Hrana uscata, completă super premium, fara cereale, pentru câini, cu pui, Sam´s Field Adult Grain-Free Chicken-13 kg | Zazoo
Sam's Field Grain Free este o hrană completă de înaltă calitate pentru toate rasele de câini. Ingredientul principal este puiul. Se adaugă carnea de pui, deoarece contribuie cu multe proteine care susțin mușchii câinelui și este,..." />

Hrana uscata, completă super premium, fara cereale, pentru câini, cu pui, Sam´s Field Adult Grain-Free Chicken-13 kg

Sam's Field

Hrana uscata, completă super premium, fara cereale, pentru câini, cu pui, Sam´s Field Adult Grain-Free Chicken-13 kg

369.99 RON
Cod articol ZA-2403
Vârstă toate varstele
Tip produs Hrană uscată
Hrana uscata, completă super premium, fara cereale, pentru câini, cu pui, Sam´s Field Adult Grain-Free Chicken-13 kg
      "Nutriție Echilibrată și Fără Cereale pentru Câini cu Sam's Field Adult Chicken" 
Sam's Field Grain Free este o hrană completă de înaltă calitate pentru toate rasele de câini. Ingredientul principal este puiul. Se adaugă carnea de pui, deoarece contribuie cu multe proteine care susțin mușchii câinelui și este,...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana uscata, completă super premium, fara cereale, pentru câini, cu pui, Sam´s Field Adult Grain-Free Chicken-13 kg


      "Nutriție Echilibrată și Fără Cereale pentru Câini cu Sam's Field Adult Chicken" 


Sam's Field Grain Free este o hrană completă de înaltă calitate pentru toate rasele de câini. Ingredientul principal este puiul. Se adaugă carnea de pui, deoarece contribuie cu multe proteine care susțin mușchii câinelui și este, de asemenea, ușor digerabilă. 

Hrana pentru câini este 60% pui, legume și fructe. Câinele primește o dietă completă, care este potrivită pentru majoritatea câinilor adulți. 

Legumele constau din morcovi, cartofi și mere uscate. Morcovii sunt plini de vitamine și acest lucru susține sistemul imunitar al câinelui. Cartofii sunt hrănți cu fibre alimentare, fier și potasiu și nu conțin grăsimi. Merele uscate sunt, de asemenea, bogate în vitaminele C, vitaminele K, fibre și calciu. Contribuie la un sistem imunitar bun, intestin și sistemul nervos. 

Hrana conține ulei de somon. Uleiul de somon are multe funcții. Face blana câinelui tău mai moale și mai strălucitoare. De asemenea, întărește pielea și contracarează pielea uscată etc. 

Hrana pentru câini este de înaltă calitate și este făcută cu o pregătire blândă. Aceasta înseamnă că minimizează riscul de intoleranță alimentară. 

Sam's Field Grain Free Chicken nu are cereale și gluten. Aceasta înseamnă că nu conține porumb, cereale tradiționale precum secară, orz, ovăz și grâu sau orice altceva care are reputația de a irita stomacul.

Are avantajul că poate reduce intoleranța alimentară la câine. În plus, poate oferi o glicemie mai stabilă și poate face mai ușor pentru câine să mențină greutatea ideală. Puiul Sam's Field Grain Free este pentru câinii adulți de toate rasele. 

Informații Generale

Hrana uscată completă super premium Sam's Field Adult Grain-Free Chicken este special formulată pentru câinii adulți de toate taliile, oferind o nutriție echilibrată și de înaltă calitate. Aceasta este ideală pentru câinii cu sensibilități alimentare sau alergii la cereale, fiind preparată cu ingrediente atent selecționate pentru a asigura o digestie ușoară și o sănătate optimă.

Compoziție și Beneficii

Ingrediente principale: Carne de pui, cartofi, mazăre, grăsime de pui, pulpă de sfeclă, ulei de somon, drojdie de bere, extract de yucca.

Proteine brute: 35%

Grăsimi brute: 18%

Fibre brute: 3%

Umiditate: 10%

Beneficii:

Fără cereale: Formulă ideală pentru câinii cu alergii sau intoleranțe la cereale, reducând riscul reacțiilor alergice și al problemelor digestive.

Proteine de înaltă calitate: Carnea de pui oferă proteine esențiale pentru menținerea masei musculare și a energiei.

Digestibilitate ridicată: Ingrediente de calitate superioară care asigură o digestie eficientă și absorbția optimă a nutrienților.

Blană și piele sănătoase: Uleiul de somon, bogat în Omega-3 și Omega-6, contribuie la o blană strălucitoare și o piele sănătoasă.

Susține sistemul imunitar: Conținutul de vitamine și minerale esențiale întărește sistemul imunitar al câinelui.

Compozitie : 

pui 50%, cartofi 23%, grasime de pasare (conservata cu amestec de tocoferoli, sursa de vitamina E) 10%, mazare galbena 8%, mere uscate 2%, ulei de somon 2%, ficat de pui 2%, drojdie de bere ( o sursă de manan-oligozaharide), morcovi 1%, glucozamină (300 mg/kg), sulfat de condroitină (180 mg/kg), extract de Yucca schidigera (100 mg/kg), mușețel (Matricaria chamomilla, 80 mg/kg)

Analiză : 

Proteină brută 35%, grăsime brută 19%, fibre brute 2,8%, cenușă brută 7,8%, apă 10%, calciu 1,5%, fosfor 1,1%.

Vitamine și minerale per Kg :

 Vitamina A 20.000 UI, Vitamina D3 1.500 UI, Vitamina E 500 mg, Vitamina B1 1,0 mg, Vitamina B2 3,75 mg, Vitamina B6 1,0 mg, Vitamina B12 0,04 mg, Niacina 12, 5 mg, pantotenat de calciu 10 mg, Biotina 10,6 mg mg, acid folic 0,5 mg, clorură de colină 600 mg, zinc organic 83 mg, cupru organic 14 mg, iod 0,65 mg, seleniu organic 0,2 mg

Energie metabolizabilă 3950 calorii/kg

Ghid de Hrănire
Cantitățile de hrană recomandate variază în funcție de greutatea și nivelul de activitate al câinelui. Următorul tabel oferă o ghidare generală pentru hrănirea zilnică:

Greutate Câine (kg) Cantitate zilnică (g)
5 - 10 70 - 130
10 - 20 130 - 220
20 - 30 220 - 300
30 - 40 300 - 370
40 - 50 370 - 440
50 - 60 440 - 500
60 - 70 500 - 570
Instrucțiuni de Hrănire
Introduceți treptat hrana nouă: Înlocuiți treptat hrana actuală a câinelui cu hrana Sam's Field Adult Grain-Free Chicken pe parcursul a 7-10 zile pentru a evita tulburările digestive.
Apă proaspătă: Asigurați-vă că câinele are întotdeauna apă proaspătă la dispoziție.
Divizați mesele: Este recomandat să divizați cantitatea zilnică în două mese pentru a preveni supraalimentarea și pentru a sprijini digestia.
Monitorizați greutatea și condiția fizică: Ajustați cantitatea de hrană în funcție de starea de sănătate și nivelul de activitate al câinelui.
Sfaturi Suplimentare
Consultați veterinarul: Înainte de a schimba dieta câinelui sau dacă aveți îndoieli privind cantitatea potrivită de hrană.
Activitate fizică: Asigurați-vă că câinele beneficiază de exercițiu fizic adecvat zilnic pentru a menține o stare de sănătate optimă.
Depozitare: Păstrați hrana într-un loc uscat și răcoros, departe de lumina directă a soarelui și închideți bine sacul după fiecare utilizare.
Sam's Field Adult Grain-Free Chicken este o alegere excelentă pentru câinii care au nevoie de o dietă fără cereale, oferind o nutriție echilibrată și beneficii multiple pentru sănătatea lor pe termen lung.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!