Hrană umedă pentru câini Pedigree Junior cu vita in aspic, conserva-400 g

Pedigree

Hrană umedă pentru câini Pedigree Junior cu vita in aspic, conserva-400 g

9.99 RON
Cod articol ZA-1762
Vârstă Junior
Tip produs Hrană umedă
   Hrană umedă pentru câini Pedigree Junior cu vita in aspic, conserva-400 g
      Hrana umedă pentru câini Pedigree Junior cu vită în conservă, în formatul convenabil de 400 g, este o alegere savuroasă și nutritivă pentru a satisface nevoile crescătorilor tineri de patru labe. Această rețetă echilibrată și gustoasă este concepută special pentru a oferi câinilor juniori, o dietă completă și hrănitoare, contribuind la dezvoltarea lor...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

   Hrană umedă pentru câini Pedigree Junior cu vita in aspic, conserva-400 g


      Hrana umedă pentru câini Pedigree Junior cu vită în conservă, în formatul convenabil de 400 g, este o alegere savuroasă și nutritivă pentru a satisface nevoile crescătorilor tineri de patru labe. Această rețetă echilibrată și gustoasă este concepută special pentru a oferi câinilor juniori, o dietă completă și hrănitoare, contribuind la dezvoltarea lor sănătoasă și la menținerea nivelului optim de energie.

Caracteristici Cheie:

  1. Vită de Calitate Superioară: Cu ingrediente de înaltă calitate, această hrană umedă conține carne de vită gustoasă, oferind o sursă esențială de proteine pentru dezvoltarea musculară și vitalitatea generală a câinelui tău junior.

  2. Nutrienți Esențiali: Rețeta este îmbogățită cu vitamine, minerale și nutrienți esențiali, contribuind la susținerea creșterii sănătoase, a sistemului osos și a sistemului imunitar puternic al câinelui tău în creștere.

  3. Textură Delicoasă: Cu o textură apetisantă, hrana umedă Pedigree Junior cu vită încurajează o alimentație plăcută și facilitează consumul, fiind potrivită pentru papilele gustative ale câinilor juniori.

  4. Ușor de Servit: Ambalajul practic de 400 g este ușor de deschis și permite o porționare precisă, asigurând prospețimea și menținând gustul irezistibil al hranei.

  5. Potrivită pentru Juniori: Această variantă de hrana umedă Pedigree este special formulată pentru a satisface nevoile nutriționale ale câinilor în perioada lor de creștere activă și dezvoltare.

Ghid de Hranire:

  1. Cantitate Recomandată: Consultă recomandările de pe ambalaj pentru a determina cantitatea zilnică potrivită pentru câinele tău junior în funcție de greutatea, vârsta și nivelul său de activitate.

  2. Frecvența Hrănirii: Împarte cantitatea zilnică în cel puțin două mese pentru a menține energie constantă și a promova digestia sănătoasă.

  3. Apă Proaspătă: Asigură-te că câinele tău are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată pentru hidratare optimă.

  4. Vizite la Veterinar: Monitorizează greutatea și starea de sănătate a câinelui tău și consultă medicul veterinar pentru sfaturi personalizate privind alimentația și sănătatea generală.

Hrana umedă pentru câini Pedigree Junior cu vită este o alegere delicioasă și echilibrată pentru hrănirea sănătoasă și fericită a câinilor juniori.


Cantitate Recomandată:

Consultă informațiile de pe ambalaj pentru a afla cantitatea zilnică recomandată în funcție de greutatea, vârsta și nivelul de activitate al câinelui tău junior. Ajustează cantitatea în consecință pentru a menține o greutate sănătoasă.
Frecvența Hrănirii:

De obicei, se recomandă să împarți cantitatea zilnică în cel puțin două mese pe zi, pentru a menține nivelul de energie și a evita supraalimentarea.
Diversitate Alimentară:

Pentru a asigura o nutriție echilibrată, poți combina hrana umedă Pedigree Junior cu hrana uscată adecvată pentru câini junior. Această combinație poate aduce beneficii nutriționale suplimentare.
Introducerea Treptată:

Atunci când treci la o nouă hrană, inclusiv hrana umedă Pedigree Junior cu viță, începe cu o tranziție treptată de-a lungul a 7-10 zile pentru a evita eventualele tulburări digestive. Amestecă treptat hrana nouă cu cea veche, crescând proporția de hrană nouă în fiecare zi.
Apă Proaspătă:

Asigură-te că câinele tău are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată. Hrana umedă are deja un conținut ridicat de apă, dar hidratarea suplimentară este crucială pentru sănătatea generală.
Monitorizarea Greutății:

Urmează recomandările producătorului privind greutatea și starea corporală. Monitorizează greutatea câinelui tău și ajustează cantitatea de hrană în consecință pentru a menține o greutate sănătoasă.
Vizite la Veterinar:

Consultă medicul veterinar în mod regulat pentru evaluarea stării de sănătate a câinelui tău și pentru a primi recomandări personalizate privind alimentația și necesitățile specifice ale acestuia.
Hrana umedă pentru câini Pedigree Junior cu viță în conservă oferă o alternativă gustoasă și hrănitoare pentru hrana câinilor juniști. Respectarea acestui ghid asigură o alimentație echilibrată și sănătoasă pentru câinele tău junior.
Conserva de 400g este suficient de mare pentru a oferi o masă consistentă, iar vită în aspic pare să fie unul dintre preferatele lui. Mă bucur să văd cât de mult își bucură câinele meu masa din fiecare conservă.
scris la 2023-12-01 12:28:29
Hrana umedă Pedigree Junior cu vită în aspic a fost o descoperire fantastică pentru câinele meu junior. Textura și aroma acestei hrane îi atrag atenția imediat și îi stimulează pofta de mâncare.
scris la 2023-12-01 12:27:46
Observ că câinele meu este mai energic și arată sănătos de când am introdus această hrană în dieta sa zilnică
scris la 2023-12-01 12:26:27
Câinele meu junior adoră hrana umedă Pedigree Junior cu vită în aspic! Gustul suculent și textura fină a acestei hrane îl fac pe câinele meu să o devoreze în câteva secunde.
scris la 2023-12-01 12:25:27