Hrana uscata pentru caini adulti Pedigree, cu vita si pasare-500 g | Zazoo

Hrana uscata pentru caini adulti Pedigree, cu vita si pasare-500 g

Pedigree

Hrana uscata pentru caini adulti Pedigree, cu vita si pasare-500 g

11.99 RON
Cod articol ZA-1774
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
 Hrana uscata pentru caini adulti Pedigree, cu vita si pasare-500 g
      Pedigree, cu vita si pasare-500 g este o hrana  dezvoltata cu ajutorul nutritionistilor si medicilor veterinari de la Centrul Waltham pentru Nutritia Animalelor de Companie, hrana uscata Pedigree pentru caini contine toate elementele nutritive necesare pentru a sustine o digestie optima, sanatatea pielii si a blanii, precum si un sistem imunitar puternic si o buna...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

 Hrana uscata pentru caini adulti Pedigree, cu vita si pasare-500 g


      Pedigree, cu vita si pasare-500 g este o hrana  dezvoltata cu ajutorul nutritionistilor si medicilor veterinari de la Centrul Waltham pentru Nutritia Animalelor de Companie, hrana uscata Pedigree pentru caini contine toate elementele nutritive necesare pentru a sustine o digestie optima, sanatatea pielii si a blanii, precum si un sistem imunitar puternic si o buna ingrijire dentara. Textura speciala a granulelor ajuta la curatarea si mentinerea sanatatii dintilor cainilor adulti si este ideala pentru completarea rutinei zilnice de ingrijire orala. 

   Hrana uscată pentru câini adulți Pedigree, cu vită și pasăre în ambalajul de 500 g, este o alegere delicioasă și echilibrată pentru a satisface nevoile nutritive ale prietenului tău canin în perioada adultă.

Această rețetă premium combină gustul suculent al cărnii de vită cu savoarea hrănitoare a cărnii de pasăre, oferind o varietate de proteine de înaltă calitate pentru menținerea unei mase musculare sănătoase și a nivelului optim de energie. Textura hranei uscate facilitează mestecarea, promovând, în același timp, sănătatea orală și igiena dentară.

Formulată de experții Pedigree, această hrana oferă nu doar o gustare delicioasă, ci și o sursă esențială de nutrienți, inclusiv vitamine și minerale, care contribuie la sănătatea generală a câinelui tău adult. Conținutul echilibrat de nutrienți este conceput pentru a susține sistemul imunitar, sănătatea pielii și blănii, precum și funcționarea corectă a sistemului digestiv.

Ambalajul convenabil de 500 g este potrivit pentru a testa preferințele și apetitul câinelui tău sau pentru a oferi o varietate în dieta sa. Cu Pedigree, poți avea încredere că oferi câinelui tău o hrană de calitate, concepută să îi aducă bucurie și să contribuie la o viață lungă și sănătoasă.

Alege Pedigree, hrana uscată pentru câini adulți cu vită și pasăre - 500 g, pentru a răsfăța companionul tău cu o hrană gustoasă și nutritivă în fiecare masă.

Informatii nutritionale:

Materie anorganica

6.7

Calciu

1.3

Grasimi (g sau ml)

12.1

Fosfor

0.83

Fibre (g sau ml)

2.9

Proteine (g sau ml)

21.2

Compozitie:

cereale, carne şi derivate de origine animală (20%, inclusiv 4% vită în crochetele roșu-maron, inclusiv 4% pasăre în granulele maron), uleiuri şi grăsimi (inclusiv 0.4% ulei de floarea soarelui), derivate de origine vegetală (inclusiv 1% pulpă de sfeclă deshidratată), minerale.

Componente analitice:

proteină: 21,

  conţinut de grăsimi: 13,

  materie anorganică: 7.5, 

 fibre brute: 1.8.

Dozare Corectă:

Consultă indicațiile de dozare de pe ambalaj pentru a determina cantitatea potrivită în funcție de greutatea, vârsta și nivelul de activitate al câinelui tău adult.
Ajustează porțiile în funcție de necesitățile individuale ale câinelui și monitorizează greutatea sa în mod regulat.
Frecvența Hrănirii:

Oferă câinelui tău două mese echilibrate pe zi pentru a menține nivelul de energie și pentru a promova digestia sănătoasă.
Menține un program regulat de hrănire pentru a crea o rutină și pentru a evita supraalimentarea.
Introducere Graduală:

Dacă schimbi hrana actuală a câinelui, introdu treptat hrana Pedigree, amestecând-o cu hrana veche pentru a evita tulburările digestive.
Asigurarea Apei Proaspete:

Asigură câinelui acces la apă proaspătă și curată pe tot parcursul zilei, atât în timpul meselor, cât și în afara lor.
Monitorizarea Greutății și Stării de Sănătate:

Urmărește greutatea și starea generală de sănătate a câinelui. Ajustează cantitatea de hrană în funcție de nivelul său de activitate și de schimbările în greutate.
Stocare Corespunzătoare:

Depozitează hrana într-un loc răcoros și uscat, ferită de lumina directă a soarelui. Închide ambalajul ermetic după fiecare utilizare pentru a păstra prospețimea hranei.
Consultații Veterinare Periodice:

Programul regulat de vizite la veterinar este esențial pentru a monitoriza starea de sănătate a câinelui și pentru a ajusta dieta în funcție de nevoile specifice ale acestuia.
Alegând Pedigree, hrana uscată pentru câini adulți cu vița și pasăre - 500 g, îi oferi câinelui tău nu doar o hrană gustoasă, ci și nutriția echilibrată de care are nevoie pentru a duce o viață sănătoasă și activă.

pentru greutate de 5kg - 85 g,
pentru greutate de 10 kg - 40 g,
pentru greutate de 20 kg - 240 g,
pentru greutate de 30 kg - 325 g,
pentru greutate de 40 kg - 405 g
Sunt foarte mulțumit de hrana uscată Pedigree cu vită și pasăre. Calitatea ingredientelor și echilibrul nutrițional sunt excelente. Câinele meu adult o mănâncă cu poftă și nu am întâmpinat probleme digestive de când am început să-i dau această hrană. Ambalajul este practic și facilitează păstrarea hranei proaspete. Este un produs recomandat!
scris la 2023-12-01 13:27:32
Pedigree cu vită și pasăre este o alegere excelentă pentru câinele meu adult. Textura hranei și aroma de carne sunt irezistibile pentru el. De asemenea, am observat o îmbunătățire a aspectului blănii și a nivelului de energie al câinelui meu. Este o opțiune de încredere pentru proprietarii de câini care caută o hrană echilibrată și gustări delicioase pentru animalul lor.
scris la 2023-12-01 13:26:52
Hrana uscată Pedigree cu vită și pasăre este preferata absolută a câinelui meu adult! Am observat o îmbunătățire semnificativă în starea de sănătate și nivelul de energie de când i-am introdus această hrană în dieta zilnică. Ambalajul sigilat menține prospețimea hranei și, mai mult, câinele meu o mănâncă cu poftă la fiecare masă. Recomand cu încredere acest produs!
scris la 2023-12-01 13:26:07