Hrana uscata caini Panzi FitActive Everyday miniadult-15 Kg

panzi

Hrana uscata caini Panzi FitActive Everyday miniadult-15 Kg

189.99 RON
Cod articol ZA-1375
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată

Hrana uscata caini Panzi FitActive Everyday  miniadult-15 Kg
      Panzi FitActive Everyday  miniadult-15 Kg este o  hrana uscata completa, echilibrata, de calitate premium pentru cainii adulti de talie mica , in special cei care sufera de reactii alergice la alte tipuri de alimente. Hrana uscată hipoalergenică FitActive oferă toate ingredientele, inclusiv vitaminele și mineralele esențiale, pentru a se asigura că câinele tău trăiește o viață sănătoasă...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale


Hrana uscata caini Panzi FitActive Everyday  miniadult-15 Kg


      Panzi FitActive Everyday  miniadult-15 Kg este o  hrana uscata completa, echilibrata, de calitate premium pentru cainii adulti de talie mica , in special cei care sufera de reactii alergice la alte tipuri de alimente. Hrana uscată hipoalergenică FitActive oferă toate ingredientele, inclusiv vitaminele și mineralele esențiale, pentru a se asigura că câinele tău trăiește o viață sănătoasă și activă. 

    Ingredientele cheie, somonul și alte tipuri de pește, sunt ușor de digerat și oferă un nivel ridicat de acizi grași esențiali omega-3 și omega-6 . O blana strălucitoare și sănătoasă nu este doar frumoasă, ci are numeroase funcții importante, inclusiv izolarea termică și protecția împotriva razelor dăunătoare ale soarelui și a diferiților agenți atmosferici.

Un aport corect de acizi grași esențiali Omega-3 și Omega-6 este important pentru ca blana să-și păstreze sănătatea.

   Ingrediente:

Carne și derivate de origine animală (făină de pește 25%, grăsime 9%), porumb, grâu, tărâțe, orez, măr, morcovi, digerat, măr, omega-3, omega-6, condroitin glucozamină, yucca schidigera.

Compoziția analitică :

Proteine brute 25,00%, grăsimi și uleiuri 14,00%, fibre brute 2,00%, cenușă brută 6,00%, conținut de umiditate <10,00%

Când hrăniți alimente uscate, asigurați-vă că este întotdeauna disponibilă apă curată. Poate fi folosit uscat sau umed, turnat cu apă caldă sau bulion. Cantitățile din tabel pot diferi în funcție de nevoile reale, ținând cont de nevoile individuale ale fiecărui câine.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare