Hrana uscata de calitate superioara, pentru pisici,Sams Field Cat Adult Chicken-7,5 kg | Zazoo
Sam's Field Cat Adult Chicken este o hrană uscată de calitate superioară, special formulată pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor adulte. Această hrană premium este concepută pentru a oferi o dietă echilibrată și sănătoasă, asigurând toate vitaminele și mineralele esențiale..." />

Hrana uscata de calitate superioara, pentru pisici,Sams Field Cat Adult Chicken-7,5 kg

Sam's Field

Hrana uscata de calitate superioara, pentru pisici,Sams Field Cat Adult Chicken-7,5 kg

219.99 RON
Cod articol ZA-2396
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Hrana uscata de calitate superioara, pentru pisici,Sams Field Cat Adult Chicken-7,5 kg
      "Hrana Uscată Sam's Field Cat Adult Chicken: Alegerea Ideală pentru Pisica Ta" 
Sam's Field Cat Adult Chicken este o hrană uscată de calitate superioară, special formulată pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor adulte. Această hrană premium este concepută pentru a oferi o dietă echilibrată și sănătoasă, asigurând toate vitaminele și mineralele esențiale...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana uscata de calitate superioara, pentru pisici,Sams Field Cat Adult Chicken-7,5 kg


      "Hrana Uscată Sam's Field Cat Adult Chicken: Alegerea Ideală pentru Pisica Ta" 


Sam's Field Cat Adult Chicken este o hrană uscată de calitate superioară, special formulată pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor adulte. Această hrană premium este concepută pentru a oferi o dietă echilibrată și sănătoasă, asigurând toate vitaminele și mineralele esențiale necesare pentru menținerea stării de sănătate și a vitalității pisicilor.

Caracteristici și Beneficii:

Ingrediente de Înaltă Calitate: Sam's Field Cat Adult Chicken este realizată din ingrediente atent selecționate, cu un conținut ridicat de carne de pui proaspătă, care asigură o sursă excelentă de proteine pentru dezvoltarea musculară și menținerea unei condiții fizice optime.

Fără Gluten: Formula fără gluten reduce riscul de alergii și intoleranțe alimentare, fiind ideală pentru pisicile cu sensibilități digestive.

Complex de Vitamine și Minerale: Această hrană uscată este îmbogățită cu vitamine și minerale esențiale, precum vitaminele A, D3, E și B, precum și minerale precum calciu și fosfor, care contribuie la sănătatea oaselor și a dinților.

Acizi Grași Omega-3 și Omega-6: Prezența acizilor grași esențiali Omega-3 și Omega-6 contribuie la menținerea unei blăni lucioase și sănătoase, precum și la susținerea sănătății pielii.

Prebiotice și Fibre: Formula include prebiotice și fibre naturale care sprijină digestia sănătoasă și îmbunătățesc absorbția nutrienților.

Antioxidanți Naturali: Hrana conține antioxidanți naturali care susțin sistemul imunitar și contribuie la protecția celulară împotriva radicalilor liberi.

Gust Savuros: Gustul delicios de pui este apreciat de majoritatea pisicilor, asigurând o acceptare ridicată a hranei.

Sam's Field Cat Pui Adult Hrană de calitate de primă clasă pentru pisici adulte. Bogat în substanțe proteice animale ușor digerabile, vitamine și minerale care promovează creșterea musculară, oasele și articulațiile sănătoase și condiția generală pentru un stil de viață activ.

Pui, fructe și legume

Compozitie :

 pui 45% (proaspat preparat 20%), orez, grasime de pasare (conservata cu amestec de tocoferoli, sursa de vitamina E), cartofi, mere uscate 6%, drojdie de bere, ulei de somon, ficat de pui, rosii 1%, morcovi 1%, yucca, minerale, prebiotice (MOS și FOS 200 mg/kg), mușețel (Matricaria chamomilla, 50 mg/kg).

Componente analitice :

proteină brută 35%, conținut de grăsime 15%, materie lemnoasă 3,2%, cenușă brută 5,6%, apă 10%, calciu 1,2%, fosfor 1,0%, sodiu 0,35%, magneziu 0,08%, acizi grași omega-3 0,4%. , acizi grași omega-6 2,1%.

Aditivi cu proprietăți nutritive per 1 kg

vitamina A 22.000 UI, vitamina D3 900 UI, vitamina E 600 mg, taurină 2.000 mg, vitamina C 300 mg, clorură de colină 2.000 mg, L-carnitină 60 mg, niacină 40 mg, biotină 1,7 mg, vitamina B1 2 . 5 mg, vitamina B2 3,5 mg, vitamina B6 2 mg, vitamina B12 0,02 mg, pantotenat de calciu 5,2 mg, acid folic 0,2 mg, mangan organic 55 mg, fier 45 mg, zinc organic (chelat de aminoacizi de zinc, hidrat) 150 mg, cupru organic (chelat de aminoacizi de cupru, hidrat) 11 mg, iod 3,5 mg, seleniu organic (forma organică de seleniu extras din Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060, drojdie îmbogățită cu seleniu, inactivată) 0,20 mg.

Ghid de Hrănire pentru Hrana Uscată de Calitate Superioară pentru Pisici, Sam's Field Cat Adult Chicken - 7,5 kg
Pentru a asigura o nutriție optimă și sănătoasă pentru pisica ta, este important să urmezi un ghid de hrănire adecvat. Cantitățile de hrană necesare pot varia în funcție de greutatea, vârsta și nivelul de activitate al pisicii. Mai jos este prezentat un ghid de hrănire recomandat pentru Sam's Field Cat Adult Chicken - 7,5 kg.

Ghid de Hrănire Zilnică:
Greutatea Pisicii (kg) Cantitatea de Hrană (g/zi)
2 - 3 kg 40 - 55 g
3 - 5 kg 55 - 80 g
5 - 7 kg 80 - 110 g
7 - 9 kg 110 - 140 g
Recomandări Generale:
Ajustarea Cantității: Ajustează cantitatea de hrană în funcție de nevoile individuale ale pisicii tale, luând în considerare vârsta, greutatea și nivelul de activitate. Pisicile mai active sau cele care au acces liber la exterior pot necesita cantități mai mari de hrană.

Hrănirea Pisicilor Sterilizate: Dacă pisica ta este sterilizată, poate fi necesar să reduci cantitatea de hrană pentru a preveni supraponderabilitatea.

Tranziția la Noua Hrană: Când introduci o nouă hrană, fă tranziția treptat pe o perioadă de 7-10 zile. Amestecă o cantitate mică din noua hrană cu cea veche, crescând treptat proporția până când hrana veche este complet înlocuită.

Apă Proaspătă: Asigură-te că pisica ta are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată.

Monitorizarea Greutății: Monitorizează greutatea și starea de sănătate a pisicii tale regulat și ajustează cantitatea de hrană dacă este necesar pentru a menține o greutate corporală sănătoasă.

Consultarea Veterinarului: În cazul în care ai îndoieli sau observi schimbări în comportamentul alimentar sau starea de sănătate a pisicii tale, consultă un medic veterinar pentru sfaturi suplimentare.

Respectarea acestui ghid de hrănire va ajuta la menținerea sănătății și bunăstării pisicii tale, asigurându-i toate nutrienții necesari pentru o viață activă și fericită.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!