Hrana umeda pentru caini adulti Pedigree,plic cu miel in aspic - 100 g

Pedigree

Hrana umeda pentru caini adulti Pedigree,plic cu miel in aspic - 100 g

3.49 RON
Cod articol ZA-1758
Vârstă Adult
Tip produs Hrană umedă
Hrana umeda pentru caini adulti Pedigree,plic cu miel in aspic - 100 g
     Hrana umedă pentru câini adulți Pedigree, plic, cu miel în aspic, reprezintă o alegere delicioasă și hrănitoare pentru companionul tău canin. Ambalată în plicuri individuale de 100g, această rețetă cu miel în aspic oferă o experiență culinară apetisantă, satisfăcând atât gustul câinelui, cât și nevoile nutriționale. Arome Delicate de Miel: Această hrana umedă pentru...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana umeda pentru caini adulti Pedigree,plic cu miel in aspic - 100 g


     Hrana umedă pentru câini adulți Pedigree, plic, cu miel în aspic, reprezintă o alegere delicioasă și hrănitoare pentru companionul tău canin. Ambalată în plicuri individuale de 100g, această rețetă cu miel în aspic oferă o experiență culinară apetisantă, satisfăcând atât gustul câinelui, cât și nevoile nutriționale.

Arome Delicate de Miel: Această hrana umedă pentru câini de la Pedigree conține bucăți suculente de miel, oferind o aromă delicată și gust bogat. Această combinație apetisantă va stârni cu siguranță apetitul câinelui tău și îi va oferi o masă plină de savoare.

Textură în Aspic pentru O Experiență Plăcută: Hrana umedă se prezintă într-un aspic ușor, adăugând o textură plăcută fiecărei ronțăituri. Această consistență îmbunătățește experiența culinară a câinelui tău, făcând hrănirea mai atrăgătoare.

Nutriție Completă și Echilibrată: Pedigree se angajează să ofere o nutriție completă și echilibrată pentru câinii adulți, iar această rețetă cu miel în aspic nu face excepție. Fiecare plic conține nutrienți esențiali pentru menținerea sănătății generale și vitalității câinelui tău.

Plicuri Individuale pentru Prospețime: Ambalate în plicuri individuale de 100g, aceste porții sunt ușor de măsurat și servit, asigurând prospețimea fiecărei mese. Această metodă de ambalare face hrănirea mai convenabilă și menține gustul autentic al hranei.

Potrivită pentru Toate Rasele: Hrana umedă Pedigree cu miel în aspic este potrivită pentru câinii de toate rasele, asigurându-te că toți prietenii cu blană primesc nutriția de care au nevoie.

Momentele Perfecte de Hrănire: Oferă hrana umedă Pedigree cu miel în aspic ca o masă principală sau ca o recompensă specială în momentele de răsfăț. Aceasta adaugă diversitate în dieta câinelui tău și contribuie la menținerea entuziasmului în timpul mesei.

Cu Pedigree, poți fi sigur că oferi câinelui tău o hrană umedă de înaltă calitate, pregătită să-i satisfacă gusturile exigențe și să-i asigure o nutriție completă.

Ingrediente naturale printre care produse animaliere proaspăt obţinute (neconservate prin congelare).

Hrana sub forma de bucăţele în sos, delicat gătite pentru a păstra mai bine nutrienţii şi vitaminele.

Produs cu carne proaspătă
Conţine două feluri de carne.

Compozitie:
Carne şi derivate de origine animală 39% (inclusiv 4%miel), cereale, derivate de origine vegetală (inclusiv 0,5 % pulpă de sfeclă deshidratată), uleiuri şi grăsimi (inclusiv 0,5% ulei de floarea soarelui), substanţe minerale, extracte din proteină vegetală.

Constituenti anaitici:
Proteină 7%, conţinut de grăsime 6%, materie anonrganică 2%, fibre brute 0,3%, calciu 0,35%, umiditate 82,5%.

Aditivi (per kg):
Aditivi nutriţionali: vitamina D3 150 IU, vitamina E 50 mg, iodat de calciu, anhidru 0,39 mg, sulfat cupric, pentahidrat 5,7 mg, sulfat de fier, monohidrat 10 mg, sulfat manganos, monohidrat 5,6 mg, sulfat de zinc, monohidrat 107 mg.

Frecvența Hrănirii:

Oferă hrana umedă Pedigree cu miel în aspic în funcție de nevoile calorice ale câinelui tău. Pentru adulții activi, de obicei, se recomandă 2-3 mese pe zi.
Cantitatea Potrivită:

Urmează instrucțiunile de pe ambalaj pentru a determina cantitatea corectă în funcție de greutatea și nivelul de activitate al câinelui tău. Menține o cantitate echilibrată pentru a asigura o nutriție completă și echilibrată.
Combinație cu Hrana Uscată:

Poți combina hrana umedă cu hrana uscată Pedigree pentru a oferi o varietate de texturi și a satisface nevoile de mestecare ale câinelui tău. Ajustează porțiile în consecință.
Monitorizarea Greutății:

Urmează greutatea câinelui și ajustează cantitatea de hrană în funcție de schimbările în greutate. Menținerea unei greutăți sănătoase contribuie la starea generală de bine a animalului tău de companie.
Hidratarea Corespunzătoare:

Asigură-te că câinele tău are întotdeauna acces la apă proaspătă. Hrana umedă poate contribui la aportul total de apă al câinelui tău, dar asigură-te că dispune mereu de apă curată.
Păstrarea Corectă a Plicurilor:

Depozitează plicurile de hrana umedă într-un loc răcoros și uscat, ferit de expunerea directă la soare. Închide bine plicul după ce ai deschis pentru a menține prospețimea.
Consultația Veterinarului:

Dacă ai întrebări sau îngrijorări cu privire la dieta câinelui tău, consultați medicul veterinar pentru recomandări personalizate.
Hrana umedă pentru câini adulți Pedigree, cu miel în aspic, este o opțiune delicioasă și hrănitoare. Prin urmarea acestui ghid de hranire, te asiguri că câinele tău primește nutriția adecvată pentru a-și menține sănătatea și vitalitatea.
Câinele meu a avut întotdeauna un gust sofisticat când vine vorba de mâncare. Pedigree cu miel în aspic a fost o descoperire minunată pentru noi. Gustul apetisant al mielului în combinație cu aspicul a reprezentat o combinație perfectă pentru el.
scris la 2023-12-01 12:00:50
Îmi place că este ambalată în plicuri individuale, astfel încât să fie ușor de servit și păstrat. Apreciem efortul Pedigree de a oferi o hrană echilibrată, iar faptul că este gustată cu plăcere de câinele meu este un mare plus!
scris la 2023-12-01 12:00:07
Am încercat diverse mărci de hrană umedă pentru câinele meu adult, dar Pedigree cu miel în aspic a fost cu siguranță preferata lui. Câinele meu este destul de pretențios, dar această variantă l-a atras imediat cu aroma sa delicioasă
scris la 2023-12-01 11:59:27