Hrana umeda pentru caini adulti Pedigree,plic, cu vita si miel in sos - 100 g

Pedigree

Hrana umeda pentru caini adulti Pedigree,plic, cu vita si miel in sos - 100 g

3.49 RON
Cod articol ZA-1757
Vârstă Adult
Tip produs Hrană umedă
Hrana umeda pentru caini adulti Pedigree,plic, cu vita si miel in sos - 100 g
     Hrana umedă pentru câini adulți Pedigree, plic, cu vită și miel în sos, oferă o experiență culinară de neuitat pentru prietenul tău canin. Ambalată în plicuri individuale de 100g, această hrană umedă a fost creată pentru a satisface nu doar apetitul câinelui tău, ci și pentru a-i oferi un festin savuros și...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana umeda pentru caini adulti Pedigree,plic, cu vita si miel in sos - 100 g


     Hrana umedă pentru câini adulți Pedigree, plic, cu vită și miel în sos, oferă o experiență culinară de neuitat pentru prietenul tău canin. Ambalată în plicuri individuale de 100g, această hrană umedă a fost creată pentru a satisface nu doar apetitul câinelui tău, ci și pentru a-i oferi un festin savuros și hrănitor.

Arome Delicioase de Vită și Miel: Pedigree a selectat cu grijă ingrediente de calitate, inclusiv carne suculentă de vită și miel, pentru a crea o rețetă care să ofere câinelui tău o explozie de arome delicioase. Această combinație gustoasă îi va captiva simțurile și îi va satisface cu siguranță apetitul.

Textură Suavă în Sos: Hrana umedă pentru câini Pedigree se prezintă într-un sos delicios, adăugând o textură suavă și apetisantă la fiecare ronțăitură. Această consistență face ca hrănirea să fie o experiență plăcută și contribuie la hidratarea adecvată a câinelui tău.

Nutriție Completă și Echilibrată: Această hrană umedă este formulată pentru a oferi o nutriție completă și echilibrată pentru nevoile specifice ale câinilor adulți. Fiecare plic conține nutrienți esențiali pentru menținerea sănătății și vitalității câinelui tău.

Plicuri Individuale pentru Prospețime și Ușurință de Servire: Ambalate în plicuri individuale de 100g, porțiile sunt ușor de măsurat și de servit. Această metodă de ambalare asigură prospețimea hranei la fiecare masă și face hrănirea mai convenabilă.

Potrivită pentru Toate Rasele: Hrana umedă Pedigree cu vită și miel în sos este potrivită pentru câini de toate rasele, asigurându-te că toți prietenii cu blană primesc nutriția de care au nevoie.

Momentele Perfecte de Răsfăț: Oferă hrana umedă Pedigree cu vită și miel în sos ca o recompensă specială sau ca un răsfăț de zi cu zi. Aceste momente de hrănire devin o ocazie de bucurie și apropiere între tine și câinele tău.

Cu Pedigree, oferi câinelui tău o hrană umedă de înaltă calitate, pregătită să-i satisfacă toate poftele și să-i ofere o experiență gastronomică plină de gust și nutriție.

Compozitie:

carne şi derivate de origine animală (39%, inclusiv 4% vită, 4% miel), cereale, extracte din proteină vegetală, minerale, uleiuri şi grăsimi (inclusiv 0.5% ulei de floarea soarelui), derivate de origine vegetală (inclusiv 0.5% pulpă uscată de sfeclă 

Componente analitice(%):

 proteină: 7.5, conţinut de grăsimi: 5.5, materie anorganică: 2, fibre brute: 0.3, umiditate: 82, calciu: 0.4

Informatii nutritionale

Materie anorganica

1.7

Grasimi (g sau ml)

3.8

Umiditate

82.5

Fibre (g sau ml)

0.4

Proteine (g sau ml)

7

Aditivi nutritionali:

Vitamina D3:187UI, Vitamina E:56.0mg, Cupru (Sulfat de cupru (II) pentahidrat):1.6mg, Iod (Iodat de calciu, anhidru):0.26mg, Fier (Sulfat de fier (II), monohidrat):3.4mg, Mangan (Sulfat de mangan, monohidrat):2.0mg, Zinc (Sulfat de zinc, monohidrat):21.2mg. 

Frecvența Hrănirii:

Oferă hrana umedă Pedigree cu viță și miel în sos în funcție de necesitățile calorice individuale ale câinelui tău. Pentru adulții activi, de obicei, se recomandă 2-3 mese pe zi.
Cantitatea Potrivită:

Urmează instrucțiunile de pe ambalaj pentru a determina cantitatea corectă în funcție de greutatea și nivelul de activitate al câinelui tău. Menține o cantitate echilibrată pentru a asigura o nutriție completă și echilibrată.
Combinație cu Hrana Uscată:

Poți combina hrana umedă cu hrana uscată Pedigree pentru a oferi o varietate de texturi și a satisface nevoile de mestecare ale câinelui tău. Ajustează porțiile în consecință.
Monitorizarea Greutății:

Urmează greutatea câinelui și ajustează cantitatea de hrană în funcție de schimbările în greutate. Menținerea unei greutăți sănătoase contribuie la starea generală de bine a animalului tău de companie.
Hidratarea Corespunzătoare:

Asigură-te că câinele tău are întotdeauna acces la apă proaspătă. Hrana umedă poate contribui la aportul total de apă al câinelui tău, dar asigură-te că dispune mereu de apă curată.
Păstrarea Corectă a Plicurilor:

Depozitează plicurile de hrana umedă într-un loc răcoros și uscat, ferit de expunerea directă la soare. Închide bine plicul după ce ai deschis pentru a menține prospețimea.
Consultația Veterinarului:

Dacă ai întrebări sau îngrijorări cu privire la dieta câinelui tău, consultați medicul veterinar pentru recomandări personalizate.
Hrana umedă pentru câini adulți Pedigree, cu viță și miel în sos, aduce o varietate delicioasă în dieta zilnică a câinelui tău. Respectând acest ghid de hranire, îți vei asigura că prietenul tău cu blană primește nutriția de care are nevoie pentru a duce o viață sănătoasă și activă.
Un câine de 10kg are nevoie de 6 plicuri de hrană umedă zilnic. Recomandăm să oferiți câinelui dumneavoastră un mix de 3 plicuri de hrană umedă PEDIGREE® și 75g de hrană uscată PEDIGREE
ambalajul în plic de 100 g este extrem de practic și ușor de folosit, în special când suntem în mișcare sau călătorim.
scris la 2023-11-30 18:15:54
În general, sunt foarte mulțumit de această opțiune de hrană umedă Pedigree pentru câinii adulți. Recomand cu încredere acest produs celor care caută o hrană delicioasă și echilibrată pentru câinii lor
scris la 2023-11-30 18:15:09
Îmi place și faptul că această hrană umedă pare să îi ofere toți nutrienții necesari pentru a rămâne sănătos și energic
scris la 2023-11-30 18:14:10
Am fost plăcut impresionat de hrana umedă pentru câini adulți Pedigree, cu vită și miel în sos. Câinele meu, Buddy, a fost mereu pretențios în ceea ce privește hrana, dar această rețetă a reușit să îi capteze atenția și să îi satisfacă gusturile exigențe.
scris la 2023-11-30 18:00:14