Hrană umedă pentru câini Pedigree Adult, plic cu pui/ vită și legume în sos 4x100 g

Pedigree

Hrană umedă pentru câini Pedigree Adult, plic cu pui/ vită și legume în sos 4x100 g

11.99 RON
Cod articol ZA-1764
Vârstă Adult
Tip produs Hrană umedă
Hrană umedă pentru câini Pedigree Adult, plic cu pui/ vită și legume în sos 4x100 g
      Hrana umedă pentru câini Pedigree Adult, în plicuri individuale de 100g, cu pui/vită și legume în sos, reprezintă o alegere delicioasă și echilibrată pentru hrana zilnică a companionului tău canin. Această rețetă special formulată se adresează nevoilor nutritive specifice ale câinilor adulți, oferind o combinație savuroasă de carne, legume și...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrană umedă pentru câini Pedigree Adult, plic cu pui/ vită și legume în sos 4x100 g


      Hrana umedă pentru câini Pedigree Adult, în plicuri individuale de 100g, cu pui/vită și legume în sos, reprezintă o alegere delicioasă și echilibrată pentru hrana zilnică a companionului tău canin. Această rețetă special formulată se adresează nevoilor nutritive specifice ale câinilor adulți, oferind o combinație savuroasă de carne, legume și sos pentru o experiență culinară gustoasă și hrănitoare.

Caracteristici Cheie:

Proteine de Calitate: Cu carne de pui sau vită, această hrană umedă furnizează proteine de înaltă calitate, esențiale pentru menținerea masei musculare și a nivelului optim de energie la câinii adulți.

Legume Nutritive: Adăugarea de legume oferă nu doar gust, ci și nutrienți esențiali și fibre, contribuind la menținerea unei digestii sănătoase și la susținerea stării generale de bine.

Sos Aromat: Sosul delicios completează textura hranei, încurajând câinele să savureze fiecare masă și oferindu-i o experiență culinară variată.

Plicuri Individuale: Ambalajul în plicuri individuale de 100g asigură prospețimea fiecărei porții și face administrarea hranei o operațiune simplă și precisă

Compozitie:

Carne si produse derivate de natura animala (din care miel 4%), legume (morcovi 4%, din morcovi deshidratati), cereale, substante minerale, zaharuri 

Componente analitice:

umiditate 82,5%, proteina bruta 6,5%, uleiuri si grasimi brute 3%, cenusa bruta 1,8%, fibra neprelucrata 0,2%.

Aditivi (per kg)

vitamina A 1476 UI, vitamina D3 141 UI, Vitamina E: 21, mg/kg : fier 30 mg, iod 0,57 mg, cupru 4,5 mg, mangan 3,8%, zinc 52 mg, seleniu 0,03Cantitate Recomandată:

Consultă instrucțiunile de pe ambalaj pentru a determina cantitatea zilnică recomandată în funcție de greutatea, vârsta și nivelul de activitate al câinelui tău adult.
Frecvența Hrănirii:

De obicei, se recomandă împărțirea cantității zilnice în cel puțin două mese pe zi pentru a menține nivelul de energie și a promova o digestie sănătoasă.
Introducerea Treptată:

Dacă faci o tranziție la această hrană umedă, introdu-o treptat în dieta câinelui tău timp de 7-10 zile pentru a evita tulburările digestive. Amestecă treptat hrana nouă cu cea veche, crescând proporția hranei noi în fiecare zi.
Apă Proaspătă:

Asigură-te că câinele tău are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată pentru hidratarea optimă.
Monitorizarea Greutății:

Urmărește greutatea câinelui și ajustează cantitatea de hrană în funcție de nevoile sale specifice.
Vizite la Veterinar:

Consultă medicul veterinar în mod regulat pentru evaluarea stării de sănătate a câinelui tău și pentru a primi recomandări personalizate privind alimentația și necesitățile nutriționale.
Hrana umedă pentru câini Pedigree Adult în plicuri cu pui/vită și legume în sos aduce o diversitate de arome și nutrienți esențiali, contribuind la menținerea sănătății și vitalității câinelui tău adult. Respectarea acestui ghid asigură o alimentație gustoasă și echilibrată pentru prietenul tău canin.
Am încercat hrana umedă Pedigree Adult și câinele meu a fost destul de încântat de ea. Cu toate acestea, am observat că uneori ambalajele sunt dificil de deschis, ceea ce poate fi incomod atunci când ești pe fugă. Gustul pare să fie pe placul lui, dar nu sunt sigură cât de echilibrată este din punct de vedere nutrițional. Aș fi mai liniștită dacă lista de ingrediente ar fi mai clară în ceea ce privește compoziția nutrițională.
scris la 2023-12-01 12:40:52
Hrana umedă Pedigree Adult este o alegere excelentă pentru câinele meu. Apreciem faptul că este ușor de servit datorită ambalajului practic și câinele meu pare să o savureze la fiecare masă. Textura și aroma puiului/vitelului însoțite de legume în sos sunt pe placul său. Singurul dezavantaj ar fi că aș aprecia o gamă mai variată de arome disponibile în același format.
scris la 2023-12-01 12:40:15
Sunt extrem de mulțumită de hrana umedă Pedigree Adult pentru câini. Câinele meu adoră gustul și nu a avut probleme digestive de când am început să-i dau această hrană. Ambalajul în plicuri individuale este foarte convenabil, iar combinația de pui/vită și legume în sos a făcut ca masa câinelui meu să fie variată și echilibrată. Recomand cu încredere acest produs!
scris la 2023-12-01 12:39:27