Hrana umeda pisici Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline NF Early Care Pui-85 g

Purina

Hrana umeda pisici Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline NF Early Care Pui-85 g

6.99 RON
Cod articol ZA-1336
Vârstă Adult
Tip produs Hrană umedă
Hrana umeda Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline NF Early Care Pui-85 g
       Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline NF Early Care Pui-85 g este o hrană umedă, dietetică pentru pisici în stadii incipiente de insuficiență renală cronică, pentru susținerea funcției renale, conținut redus de proteine și fosfor, rețetă completă cu pui delicios  si  include un conținut moderat de proteine, care sunt însă de o calitate...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana umeda Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline NF Early Care Pui-85 g


       Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline NF Early Care Pui-85 g este o hrană umedă, dietetică pentru pisici în stadii incipiente de insuficiență renală cronică, pentru susținerea funcției renale, conținut redus de proteine și fosfor, rețetă completă cu pui delicios  si  include un conținut moderat de proteine, care sunt însă de o calitate foarte înaltă. Acest lucru ajută la despovărarea rinichilor și, în același timp, la menținerea masei musculare. 

Conținutul scăzut de fosfor poate contribui la susținerea funcției renale normale. Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline NF Early Care Pui servește și drept sursă de acizi grași Omega valoroși, care pot susține sănătatea pielii și a blănii. Nu în ultimul rând, această hrană se remarcă printr-un gust excelent și, prin urmare, este acceptată cu plăcere de pisici. 

      Dacă pisica ta suferă de insuficiență renală cronică, aaceasta are nevoie de o hrană nutritivă, care să răspundă nevoilor sale speciale și să aibă un gust deosebit de bun, pentru că pisicile cu boli renale au adesea mai puțin poftă de mâncare. Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline NF Early Care Pui este o hrană umedă, dietetică și completă, care susține funcția renală și, în același timp, poate acoperi necesarul zilnic de nutrienți al pisicii tale.

Gust delicios: cu pui delicios, bine acceptată chiar și de pisicile cu apetit mai redus

Conține antioxidanți: contribuie la susținerea sistemului imunitar

Cu vitamine adăugate: pentru o dietă sănătoasă și echilibrată

Dezvoltată drept hrană completă: poate fi administrată zilnic

Dezvoltată special pentru stadiile incipiente de insuficiență renală cronică

Conținut echilibrat de proteine: cantitate mică de proteine de înaltă calitate, pentru a susține menținerea masei musculare și, în același timp, pentru a despovăra rinichii

Conținut limitat de fosfor: sprijină funcția renală normală

Cu acizi grași Omega 3: conține acizi grași esențiali

      Ingrediente:

Carne și subproduse animale (din care 8 % pui), ouă și produse din ouă, cereale, pește și subproduse din pește, uleiuri și grăsimi, drojdii, minerale, diverse zaharuri.
Surse de proteine: carne de porc (ficat, plasmă, trahee, rinichi), ou, subproduse de pui, drojdii, subproduse de somon, orez.

       Aditivi nutriționali fiziologici:

vitamina A (1.808 UI/kg), vitamina D3 (252 UI/kg), vitamina E (274 UI/kg), sulfat de fier (II) monohidrat (17 mg/kg), iodat de calciu, anhidru (0,65 mg/kg), sulfat de cupru (II) pentahidrat (1,6 mg/kg), sulfat de mangan monohidrat (3,0 mg/kg), taurină (1.188 mg/kg).

Se va proceda conform indicatiilor producatorului.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!