Hrana uscata caini Panzi Fitactive adult toydogs cu miel si peste 1,5 Kg

panzi

Hrana uscata caini Panzi Fitactive adult toydogs cu miel si peste 1,5 Kg

36.99 RON
Cod articol ZA-1378
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Hrana uscata caini Panzi Fitactive adult toydogs cu miel si peste 1,5 Kg
      Panzi Fitactive adult toydogs cu miel si peste 1,5 Kg este o hrană uscată completă, echilibrată, de calitate premium pentru câini adulți de rase mici. Ingredientele selective ale hranei FitActive pot oferi nutriția potrivită pentru a îmbunătăți blana câinelui dvs., pentru a crește strălucirea și puterea părului.    Mielul este o proteină ușor...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana uscata caini Panzi Fitactive adult toydogs cu miel si peste 1,5 Kg


      Panzi Fitactive adult toydogs cu miel si peste 1,5 Kg este o hrană uscată completă, echilibrată, de calitate premium pentru câini adulți de rase mici. Ingredientele selective ale hranei FitActive pot oferi nutriția potrivită pentru a îmbunătăți blana câinelui dvs., pentru a crește strălucirea și puterea părului.

   Mielul este o proteină ușor digerabilă și oferă un nivel ridicat de vitamina B12 împreună cu zinc, fier și seleniu. Vitamina B12 ajută la producerea globulelor roșii, susține procesele metabolice din organism.

Zincul este o cerință de bază pentru procesele fundamentale din organism.

Celălalt ingredient cheie, Peștele, nu este doar ușor de digerat, dar este bogat în acizi grași omega-3 și omega-6 care ajută sistemul imunitar și îmbunătățesc sănătatea blanii. Conținutul de condroitină și glucozamină ajută la promovarea articulațiilor sănătoase.

   FitActive conține o formulă de digestie ușoară care utilizează ingrediente brute de înaltă calitate și asigură că nu încarcă sistemul digestiv.Ingredientele cheie, mielul și peștele, sunt surse bogate de proteine și reduc riscul de alergii. Aceste ingrediente sunt potrivite pentru câinii care sunt alergici la pui. 

 

Când hrăniți alimente uscate, asigurați-vă că este întotdeauna disponibilă apă curată. Poate fi folosit uscat sau umed, turnat cu apă caldă sau bulion. Cantitățile din tabel pot diferi în funcție de nevoile reale, ținând cont de nevoile individuale ale fiecărui câine.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare