelentă pentru a-ți hrăni companionul cu o dietă echilibrată și gustoasă. Această conservă generoasă, cu o greutate de 1,2 kg, furnizează o masă hrănitoare și delicioasă pentru câinele tău adult. Caracteristici principale: Vită de Calitate Superioară: Formulată cu carne de vită...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrană umedă pentru câini adulti, conserva, Pedigree cu vită - 1,2 kg


      Hrana umedă pentru câini adulți Pedigree în conservă, cu vită, este o alegere excelentă pentru a-ți hrăni companionul cu o dietă echilibrată și gustoasă. Această conservă generoasă, cu o greutate de 1,2 kg, furnizează o masă hrănitoare și delicioasă pentru câinele tău adult.

Caracteristici principale:

Vită de Calitate Superioară:

Formulată cu carne de vită de calitate superioară, hrana Pedigree oferă proteine esențiale pentru susținerea musculaturii și a energiei zilnice ale câinelui tău.

Nutriție Echilibrată:

Fiecare conservă este concepută pentru a oferi o nutriție completă și echilibrată, incluzând vitamine, minerale și alți nutrienți esențiali pentru a susține sănătatea generală a câinelui tău adult.

Gustul Delicios:

Cu aroma și gustul bogat de vită, hrana Pedigree va captiva papilele gustative ale câinelui tău, transformând fiecare masă într-o experiență savuroasă.

Convenient și Econom:

Ambalajul de 1,2 kg este convenabil pentru proprietarii de câini adulți, oferind o soluție economică și evitând necesitatea deschiderii frecvente a conservelor.

Apoi mai multe detalii:

Conserva Pedigree este creată pentru a oferi câinelui tău o hrană gustoasă și hrănitoare. Fiecare porție sprijină sănătatea sa generală, contribuind la un blăniță strălucitoare, o piele sănătoasă și un sistem imunitar puternic.

Calcularea Cantității Zilnice:

Consultă recomandările de hranire de pe ambalaj pentru a determina cantitatea zilnică adecvată în funcție de greutatea, vârsta și nivelul de activitate al câinelui tău.
Rutină de Hranire Regulată:

Stabilește o rutină regulată de hranire, împărțind cantitatea zilnică recomandată în două sau mai multe mese pentru a asigura o digestie optimă și a preveni supraalimentarea.
Combinație cu Hrană Uscată:

Pentru o dietă echilibrată, poți combina hrana umedă Pedigree cu hrana uscată corespunzătoare, ajustând proporțiile în funcție de nevoile calorice ale câinelui tău.
Asigurarea Accesului la Apă Proaspătă:

Oferă câinelui acces nelimitat la apă proaspătă pentru a preveni deshidratarea și a susține sănătatea renală.
Monitorizarea Greutății și Stării de Sănătate:

Urmează greutatea câinelui și ajustează cantitatea de hrana în consecință pentru a menține o greutate sănătoasă. Observă orice schimbare în starea sa de sănătate și consultă medicul veterinar dacă este necesar.
Păstrarea Corespunzătoare:

Depozitează conserva într-un loc răcoros și uscat. Închide bine conserva după folosire și utilizează conținutul în câteva zile pentru a menține prospețimea.
Adaptare Treptată:

Dacă faci tranziția de la o altă hrană, introduce treptat hrana Pedigree pentru a evita tulburările digestive. Mixează treptat hrana nouă cu cea veche pe o perioadă de 5-7 zile.
Consultarea Veterinarului:

Consultă medicul veterinar pentru a discuta despre nevoile nutriționale individuale ale câinelui tău și pentru a primi recomandări personalizate privind hrana și cantitatea potrivită.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!