Hrana umeda pentru caini Pedigree Junior plic, Vita, Pui & Orez in aspic, 4 x 100g

Pedigree

Hrana umeda pentru caini Pedigree Junior plic, Vita, Pui & Orez in aspic, 4 x 100g

11.99 RON
Cod articol ZA-1763
Vârstă Junior
Tip produs Hrană umedă
Hrana umeda pentru caini Pedigree Junior plic, Vita, Pui & Orez in aspic, 4 x 100g
      Hrana umedă pentru câini Pedigree Junior în plic, cu vită, pui și orez în aspic, disponibilă în ambalajul practic de 4 plicuri a câte 100g fiecare, reprezintă o opțiune delicioasă și nutritivă pentru hrănirea prietenilor tăi necuvântători în perioada lor de creștere. Această rețetă echilibrată aduce împreună ingrediente de calitate...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana umeda pentru caini Pedigree Junior plic, Vita, Pui & Orez in aspic, 4 x 100g


      Hrana umedă pentru câini Pedigree Junior în plic, cu vită, pui și orez în aspic, disponibilă în ambalajul practic de 4 plicuri a câte 100g fiecare, reprezintă o opțiune delicioasă și nutritivă pentru hrănirea prietenilor tăi necuvântători în perioada lor de creștere. Această rețetă echilibrată aduce împreună ingrediente de calitate pentru a oferi o experiență culinară apetisantă și benefică pentru câinele tău junior.

Caracteristici Cheie:

 1. Vită, Pui și Orez de Calitate: Cu combinația de carne de vită și pui, precum și orez, această hrană umedă oferă o sursă variată de proteine, esențiale pentru dezvoltarea musculară sănătoasă și energie sustenabilă.

 2. Aspic Gustos: Textura în aspic adaugă o notă suculentă și apetisantă, făcând fiecare masă o experiență gustoasă pentru câinele tău junior.

 3. Nutrienți Esențiali: Rețeta este îmbogățită cu vitamine, minerale și nutrienți esențiali, contribuind la întărirea sistemului imunitar și promovând o creștere armonioasă.

 4. Ambalaj Individual: Ambalajul în plicuri individuale de 100g este convenabil, permițând o porționare precisă și menținând prospețimea hranei pentru fiecare masă.

Ghid de Hranire:

 1. Cantitate Recomandată:

  • Consultă informațiile de pe ambalaj pentru a determina cantitatea zilnică recomandată în funcție de greutatea, vârsta și nivelul de activitate al câinelui tău junior.
 2. Frecvența Hrănirii:

  • De obicei, se recomandă împărțirea cantității zilnice în cel puțin două mese pentru a menține nivelul de energie și a evita supraalimentarea.
 3. Diversitate Alimentară:

  • Poți alterna între hrana umedă și hrana uscată pentru a oferi o varietate de texturi și a asigura o nutriție echilibrată.
 4. Introducerea Treptată:

  • În cazul unei tranziții de la o altă hrană, introdu hrana Pedigree Junior treptat în dieta câinelui tău timp de 7-10 zile pentru a evita tulburările digestive.
 5. Apă Proaspătă:

  • Asigură-te că câinele tău are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată, mai ales când consumă hrană umedă.
 6. Monitorizarea Greutății:

  • Urmărește greutatea câinelui și ajustează cantitatea de hrană în funcție de nevoile sale specifice.

Hrana umedă pentru câini Pedigree Junior în plic, cu vită, pui și orez în aspic, este o alegere delicioasă și echilibrată pentru a susține creșterea sănătoasă a companionului tău canin. 

Informatii nutritionale:

Materie anorganica

2.2

Calciu

0.36

Grasimi (g sau ml)

5.7

Fosfor

0.28

Umiditate

81.5

Fibre (g sau ml)

0.4

Proteine (g sau ml)

8.5

Aditivi nutritionali:

Vitamina D3:150UI, Vitamina E:60.0mg, Cupru (Sulfat de cupru (II) pentahidrat):2.1mg, Iod (Iodat de calciu, anhidru):0.35mg, Fier (Sulfat de fier (II), monohidrat):4.5mg, Mangan (Sulfat de mangan, monohidrat):2.7mg, Zinc (Sulfat de zinc, monohidrat):24.0mg/Aditivi tehnologici:Guma cassia:1900mg. 

Cantitate Recomandată:

Consultă informațiile de pe ambalaj pentru a afla cantitatea zilnică recomandată în funcție de greutatea, vârsta și nivelul de activitate al câinelui tău junior. Ajustează cantitatea în funcție de nevoile individuale ale companionului tău canin.
Frecvența Hrănirii:

De obicei, se recomandă împărțirea cantității zilnice în cel puțin două mese pe zi. Distribuirea hranei în mai multe mese ajută la menținerea energiei constante și la evitarea supraalimentării.
Diversificarea Hranei:

Pentru a oferi o dietă variată și echilibrată, poți combina hrana umedă Pedigree Junior cu hrana uscată adecvată pentru câini junior. Această abordare aduce beneficii nutriționale suplimentare.
Introducerea Treptată:

Atunci când începi să oferi hrana Pedigree Junior, introdu-o treptat în dieta câinelui tău timp de 7-10 zile pentru a evita eventualele probleme digestive. Amestecă treptat hrana nouă cu cea veche, crescând proporția de hrana nouă în fiecare zi.
Apă Proaspătă:

Asigură-te că câinele tău are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată. Consumul adecvat de apă este crucial, mai ales în cazul hranei umede.
Monitorizarea Greutății:

Urmărește greutatea câinelui și ajustează cantitatea de hrană în funcție de necesitățile sale specifice. Un control regulat al greutății contribuie la menținerea sănătății generale a câinelui tău.
Vizite la Veterinar:

Consultă medicul veterinar în mod regulat pentru evaluarea stării de sănătate a câinelui tău și pentru a primi recomandări personalizate privind alimentația și nevoile nutriționale.
Hrana umedă pentru câini Pedigree Junior în plic, cu vită, pui și orez în aspic, oferă o opțiune gustoasă și echilibrată pentru hrănirea sănătoasă a câinilor juniști. Respectarea acestui ghid asigură că obții beneficiile maxime din hrana aleasă pentru companionul tău canin în creștere.
Textura și aroma acestei hrane îi atrag atenția imediat și îi stimulează pofta de mâncare
scris la 2023-12-01 12:36:52
Observ că câinele meu este mai energic și arată sănătos de când am introdus această hrană în dieta sa zilnică
scris la 2023-12-01 12:36:13
Gustul suculent și aroma plăcută au făcut ca această hrană să devină preferata lui instantaneu
scris la 2023-12-01 12:34:58