Hrana uscata de calitate superioara pentru pisici junior, Sam's Field Kitten - 7,5 kg | Zazoo
Sam's Field Kitten este o hrană uscată de calitate superioară, formulată special pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor în creștere. Aceasta oferă un amestec echilibrat de ingrediente naturale și esențiale pentru a asigura o dezvoltare sănătoasă și..." />

Hrana uscata de calitate superioara pentru pisici junior, Sam's Field Kitten - 7,5 kg

Sam's Field

Hrana uscata de calitate superioara pentru pisici junior, Sam's Field Kitten - 7,5 kg

219.99 RON
Cod articol ZA-2390
Vârstă Junior
Tip produs Hrană uscată
Hrana uscata de calitate superioara pentru pisici junior, Sam's Field Kitten - 7,5 kg
      "Descoperă Beneficiile Hranei Uscate Sam's Field Kitten pentru Pisici Junior - 7,5 kg" 
Sam's Field Kitten este o hrană uscată de calitate superioară, formulată special pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor în creștere. Aceasta oferă un amestec echilibrat de ingrediente naturale și esențiale pentru a asigura o dezvoltare sănătoasă și...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana uscata de calitate superioara pentru pisici junior, Sam's Field Kitten - 7,5 kg


      "Descoperă Beneficiile Hranei Uscate Sam's Field Kitten pentru Pisici Junior - 7,5 kg" 


Sam's Field Kitten este o hrană uscată de calitate superioară, formulată special pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor în creștere. Aceasta oferă un amestec echilibrat de ingrediente naturale și esențiale pentru a asigura o dezvoltare sănătoasă și o viață activă pentru puii de pisică.

Caracteristici Cheie:

Ingrediente de Înaltă Calitate:

Proteine Animale: Conține carne de pui de calitate superioară, oferind o sursă excelentă de proteine necesare pentru creșterea și dezvoltarea musculaturii.

Carbohidrați Sănătoși: Cartofii și orezul furnizează energie constantă și sunt ușor de digerat pentru stomacul sensibil al pisoilor.

Fără Gluten:

Ideal pentru pisicile sensibile la gluten, ajutând la prevenirea problemelor digestive și alergiilor alimentare.

Formulă Enrișită cu Vitamine și Minerale:

Include vitaminele A, D și E, precum și minerale esențiale cum ar fi calciul și fosforul, pentru o dezvoltare optimă a oaselor și dinților.

Acizi Grași Omega-3 și Omega-6:

Promovează sănătatea pielii și a blănii, asigurând un strat lucios și sănătos.

Prebiotice și Probiotice:

Susțin un sistem digestiv sănătos și contribuie la o absorbție eficientă a nutrienților.

Antioxidanți Naturali:

Întăresc sistemul imunitar, protejând puii de pisică împotriva bolilor și infecțiilor.

Beneficii:

Creștere și Dezvoltare Sănătoasă: Formula bogată în proteine și nutrienți asigură o creștere echilibrată și dezvoltarea optimă a pisicilor junior.

Digestie Ușoară: Ingrediente naturale și fără gluten pentru o digestie ușoară și sănătoasă.

Sănătatea Pielii și a Blănii: Acizii grași esențiali Omega-3 și Omega-6 contribuie la menținerea unei blăni strălucitoare și a unei pielii sănătoase.

Imunitate Întărită: Antioxidanții naturali ajută la întărirea sistemului imunitar al pisicii.

Sam's Field Kitten - 7,5 kg este alegerea perfectă pentru proprietarii de pisici care doresc să ofere puilor lor o alimentație echilibrată, naturală și de înaltă calitate. Această hrană susține creșterea sănătoasă și dezvoltarea pisoilor, asigurându-le toate elementele nutritive necesare pentru o viață sănătoasă și activă.

Compozitie :

 pui 48% (proaspat preparat 20%), orez, grasime de pasare (conservata cu amestec de tocoferoli, sursa de vitamina E), cartofi, mere uscate 4%, drojdie de bere, ulei de somon, ficat de pui, rosii 1%, morcovi 1%, yucca, minerale, prebiotice (MOS și FOS 230 mg/kg), mușețel (Matricaria chamomilla, 60 mg/kg). 

Componente analitice : 

proteină brută 39%, conținut de grăsime 19%, materie lemnoasă 2,6%, cenușă brută 6,0%, apă 10%, calciu 1,3%, fosfor 1,0%, sodiu 0,4%, magneziu 0,08%, acizi grași omega-3 0,4% , acizi grași omega-6 2,68%

Aditivi cu proprietăți nutritive per 1 kg : 

vitamina A 25.000 UI, vitamina D3 1.000 UI, vitamina E 700 mg, taurină 2.500 mg, vitamina C 300 mg, clorură de colină 2.300 mg, L-carnitină 70 mg, niacină 45 mg, biotină 2 mg, vitamina B1 28 mg. , vitamina B2 4 mg, vitamina B6 2,3 mg, vitamina B12 0,03 mg, pantotenat de calciu 6 mg, acid folic 0,3 mg, mangan organic 60 mg, fier 50 mg, zinc organic (chelat de aminoacizi de zinc, hidrat)

160 mg, cupru organic (chelat de aminoacizi de cupru, hidrat) 12 mg, iod 4 mg, seleniu organic (forma organică de seleniu extras din Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060, drojdie îmbogățită cu seleniu, inactivată) 0,26 mg.

Ghid de Hranire pentru Hrana Uscata de Calitate Superioara pentru Pisici Junior, Sam's Field Kitten - 7,5 kg
Introducere
Pentru a asigura o dezvoltare sănătoasă și echilibrată a pisicii tale junior, este important să îi oferi o hrană de calitate superioară și să urmezi un plan de alimentație adecvat. Hrana uscată Sam's Field Kitten - 7,5 kg este formulată special pentru a satisface toate nevoile nutriționale ale pisoilor în creștere.

Recomandări de Hranire
Vârsta Pisicii (luni) Greutate Pisică (kg) Cantitate Zilnică Recomandată (g)
2-3 luni 0,5 - 1,0 30 - 50
3-4 luni 1,0 - 1,5 50 - 70
4-6 luni 1,5 - 2,5 70 - 90
6-9 luni 2,5 - 3,5 90 - 110
9-12 luni 3,5 - 4,5 110 - 130
Instrucțiuni de Hranire
Trecerea la Noua Hrană:

Introdu hrana Sam's Field Kitten treptat, amestecând-o cu hrana actuală a pisicii tale timp de 7-10 zile, crescând treptat proporția hranei noi.
Frecvența Mesei:

În primele luni, oferă mâncare de 3-4 ori pe zi.
După vârsta de 6 luni, poți reduce la 2-3 mese pe zi.
Apă Proaspătă:

Asigură întotdeauna apă proaspătă și curată la dispoziția pisicii tale.
Adaptarea Cantității:

Ajustează cantitatea de hrană în funcție de nivelul de activitate și starea fizică a pisicii tale.
Consultă-te cu medicul veterinar pentru a personaliza ghidul de alimentație în funcție de nevoile specifice ale pisicii.
Observații și Ajustări:

Monitorizează greutatea și condiția corporală a pisicii tale. Dacă observi că pisica ta câștigă sau pierde în greutate excesiv, ajustează cantitatea de hrană în consecință.
Vizitează regulat medicul veterinar pentru evaluări și recomandări.
Sfaturi Suplimentare
Evită Hrana Umană: Nu oferi pisicii tale resturi de mâncare de la masa ta, deoarece acestea pot conține ingrediente nesănătoase pentru animalele de companie.
Hrănire în Porții Mici: Pisicile preferă să mănânce porții mici și frecvente, așa că lasă-le acces la hrană pe parcursul întregii zile dacă este posibil.
Activitate Fizică: Încurajează activitatea fizică a pisicii tale prin jocuri și jucării interactive, pentru a menține o stare de sănătate optimă.
Prin urmarea acestui ghid de hrănire, vei asigura că pisica ta junior primește toți nutrienții esențiali necesari pentru o creștere sănătoasă și fericită.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!