Hrană umedă pentru câini Pedigree Adult, plic cu Vita, Miel, Curcan, Morcov- 4 x 100 g

Pedigree

Hrană umedă pentru câini Pedigree Adult, plic cu Vita, Miel, Curcan, Morcov- 4 x 100 g

11.99 RON
Cod articol ZA-1766
Vârstă Adult
Tip produs Hrană umedă
   Hrană umedă pentru câini Pedigree Adult, plic cu Vita, Miel, Curcan, Morcov- 4 x 100 g
      Hrana umedă pentru câini Pedigree Adult în plicuri cu Vita, Miel, Curcan și Morcov este o opțiune delicioasă și echilibrată pentru hrănirea prietenului tău necuvântător. Fiecare plic conține o combinație atent selecționată de ingrediente pentru a asigura o nutriție completă și sănătoasă pentru câinele tău adul. Cu gustul savuros...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

   Hrană umedă pentru câini Pedigree Adult, plic cu Vita, Miel, Curcan, Morcov- 4 x 100 g


      Hrana umedă pentru câini Pedigree Adult în plicuri cu Vita, Miel, Curcan și Morcov este o opțiune delicioasă și echilibrată pentru hrănirea prietenului tău necuvântător. Fiecare plic conține o combinație atent selecționată de ingrediente pentru a asigura o nutriție completă și sănătoasă pentru câinele tău adul.

Cu gustul savuros al vităi, mielului, curcanului și a morcovilor, această hrană nu doar îi va încânta simțurile patrupedului tău, dar îi va oferi și beneficiile nutriționale necesare pentru a-i menține sănătatea și vitalitatea. Fiecare plic de 100 de grame este porționat cu grijă pentru a oferi o doză potrivită, evitând risipa și asigurându-se că animalul tău primește cantitatea corectă de nutrienți.

Ingrediente precum vita, mielul, curcanul și morcovii sunt alese cu atenție pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale câinilor adulți, inclusiv proteine de calitate, grăsimi esențiale și vitamine esențiale. Hrana Pedigree Adult este formulată pentru a susține sistemul imunitar, musculatura sănătoasă și o piele strălucitoare, contribuind astfel la starea generală de bine a animalului tău.

Cu această hrană umedă pentru câini, oferi nu doar o masă delicioasă, ci și o modalitate convenabilă și echilibrată de a-i îngriji sănătatea celui mai bun prieten al tău.

Compozitie:

Cu carne de vită și iepure: subproduse de carne și animale 30% (inclusiv 4% carne de vită, 4% carne de iepure), cereale, produse de origine vegetală (0,5% pulpă de sfeclă uscată de zahăr), minerale, uleiuri și grăsimi (0,45% floarea soarelui) uleiuri), extracte proteice de origine vegetală, cu carne de curcan și morcovi: subproduse de carne și animale 30% (inclusiv 4% carne de curcan), legume (4% morcovi), cereale, produse de origine vegetală (0,5% pulpă de sfeclă uscată de zahăr), minerale, uleiuri și grăsimi (0,45% din uleiul de floarea soarelui), extracte proteice de origine vegetală 

Componente analitice:

Proteine: 6%, Conținut de grăsime: 4%, Conținut anorganic: 1,8%, Fibră brută: 0,4%, Umiditate: 81%, Calciu: 0,35%

Aditivi (per kg)

Vitamina D3: 150 UI, Vitamina E: 50 mg, Anhidridă de iodură de calciu: 0,39 mg, Sulfat de cupru pentahidrat: 5,7 mg, Sulfat feros monohidrat: 10 mg, Sulfat de mangan monohidrat: 5,6 mg, Sulfat de zinc monohidrat: 107 mgCalcularea Cantității Zilnice:

Consultă indicațiile de pe ambalaj pentru a determina cantitatea zilnică recomandată în funcție de greutatea, vârsta și nivelul de activitate al câinelui tău.
Stabilirea Rutinei de Hranire:

Distribuie cantitatea zilnică recomandată în două sau mai multe mese pe zi, în funcție de preferințele și necesitățile câinelui.
Alăturarea Hranei Ude Pedigree cu Hrana Uscată:

Pentru o dietă echilibrată, poți combina hrana umedă Pedigree cu hrana uscată corespunzătoare. Ajustează cantitățile pentru a evita suprahranirea sau subalimentarea.
Asigurarea Accesului la Apă Proaspătă:

Oferă câinelui acces la apă proaspătă în mod regulat pentru a preveni deshidratarea.
Monitorizarea Greutății și Stării de Sănătate:

Urmează îndeaproape greutatea câinelui tău și ajustează cantitatea de hrană în consecință pentru a menține o greutate sănătoasă.
Observarea Reacțiilor la Hrană:

Monitorizează reacțiile câinelui la hrana Pedigree, cum ar fi alergiile sau sensibilitățile digestive. Dacă observi orice simptom neobișnuit, consultă un medic veterinar.
Stocarea Corespunzătoare:

Păstrează plicurile într-un loc răcoros și uscat. Închide bine ambalajul după deschidere și folosește conținutul în decurs de 24 de ore.
Acomodarea Treptată:

Dacă faci tranziția de la o altă hrană la Pedigree, introdu-o treptat pentru a evita tulburările digestive. Mixează treptat hrana nouă cu cea veche timp de câteva zile.
Consultarea Veterinarului:

Pentru informații personalizate despre nevoile nutriționale ale câinelui tău, consultă medicul veterinar și ajustează dieta în consecință.
Cu acest ghid, vei putea asigura o alimentație sănătoasă și echilibrată pentru câinele tău adult, susținându-i sănătatea și oferindu-i o hrană gustoasă și nutritivă.
Câinele meu adoră hrana umedă Pedigree Adult cu vită, miel, curcan și morcov! Este perfectă pentru varietatea pe care o caut în hrana lui zilnică. Ambalajul în plicuri individuale este foarte convenabil, iar aroma hranei pare să fie pe placul lui. Nu a avut probleme digestive de când am început să-i dau această hrană. Recomand cu încredere!
scris la 2023-12-01 12:51:09
Hrana umedă Pedigree Adult cu Vită, Miel, Curcan și Morcov este una care i-a plăcut câinelui meu
scris la 2023-12-01 12:50:02
Hrana umedă Pedigree Adult cu Vită, Miel, Curcan și Morcov este preferata câinelui meu! Acest amestec variat de carne și legume pare să îi placă mult. Ambalajul în plicuri individuale face hrănirea mult mai ușoară și igienică. Nu am avut probleme digestive și câinele meu pare să fie în formă de când am început să îi dau această hrană. Recomand cu încredere!
scris la 2023-12-01 12:48:49