Hrană umedă pentru câini Pedigree Junior cu pui, conserva-400 g

Pedigree

Hrană umedă pentru câini Pedigree Junior cu pui, conserva-400 g

9.99 RON
Cod articol ZA-1761
Vârstă Junior
Tip produs Hrană umedă
   Hrană umedă pentru câini Pedigree Junior cu pui, conserva-400 g
       Hrana umedă pentru câini Pedigree Junior cu pui în conservă, cu o greutate de 400 g, este o alegere excelentă pentru a satisface nevoile nutritive specifice ale prietenului tău canin în perioada sa de creștere. Această delicioasă rețetă este formulată pentru a asigura o nutriție completă și echilibrată, contribuind la dezvoltarea sănătoasă a musculaturii, a...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

   Hrană umedă pentru câini Pedigree Junior cu pui, conserva-400 g


       Hrana umedă pentru câini Pedigree Junior cu pui în conservă, cu o greutate de 400 g, este o alegere excelentă pentru a satisface nevoile nutritive specifice ale prietenului tău canin în perioada sa de creștere. Această delicioasă rețetă este formulată pentru a asigura o nutriție completă și echilibrată, contribuind la dezvoltarea sănătoasă a musculaturii, a sistemului osos și a sistemului imunitar al câinelui tău tânăr.

Caracteristici Cheie:

  1. Pui de Calitate Superioară: Această hrană umedă conține carne de pui de înaltă calitate, oferind o sursă esențială de proteine pentru susținerea dezvoltării musculare sănătoase.

  2. Nutrienți Esențiali: Rețeta este bogată în vitamine, minerale și alți nutrienți esențiali, contribuind la menținerea unei stări de sănătate optime și la stimularea creșterii echilibrate.

  3. Textură Delicioasă: Cu o consistență apetisantă, hrana umedă Pedigree Junior cu pui în conservă va atrage cu siguranță gustul câinelui tău junior, facilitându-i procesul de hrănire.

  4. Digestibilitate Înaltă: Formulată pentru a fi ușor digerabilă, această hrană umedă este potrivită chiar și pentru câinii cu sensibilități digestive, asigurând o absorbție eficientă a nutrienților.

  5. Conservă Ușor de Deschis: Ambalajul în conservă de 400 g asigură prospețimea și ușurința în administrare, permițând o porționare precisă și păstrând gustul delicios al hranei.

  6. Recomandată pentru Câinii Junior: Această variantă de hrana umedă Pedigree este special concepută pentru a îndeplini nevoile nutriționale specifice ale câinilor în perioada lor de creștere activă și dezvoltare.

Hrana umedă pentru câini Pedigree Junior cu pui în conservă oferă o soluție convenabilă și gustoasă pentru a satisface cerințele nutriționale ale câinelui tău în această etapă crucială a vieții sale. Cu această hrană, poți avea încredere că îi oferi companionului tău canin toate elementele necesare pentru a crește fericit și sănătos.

   Compozitie:

Carne și derivate de origine animală 50% (inclusiv 4% pui), uleiuri si grăsimi, derivate de origine vegetală, minerale. 

   Componente analitice:

Proteine 9%, conținut de grăsime 7%, materie anorganică 2,5%, fibre brute 0,6%, umiditate 79%, calciu 0,45%, fosfor 0,3%.

   

Aditivi (per kg)

Vitamina D3 250 IU, vitamina E 300 mg, iodat de calciu, anhidru 0,6 mg, sulfat cupric, pentahidrat 10 mg, sulfat de fier, monohidrat 15 mg, sulfat manganos, monohidrat 8 mg, sulfat de zinc, monohidrat 116 mg.

Cantitate Recomandată:

Consultă informațiile de pe ambalaj pentru a afla cantitatea zilnică recomandată în funcție de greutatea, vârsta și nivelul de activitate al câinelui tău junior. Ajustează cantitatea în consecință pentru a menține o greutate sănătoasă.
Frecvența Hrănirii:

De obicei, se recomandă să împarți cantitatea zilnică în cel puțin două mese pe zi, pentru a menține nivelul de energie și a evita supraalimentarea.
Diversitate Alimentară:

Pentru a oferi o nutriție echilibrată, poți combina hrana umedă Pedigree Junior cu hrana uscată adecvată pentru câini junior. Această combinație poate aduce beneficii nutriționale suplimentare.
Introducerea Treptată:

Atunci când treci la o nouă hrană, inclusiv hrana umedă Pedigree Junior cu pui, începe cu o tranziție treptată de-a lungul a 7-10 zile pentru a evita eventualele tulburări digestive. Amestecă treptat hrana nouă cu cea veche, crescând proporția de hrană nouă în fiecare zi.
Apă Proaspătă:

Asigură-te că câinele tău are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată. Hrana umedă are deja un conținut ridicat de apă, dar hidratarea suplimentară este crucială pentru sănătatea generală.
Monitorizarea Greutății:

Urmează recomandările producătorului privind greutatea și starea corporală. Monitorizează greutatea câinelui tău și ajustează cantitatea de hrană în consecință pentru a menține o greutate sănătoasă.
Vizite la Veterinar:

Consultă medicul veterinar în mod regulat pentru evaluarea stării de sănătate a câinelui tău și pentru a primi recomandări personalizate privind alimentația și necesitățile specifice ale acestuia.
Hrana umedă pentru câini Pedigree Junior cu Pui în Conservă oferă o opțiune delicioasă și nutritivă pentru a satisface nevoile în creștere ale companionului tău canin. Respectarea acestui ghid asigură o alimentație echilibrată și sănătoasă pentru câinele tău junior.
îmi place că este ușor de deschis și de servit, facilitând astfel rutina de hrănire a câinelui meu.
scris la 2023-12-01 12:22:08
Este o mâncare care pare să îi ofere câinelui meu toți nutrienții de care are nevoie în această etapă importantă de creștere. Conserva de 400g este perfectă pentru a-i asigura o porție echilibrată în fiecare zi și este un produs pe care îl recomand cu încredere.
scris la 2023-12-01 12:16:47
Am descoperit Pedigree Junior cu pui în conservă și câinele meu junior a fost încântat încă de la prima gustare. Textura sa fină și aroma de pui au fost exact ceea ce îl atrage mereu.
scris la 2023-12-01 12:16:11
Hrana umedă Pedigree Junior cu pui este preferata câinelui meu în creștere. Am observat că această conservă de 400g este perfect proporționată pentru a-i asigura câinelui meu junior o hrană delicioasă și hrănitoare
scris la 2023-12-01 12:15:14