Hrana uscata de calitate superioara pentru pisici sterilizate,Sam's Field Sterilized-7.5kg | Zazoo
Hrana uscată de calitate superioară pentru pisici sterilizate, Sam's Field Sterilized, este special formulată pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale pisicilor sterilizate, oferind o dietă echilibrată și sănătoasă. Acest produs premium vine în pachete de 7.5 kg și este conceput pentru a sprijini..." />

Hrana uscata de calitate superioara pentru pisici sterilizate,Sam's Field Sterilized-7.5kg

Sam's Field

Hrana uscata de calitate superioara pentru pisici sterilizate,Sam's Field Sterilized-7.5kg

219.99 RON
Cod articol ZA-2384
Vârstă toate varstele
Tip produs Hrană uscată
Hrana uscata de calitate superioara pentru pisici sterilizate,Sam's Field Sterilized-7.5kg
      "Beneficiile Hranirii cu Sam's Field Sterilized pentru Pisici Sterilizate - 7.5kg" 
Hrana uscată de calitate superioară pentru pisici sterilizate, Sam's Field Sterilized, este special formulată pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale pisicilor sterilizate, oferind o dietă echilibrată și sănătoasă. Acest produs premium vine în pachete de 7.5 kg și este conceput pentru a sprijini...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana uscata de calitate superioara pentru pisici sterilizate,Sam's Field Sterilized-7.5kg


      "Beneficiile Hranirii cu Sam's Field Sterilized pentru Pisici Sterilizate - 7.5kg" 


Hrana uscată de calitate superioară pentru pisici sterilizate, Sam's Field Sterilized, este special formulată pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale pisicilor sterilizate, oferind o dietă echilibrată și sănătoasă. Acest produs premium vine în pachete de 7.5 kg și este conceput pentru a sprijini sănătatea generală a pisicilor sterilizate, contribuind la menținerea unei greutăți corporale optime și a unei condiții fizice excelente.

Caracteristici Cheie:

Formulă Echilibrată:

Conținut Ridicat de Proteine: Provenite din surse de calitate superioară, ajută la menținerea masei musculare și a vitalității.

Grăsimi Controlate: Conținutul redus de grăsimi ajută la prevenirea obezității, o problemă comună la pisicile sterilizate.

Ingrediente Naturale:

Carne de Calitate: Proteina animală de înaltă calitate este principala sursă de proteine, asigurând o digestie ușoară și un gust pe care pisicile îl adoră.

Cereale Integrale: Contribuie la o digestie sănătoasă și oferă energie de durată.

Fibre Naturale: Susțin sănătatea digestivă și ajută la controlul greutății.

Suplimente Nutritive:

Vitamine și Minerale: Inclusiv vitaminele A, D3 și E, esențiale pentru sănătatea pielii, blănii și sistemului imunitar.

Antioxidanți Naturali: Protejează celulele împotriva deteriorării oxidative și susțin sănătatea pe termen lung.

L-Carnitină: Ajută la metabolizarea grăsimilor și la menținerea unei greutăți sănătoase.

Beneficii pentru Sănătate:

Menținerea Greutății:

Formulată pentru a sprijini controlul greutății, prevenind acumularea de grăsime în exces, comună la pisicile sterilizate.

Sănătatea Tractului Urinar:

Ingrediente specifice care contribuie la menținerea unui pH urinar optim, reducând riscul de probleme urinare.

Piele și Blană Sănătoase:

Acizi grași Omega-3 și Omega-6 din uleiuri naturale pentru o piele sănătoasă și o blană strălucitoare.

Mod de Utilizare:

Porționare: Urmați instrucțiunile de pe ambalaj pentru a determina cantitatea zilnică potrivită în funcție de greutatea și nivelul de activitate al pisicii.

Hidratare: Asigurați-vă că pisica are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată.

Introducere: Introduceți hrana treptat în dieta pisicii pe parcursul a 7 zile pentru a evita problemele digestive.

Instrucțiuni de Păstrare:

Păstrați hrana într-un loc uscat și răcoros.

Sigilați bine pachetul după fiecare utilizare pentru a menține prospețimea.

Sam's Field Sterilized-7.5kg este alegerea perfectă pentru pisicile sterilizate, oferindu-le nutriția necesară pentru o viață activă și sănătoasă. Această hrană uscată premium combină ingredientele naturale și beneficiile nutriționale pentru a asigura bunăstarea și fericirea pisicii dvs.

Compozitie :

 pui 42% (proaspat preparat 20%), orez, grasime de pasare (conservata cu amestec de tocoferoli, sursa de vitamina E), cartofi, mere uscate 6%, drojdie de bere, ulei de somon, ficat de pui, rosii 1%, morcovi 1%, yucca, minerale, prebiotice (MOS și FOS 200 mg/kg), mușețel (Matricaria chamomilla, 50 mg/kg).

Componente analitice :

 proteină brută 37%, conținut de grăsime 11%, materie lemnoasă 4,5%, cenușă brută 7,0%, apă 10%, calciu 0,7%, fosfor 0,6%, sodiu 0,9%, magneziu 0,04%, acizi grași omega-3 0,45% , acizi grași omega-6 1,55%.

Aditivi cu proprietăți nutriționale per 1 kg

vitamina A 22.000 UI, vitamina D3 900 UI, vitamina E 600 mg, taurină 2.000 mg, vitamina C 300 mg, clorură de colină 2.000 mg, L-carnitină 60 mg, niacină 40 mg, biotină 1,7 mg, vitamina B1 2 . 5 mg, vitamina B2 3,5 mg, vitamina B6 2 mg, vitamina B12 0,02 mg, pantotenat de calciu 5,2 mg, acid folic 0,2 mg, mangan organic 55 mg, fier 45 mg, zinc organic (chelat de aminoacizi de zinc, hidrat) 150 mg, cupru organic (chelat de aminoacizi de cupru, hidrat) 11 mg, iod 3,5 mg, seleniu organic (forma organică de seleniu extras din Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060, drojdie îmbogățită cu seleniu, inactivată) 0,20 mg.

Ghid de Hranire pentru Hrana Uscata de Calitate Superioara pentru Pisici Sterilizate, Sam's Field Sterilized-7.5kg
Hrana uscată Sam's Field Sterilized este formulată pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale pisicilor sterilizate, contribuind la menținerea unei greutăți sănătoase și a unei stări generale de bine. Urmând acest ghid de hranire, veți putea asigura că pisica dvs. primește cantitatea potrivită de hrană pentru a rămâne sănătoasă și activă.

Cantități Recomandate Zilnic:
Pisici de talie mică (2-3 kg):

35-45 g pe zi
Pisici de talie medie (3-5 kg):

45-70 g pe zi
Pisici de talie mare (5-7 kg):

70-90 g pe zi
Pisici de talie foarte mare (7-10 kg):

90-120 g pe zi
Aceste cantități sunt orientative și pot varia în funcție de vârsta, nivelul de activitate și starea de sănătate a pisicii. Este recomandat să ajustați cantitatea în funcție de nevoile individuale ale pisicii dvs.

Instrucțiuni de Utilizare:
Introducere Treptată:

În primele 7-10 zile, introduceți treptat hrana uscată Sam's Field Sterilized în dieta pisicii, amestecând-o cu hrana curentă și crescând treptat proporția.
Mese Repartizate:

Împărțiți cantitatea zilnică recomandată în 2-3 mese pentru a preveni supraalimentarea și a menține un metabolism echilibrat.
Acces la Apă:

Asigurați-vă că pisica are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată pentru a facilita digestia hranei uscate și a menține hidratarea corespunzătoare.
Monitorizare:

Monitorizați greutatea și starea generală de sănătate a pisicii. Ajustați cantitatea de hrană în funcție de evoluția greutății și nivelul de activitate.
Stocare:

Păstrați hrana într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, sigilați bine pachetul pentru a menține prospețimea hranei.
Sfaturi Suplimentare:
Consultați Veterinarul: Înainte de a face orice schimbare majoră în dieta pisicii, consultați medicul veterinar, mai ales dacă pisica are probleme de sănătate sau sensibilități alimentare.
Evitați Supraalimentarea: Respectați cantitățile recomandate pentru a preveni supraponderabilitatea, o problemă comună la pisicile sterilizate.
Observați Comportamentul: Fiecare pisică este unică, iar unele pot avea nevoi speciale. Observați comportamentul și nivelul de energie al pisicii pentru a ajusta dieta corespunzător.
Notă:
Monitorizare Medicală: Realizați controale regulate la medicul veterinar pentru a asigura că pisica este în formă optimă și dieta este adecvată nevoilor sale.
Urmați aceste recomandări pentru a vă asigura că pisica dvs. beneficiază de toate avantajele hranei uscate Sam's Field Sterilized, menținându-și astfel sănătatea și vitalitatea.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!