Hrana umeda pentru caini Pedigree Junior, Selectii de carne cu orez in aspic, 12x100g

Pedigree

Hrana umeda pentru caini Pedigree Junior, Selectii de carne cu orez in aspic, 12x100g

32.99 RON
Cod articol ZA-1771
Vârstă Junior
Tip produs Hrană umedă
Hrana umeda pentru caini Pedigree Junior, Selectii de carne cu orez in aspic, 12x100g
      Hrana umedă pentru câini Pedigree Junior, selecții de carne cu orez în aspic, în ambalajul practic de 12x100g, reprezintă alegerea ideală pentru hrana completă și echilibrată a cățelușilor tineri în perioada lor de creștere esențială. Această rețetă special formulată oferă o combinație perfectă între selecții de carne de înaltă calitate și orez,...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana umeda pentru caini Pedigree Junior, Selectii de carne cu orez in aspic, 12x100g


      Hrana umedă pentru câini Pedigree Junior, selecții de carne cu orez în aspic, în ambalajul practic de 12x100g, reprezintă alegerea ideală pentru hrana completă și echilibrată a cățelușilor tineri în perioada lor de creștere esențială.

Această rețetă special formulată oferă o combinație perfectă între selecții de carne de înaltă calitate și orez, furnizând câinilor juniors toți nutrienții esențiali pentru o dezvoltare sănătoasă. Textura delicată a aspicului adaugă o notă de savoare și face hrana atractivă pentru cele mai pretențioase gusturi canine.

Fiecare porție individuală de 100g este perfect măsurată pentru a oferi o hrană proaspătă și gustată, evitând risipa și asigurându-te că micuțul tău prieten primește porțiile corecte de nutrienți de care are nevoie în fiecare masă.

Această selecție Pedigree Junior este adaptată nevoilor crescângilor, asigurând un echilibru optim de proteine, vitamine și minerale pentru a sprijini dezvoltarea sistemului osos, muscular și a sistemului imunitar. Această formulă hrănitoare contribuie la dezvoltarea unui păr frumos și a unei pielii sănătoase, promovând vitalitatea și bunăstarea generală a câinelui tău.

Ambalajul convenabil de 12x100g face gestionarea hrănirii tale zilnice simplă și eficientă, furnizând un stoc consistent de hrănire pentru perioade extinse. Alege Pedigree Junior, selecții de carne cu orez în aspic, pentru a oferi cățelușului tău o experiență culinară gustoasă și sănătoasă, contribuind la o creștere fericită și echilibrată.

   

Cu pui si orez:

 carne si derivate de origine animala (44%, inclusiv 4% pui), cereale (inclusiv 4% orez pregatit), peste si derivate din peste, uleiuri si grasimi (inclusiv 1% ulei de floarea soarelui), minerale, derivate de origine vegetala (inclusiv 0,5% pulpa uscata de sfecla), extracte din proteina vegetala,

 Cu miel si orez: 

carne si derivate de origine animala (44%, inclusiv 4% miel), cereale (inclusiv 4% orez pregatit), peste si derivate din peste, uleiuri si grasimi (inclusiv 1% ulei de floarea soarelui), minerale, derivate de origine vegetala (inclusiv 0,5% pulpa uscata de sfecla), extracte din proteina vegetala,

 Cu pasare si orez:

 carne si derivate de origine animala (44%, inclusiv 4% pasare), cereale (inclusiv 4% orez pregatit), peste si derivate din peste, uleiuri si grasimi (inclusiv 1% ulei de floarea soarelui), minerale, derivate de origine vegetala (inclusiv 0,5% pulpa uscata de sfecla), extracte din proteina vegetala,

 Cu vita si orez: 

carne si derivate de origine animala (44%, inclusiv 4% vita), cereale (inclusiv 4% orez pregatit), peste si derivate din peste, uleiuri si grasimi (inclusiv 1% ulei de floarea soarelui), minerale, derivate de origine vegetala (inclusiv 0,5% pulpa uscata de sfecla), extracte din proteina vegetala.

 Constituenti analitici (%): 

proteina: 8.5; 

continut de grasimi: 6.0;

 materie anorganica: 2.3;

 fibra bruta: 0.30;

 umiditate: 80.5;

 calciu: 0.40;

 fosfor: 0.30. 

Dozare Corectă:

Consultă indicațiile de dozare de pe ambalaj pentru a determina cantitatea potrivită în funcție de vârsta, greutatea și nivelul de activitate al cățelușului tău.
Adaptează porțiile în timpul creșterii pentru a satisface nevoile energetice în schimbare ale cățelului.
Frecvența Hrănirii:

Pentru cățeii în creștere, oferă cel puțin 3 mese pe zi. Împarte hrana zilnică recomandată în porții egale și distribuie-le în mod regulat pe parcursul zilei.
Introducere Graduală:

Dacă schimbi hrana actuală a cățelului, introdu noile selecții de carne cu orez în aspic treptat, amestecându-le cu hrana veche. Aceasta evită tulburările digestive și permite adaptarea treptată la noua dietă.
Asigurarea Apei Proaspete:

În timpul meselor și pe parcursul zilei, asigură-te că cățelul are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată.
Monitorizarea Greutății și Stării de Sănătate:

Urmărește greutatea și starea de sănătate a cățelului. Ajustează cantitatea de hrană în funcție de schimbările în creștere și dezvoltare.
Stocare Corespunzătoare:

Depozitează ambalajul într-un loc răcoros și uscat. Închide bine ambalajul după fiecare utilizare pentru a menține prospețimea hranei.
Consultații Veterinare Regulate:

Programul regulat de vizite la veterinar este esențial pentru a monitoriza sănătatea cățelului și pentru a ajusta dieta în funcție de necesitățile sale specifice.
Alegând Pedigree Junior, Selecții de Carne cu Orez în Aspic, 12x100g, vei asigura că cățelul tău primește nutrienții necesari pentru o creștere sănătoasă și o dezvoltare armonioasă.
Hrana umedă Pedigree Junior cu selecții de carne și orez în aspic este un produs de calitate excelentă pentru cățelușul meu. Apreciem variatele selecții de carne și faptul că orezul completează perfect nutriția lui. Ambalajul individual este o binecuvântare, iar gustul acestei hrane pare să fie preferat de către cățelul meu în creștere. Recomand această hrană tuturor proprietarilor de căței tineri!
scris la 2023-12-01 13:13:07
Este o adevărată încântare să văd cât de mult îi place câinele meu hrana umedă Pedigree Junior cu selecții de carne și orez în aspic. Gustul îl atrage imediat și nu am avut nicio problemă cu digestia. Porțiile individuale sunt excelente pentru menținerea prospețimii și sunt foarte practice pentru hrănirea zilnică. Această hrană reprezintă un adevărat plus pentru sănătatea și bunăstarea cățelușului meu
scris la 2023-12-01 13:12:07
Pedigree Junior cu selecții de carne și orez în aspic este preferata absolută a noului meu cățeluș! Textura aspicului este perfectă pentru puiul meu, iar combinația de carne și orez este ideală pentru o dietă echilibrată. Ambalajul individual este practic și mă ajută să păstrez porțiile pentru câinele meu în mod convenabil. Nu pot să recomand suficient acest produs pentru cățelușul meu în creștere
scris la 2023-12-01 13:11:16