Hrana umeda pentru caini adulti, Pedigree plic cu vita in aspic - 100 g

Pedigree

Hrana umeda pentru caini adulti, Pedigree plic cu vita in aspic - 100 g

3.99 RON
Cod articol ZA-1759
Vârstă Adult
Tip produs Hrană umedă
Hrana umeda pentru caini adulti, Pedigree plic cu vita in aspic - 100 g
      Hrana umedă pentru câini adulți Pedigree, plic, cu vita în aspic, reprezintă o alegere delicioasă și hrănitoare pentru companionul tău canin. Ambalată în plicuri individuale de 100g, această rețetă cu vita în aspic oferă o experiență culinară apetisantă, satisfăcând atât gustul câinelui, cât și nevoile nutriționale. Arome Delicate de Vita: Această hrana...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana umeda pentru caini adulti, Pedigree plic cu vita in aspic - 100 g


      Hrana umedă pentru câini adulți Pedigree, plic, cu vita în aspic, reprezintă o alegere delicioasă și hrănitoare pentru companionul tău canin. Ambalată în plicuri individuale de 100g, această rețetă cu vita în aspic oferă o experiență culinară apetisantă, satisfăcând atât gustul câinelui, cât și nevoile nutriționale.

Arome Delicate de Vita: Această hrana umedă pentru câini de la Pedigree conține bucăți suculente de vita, oferind o aromă delicată și gust bogat. Această combinație apetisantă va stârni cu siguranță apetitul câinelui tău și îi va oferi o masă plină de savoare.

Textură în Aspic pentru O Experiență Plăcută: Hrana umedă se prezintă într-un aspic ușor, adăugând o textură plăcută fiecărei ronțăituri. Această consistență îmbunătățește experiența culinară a câinelui tău, făcând hrănirea mai atrăgătoare.

Nutriție Completă și Echilibrată: Pedigree se angajează să ofere o nutriție completă și echilibrată pentru câinii adulți, iar această rețetă cu vita în aspic nu face excepție. Fiecare plic conține nutrienți esențiali pentru menținerea sănătății generale și vitalității câinelui tău.

Plicuri Individuale pentru Prospețime: Ambalate în plicuri individuale de 100g, aceste porții sunt ușor de măsurat și servit, asigurând prospețimea fiecărei mese. Această metodă de ambalare face hrănirea mai convenabilă și menține gustul autentic al hranei.

Potrivită pentru Toate Rasele: Hrana umedă Pedigree cu vita în aspic este potrivită pentru câinii de toate rasele, asigurându-te că toți prietenii cu blană primesc nutriția de care au nevoie.

Momentele Perfecte de Hrănire: Oferă hrana umedă Pedigree cu vita în aspic ca o masă principală sau ca o recompensă specială în momentele de răsfăț. Aceasta adaugă diversitate în dieta câinelui tău și contribuie la menținerea entuziasmului în timpul mesei.

Cu Pedigree, poți fi sigur că oferi câinelui tău o hrană umedă de înaltă calitate, pregătită să-i satisfacă gusturile exigențe și să-i asigure o nutriție completă.

   Compozitie:

Carne și subproduse de origine animală (40%, inclusiv 4% carne de vită), Uleiuri și grăsimi (0,5% ulei de floarea soarelui), Substanțe minerale, Produse de origine vegetală (0,5% pulpă de sfeclă de zahăr uscată) 

   Componente analitice:

Ingrediente analitice (%): Proteină: 7, Conținut grăsimi: 6, Conținut anorganic: 2, Fibră brută: 0,3, Umiditate: 82,5, Vitamina D3: 150 UI, Vitamina E: 50 mg, Anhidrida de iodat de calciu: 0,39 mg, Pentahidrat de sulfat de cupru: 5,7 mg, Sulfat de fier monohidrat: 10 mg, Sulfat de mangan monohidrat: 5,6 mg Sulfat de zinc monohidrat: :, guma Kasi: 2060 mg

Frecvența Hrănirii:

Oferă hrana umedă Pedigree cu vita în aspic în funcție de nevoile calorice ale câinelui tău. Pentru adulții activi, de obicei, se recomandă 2-3 mese pe zi.
Cantitatea Potrivită:

Urmează instrucțiunile de pe ambalaj pentru a determina cantitatea corectă în funcție de greutatea și nivelul de activitate al câinelui tău. Menține o cantitate echilibrată pentru a asigura o nutriție completă și echilibrată.
Combinație cu Hrana Uscată:

Poți combina hrana umedă cu hrana uscată Pedigree pentru a oferi o varietate de texturi și a satisface nevoile de mestecare ale câinelui tău. Ajustează porțiile în consecință.
Monitorizarea Greutății:

Urmează greutatea câinelui și ajustează cantitatea de hrană în funcție de schimbările în greutate. Menținerea unei greutăți sănătoase contribuie la starea generală de bine a animalului tău de companie.
Hidratarea Corespunzătoare:

Asigură-te că câinele tău are întotdeauna acces la apă proaspătă. Hrana umedă poate contribui la aportul total de apă al câinelui tău, dar asigură-te că dispune mereu de apă curată.
Păstrarea Corectă a Plicurilor:

Depozitează plicurile de hrana umedă într-un loc răcoros și uscat, ferit de expunerea directă la soare. Închide bine plicul după ce ai deschis pentru a menține prospețimea.
Consultația Veterinarului:

Dacă ai întrebări sau îngrijorări cu privire la dieta câinelui tău, consultați medicul veterinar pentru recomandări personalizate.
Hrana umedă pentru câini adulți Pedigree, cu vita în aspic, este o opțiune delicioasă și hrănitoare. Prin urmarea acestui ghid de hranire, te asiguri că câinele tău primește nutriția adecvată pentru a-și menține sănătatea și vitalitatea.
am observat o îmbunătățire a energiei și a aspectului său general de la când am introdus această hrană umedă în dieta lui. Recomand cu încredere acest produs
scris la 2023-12-01 12:03:32
Este un produs excelent pe care îl recomand tuturor posesorilor de câini adulți!
scris la 2023-12-01 12:02:28
De fiecare dată când deschid un plic, se așează lângă bol și așteaptă nerăbdător să-i servesc porția. Îmi place faptul că ingredientele sunt de înaltă calitate și că aceasta oferă câinelui meu tot ceea ce are nevoie pentru a fi sănătos și fericit.
scris la 2023-12-01 12:01:50