Hrană umedă pentru câini Pedigree Adult, plic cu vită ficat și pasare- 4x100 g

Pedigree

Hrană umedă pentru câini Pedigree Adult, plic cu vită ficat și pasare- 4x100 g

11.99 RON
Cod articol ZA-1765
Vârstă Adult
Tip produs Hrană umedă
   Hrană umedă pentru câini Pedigree Adult, plic cu vită ficat și pasare- 4x100 g
      Hrana umedă pentru câini Pedigree Adult, ambalată în plicuri convenționale de 100g fiecare, cu vită, ficat și pasăre, reprezintă o opțiune delicioasă și echilibrată pentru hrănirea câinilor adulți. Această rețetă atent selectată oferă o combinație de ingrediente bogate în nutrienți, pentru a asigura o dietă gustoasă și nutritivă pentru companionul tău...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

   Hrană umedă pentru câini Pedigree Adult, plic cu vită ficat și pasare- 4x100 g


     

Hrana umedă pentru câini Pedigree Adult, ambalată în plicuri convenționale de 100g fiecare, cu vită, ficat și pasăre, reprezintă o opțiune delicioasă și echilibrată pentru hrănirea câinilor adulți. Această rețetă atent selectată oferă o combinație de ingrediente bogate în nutrienți, pentru a asigura o dietă gustoasă și nutritivă pentru companionul tău canin.

Caracteristici Cheie:

Vită, Ficat și Pasăre de Calitate: Această hrană umedă furnizează o varietate de proteine de înaltă calitate, contribuind la menținerea masei musculare și oferind o gamă diversificată de arome.

Ficat Nutritiv: Adăugarea ficatului aduce o sursă suplimentară de nutrienți esențiali, precum vitaminele A și B, fier și zinc, beneficiind sănătatea generală a câinelui tău adult.

Plicuri Individuale: Ambalajul în plicuri individuale de 100g asigură prospețimea fiecărei porții, facilitând administrarea și menținând gustul apetisant al hranei.

Nutrienți Esențiali: Rețeta este echilibrată pentru a furniza câinelui tău adul un aport adecvat de vitamine, minerale și alte nutrienți esențiali pentru susținerea sănătății și vitalității sale.


Ingrediente :

Amestec de carne de vită și ficat: carne și produse de origine animală (40%, naturale* 93%; inclusiv un amestec de carne de vită 6% și ficat de porc 9% în fiecare bucată**), extracte de proteine vegetale, cereale, uleiuri și grăsimi, minerale (0,6 %), produse de origine vegetală* (inclusiv pulpă de sfeclă uscată 0,5%) Pasăre: carne și produse de origine animală (40%, naturale* 93%; inclusiv carne de pasăre 14% și ficat de porc 9% la fiecare bucată**), extracte de proteine vegetale, cereale, uleiuri și grăsimi, minerale (0,6%), produse de origine vegetală* (inclusiv pulpă de sfeclă uscată 0,5%) *ingrediente naturale 

Continut analitic:
proteine 8,50%
grăsime 5,20%
Substante anorganice 2,00%
Umiditate 83,20%
fibre 0,40%

 

 

Cantitate Recomandată:

Consultă informațiile de pe ambalaj pentru a afla cantitatea zilnică recomandată în funcție de greutatea, vârsta și nivelul de activitate al câinelui tău adult.
Frecvența Hrănirii:

De obicei, se recomandă împărțirea cantității zilnice în cel puțin două mese pe zi, pentru a menține nivelul de energie și a evita supraalimentarea.
Introducerea Treptată:

Dacă faci o tranziție la această hrană umedă, introdu-o treptat în dieta câinelui tău timp de 7-10 zile pentru a evita tulburările digestive. Amestecă treptat hrana nouă cu cea veche, crescând proporția de hrana nouă în fiecare zi.
Apă Proaspătă:

Asigură-te că câinele tău are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată, mai ales atunci când consumă hrana umedă.
Monitorizarea Greutății:

Urmărește greutatea câinelui și ajustează cantitatea de hrană în funcție de necesitățile sale specifice.
Vizite la Veterinar:

Consultă medicul veterinar în mod regulat pentru evaluarea stării de sănătate a câinelui tău și pentru a primi recomandări personalizate privind alimentația și nevoile nutriționale.
Hrana umedă pentru câini Pedigree Adult în plicuri cu vită, ficat și pasăre oferă o experiență culinară variată și nutritivă, contribuind la sănătatea și fericirea câinelui tău adult. Respectarea acestui ghid asigură o alimentație echilibrată și gustoasă pentru companionul tău canin.
Am încercat hrana umedă Pedigree Adult cu vită, ficat și pasăre, dar câinele meu nu pare prea încântat de ea. În ciuda aromei tentante și a consistenței bune, refuză să o mănânce cu entuziasm. Nu pot spune că are probleme digestive, dar preferă alte mărci de hrană. Pentru unii câini s-ar putea să fie pe placul lor, dar nu este cazul pentru al meu.
scris la 2023-12-01 12:46:19
Hrana umedă Pedigree Adult cu vită, ficat și pasăre este una pe care câinele meu o preferă. Apreciem varianta aceasta nouă, iar gustul pare să îl încânte. Ambalajul în plicuri este practic, dar uneori acestea pot fi dificil de deschis. Cu toate acestea, sunt mulțumită de calitatea generală a hranei și de reacția pozitivă a câinelui meu
scris la 2023-12-01 12:45:32
Câinele meu adoră hrana umedă Pedigree Adult cu vită, ficat și pasăre! Am observat că îi place mult gustul și nu a avut nicio problemă digestivă de când am început să îi dau această hrană. Ambalajul în plicuri individuale este convenabil și îmi face alimentarea câinelui să fie mult mai ușoară. Recomand acest produs tuturor posesorilor de câini
scris la 2023-12-01 12:44:37