Hrana umeda plic pisici Purina Pro Plan Veterinary Diets -850 g

Purina

Hrana umeda plic pisici Purina Pro Plan Veterinary Diets -850 g

69.9 RON
Cod articol ZA-1317
Vârstă Adult
Tip produs Hrană umedă
Hrana umeda plic pisici Purina Pro Plan Veterinary Diets -850 g    Purina Pro Plan Veterinary Diets -850g este o hrană completă, dietetică pentru pisici cu insuficiență renală cronică, pentru susținerea funcției renale, conținut adaptat de proteine și fosfor, stimulează apetitul, cu pui, conține taurină.    Dacă pisica ta suferă de insuficiență renală cronică în stadiu avansat, Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline NF Advance Care Pui este o hrană...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana umeda plic pisici Purina Pro Plan Veterinary Diets -850 g

   Purina Pro Plan Veterinary Diets -850g este o hrană completă, dietetică pentru pisici cu insuficiență renală cronică, pentru susținerea funcției renale, conținut adaptat de proteine și fosfor, stimulează apetitul, cu pui, conține taurină.

   Dacă pisica ta suferă de insuficiență renală cronică în stadiu avansat, Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline NF Advance Care Pui este o hrană dietetică potrivită. Datorită rețetei sale adaptate, hrana umedă poate susține funcția renală și îi poate oferi pisicii tale o dietă sănătoasă, cu toți nutrienții importanți. 

Hrană completă, dietetică pentru pisici adulte, pentru susținerea funcției renale în caz de insuficiență renală cronică

Conținut moderat de proteine: cantitate adaptată de proteine de înaltă calitate, poate contribui la menținerea masei musculare și, în același timp, poate ajuta la reducerea presiunii asupra rinichilor

Conținut redus de fosfor: important pentru susținerea funcției renale

Cu acizi grași Omega 3: conținutul crescut de acizi grași valoroși, inclusiv EPA și DHA, susține funcția renală, pielea & blana

Rețetă gustoasă cu pui: bine acceptată și de multe pisici cu apetit redus din cauza bolii

Conține taurină: un aminoacid important pentru funcționarea normală a vederii și a inimii pisicilor

Completă și echilibrată: cu vitamine adăugate, pentru o dietă bogată în substanțe vitale, dezvoltată drept hrană completă pentru fiecare zi

   Hrana dietetică pentru pisici are un conținut redus de proteine, însă cele pe care le include sunt de înaltă calitate. Acestea pot ajuta la despovărarea rinichilor și, în același timp, la menținerea masei musculare. Conținutul de fosfor este și el scăzut, pentru a susține cât mai bine funcția renală. Această hrană pentru pisici se caracterizează printr-o cantitate crescută de acizi grași Omega 3 și un gust bun. Chiar și pisicile cu apetit redus pot rezista cu greu în fața acestei rețetei delicioase cu pui.

   

Este recomandat să soliciți sfatul unui medic veterinar înainte de administrarea hranei sau de prelungirea perioadei de hrănire. 

În timpul administrării hranei dietetice, controalele la medicul veterinar ar trebui efectuate în mod regulat. 

Dacă starea de sănătatea de animalului se deteriorează, consultă imediat medicul veterinar.

 

  Ingrediente:
Carne și subproduse animale (din care 8 % pui), pește și subproduse din pește, cereale, extracte de proteine vegetale, drojdii, uleiuri și grăsimi, minerale, subproduse vegetale, diverse zaharuri.
Surse de proteine: carne de porc (ficat, plasmă, trahee, rinichi), gluten, subproduse de pui, drojdii, subproduse de somon, orez.


Aditivi nutriționali :
vitamina A (1.725 UI/kg), vitamina D3 (241 UI/kg), vitamina E (262 UI/kg), sulfat de fier (II) monohidrat (16 mg/kg), iodat de calciu, anhidru (0,62 mg/kg), sulfat de cupru (II) pentahidrat (1,5 mg/kg), sulfat de mangan monohidrat (2,8 mg/kg), sulfat de zinc monohidrat (30 mg/kg), taurină (1.050 mg/kg).

Durata de utilizare recomandată este inițial de până la 6 luni. Este recomandat să se ceară sfatul unui medic veterinar înainte de utilizare sau înainte de a prelungi durata de hrănire. Pisica trebuie să aibă în permanență la dispoziție apă proaspătă.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!