Hrana uscata pentru pisici adult, carne de pui si legume,Kitekat 1.8 kg

Kitekat

Hrana uscata pentru pisici adult, carne de pui si legume,Kitekat 1.8 kg

38.99 RON
Cod articol ZA-1629
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Hrana uscata pentru pisici adult, carne de pui si legume,Kitekat 1.8 kg , satisface toate nevoile pisicii dumneavoastra, pregatind-o pentru aventurile sale de zi cu zi. Formula  Kitekat Natural Vitality este o combinatie atent selectionata de proteine, legume si cereale integrale. Hrana uscata  Kitekat pentru pisici ajuta pisoiul sa infrunte provocarile cotidiene si ii mentine sanatatea dintilor si a gingiei, astfel incat sa se poata bucura din plin de viata...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana uscata pentru pisici adult, carne de pui si legume,Kitekat 1.8 kg, satisface toate nevoile pisicii dumneavoastra, pregatind-o pentru aventurile sale de zi cu zi.

Formula Kitekat Natural Vitality este o combinatie atent selectionata de proteine, legume si cereale integrale. Hrana uscata Kitekat pentru pisici ajuta pisoiul sa infrunte provocarile cotidiene si ii mentine sanatatea dintilor si a gingiei, astfel incat sa se poata bucura din plin de viata sa aventuroasa.

Hrana uscată pentru pisici, Kitekat, formulată special pentru adulți și având ca ingrediente principale carne de pui și legume, reprezintă o alegere excelentă pentru hrana zilnică a felinelor tale de companie. Această hrană îmbină gustul delicios cu beneficiile nutriționale pentru pisicile adulte și oferă o dietă echilibrată și sănătoasă. Iată o descriere detaliată a acestei hrane:

Ingrediente de calitate superioară: Kitekat pune accent pe calitatea ingredientelor, astfel că această hrană conține carne de pui, o sursă bogată de proteine de înaltă calitate. Adăugarea legumelor completează dieta cu vitamine, minerale și fibre esențiale pentru sănătatea pisicilor tale.

Nutriție echilibrată: Hrana este formulată pentru a asigura o nutriție echilibrată, astfel încât pisicile adulte să primească toți nutrienții necesari pentru a-și menține starea de sănătate optimă și nivelurile de energie.

Gust delicios: Combinând carnea de pui cu legumele, Kitekat oferă pisicilor o experiență culinară atrăgătoare. Gustul delicios al acestei hrane poate stimula pofta de mâncare și poate face hrănirea zilnică o plăcere.

Ambalaj practic: Ambalajul de 1.8 kg este convenabil pentru a asigura o aprovizionare suficientă pentru o perioadă considerabilă, fără a fi nevoie de cumpărături frecvente.

Sănătate și vitalitate: Hrana Kitekat este formulată pentru a sprijini sănătatea generală a pisicilor adulte, inclusiv sistemul imunitar, starea pielii și a blănii și sănătatea sistemului digestiv.

Variație și combinare: Pentru a menține interesul pisicilor pentru hrana lor, poți alterna hrana uscată Kitekat cu hrana umedă sau cu alte variante de hrană de înaltă calitate.

Cu hrana uscată pentru pisici Kitekat, poți fi sigur că oferi pisicilor tale o dietă de calitate care să îndeplinească nevoile lor nutriționale și să le mențină sănătatea și vitalitatea. Această variantă cu carne de pui și legume adaugă un plus de gust și nutrienți esențiali în dieta felinelor tale de companie.

Ingrediente: cereale, carne si derivate de origine animala (26%, inclusiv 4% pui in granulele maro), derivate de origine vegetala, uleiuri si grasimi, minerale, legume (inclusiv 0.5% morcovi deshidratati (echivalentul a 4% morcovi) in granulele portocalii si 1% mazare deshidratata (echivalentul a 4% mazare) in granulele verzi), extracte din proteina vegetala. Granulele maro, de obicei, 85% din produs, granulele portocalii si granulele verzi ambele, de obicei, 7.5% fiecare din produs.

Hrana uscată pentru pisici Kitekat, cu carne de pui și legume, este o opțiune excelentă pentru a asigura o dietă echilibrată și sănătoasă pentru pisicile adulte. Pentru a hrăni pisica în mod corespunzător, iată un ghid de hranire:

1. Doza zilnică recomandată:

Consultă ambalajul produsului pentru a afla cantitatea zilnică recomandată de hrană în funcție de greutatea și nivelul de activitate al pisicii tale. Este important să respecți această doză pentru a evita supraalimentarea sau subalimentarea.
2. Hrănire regulată:

Împarte cantitatea zilnică recomandată în cel puțin două mese. Pisicile preferă să mănânce în porții mici și dese, așa că hrănirea de două sau de trei ori pe zi este o opțiune bună.
3. Apă proaspătă:

Asigură-te că pisica are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată. Hidratarea este esențială pentru sănătatea generală.
4. Monitorizarea greutății:

Menține un control asupra greutății pisicii tale. Dacă observi o creștere sau o scădere semnificativă a greutății, ajustează cantitatea de hrană în consecință sau consultă un medic veterinar.
5. Supraveghează starea de sănătate:

Observă orice schimbări în starea de sănătate a pisicii tale, cum ar fi modificări ale stării pielii sau ale blănii, urinare neobișnuită sau comportament anormal. Acestea pot indica probleme de sănătate, iar un medic veterinar trebuie consultat în acest caz.
6. Variază hrana:

Pentru a oferi o dietă variată, poți alterna hrana uscată cu hrana umedă de calitate și să introduci gusturi și texturi diferite. Acest lucru poate menține interesul pisicii pentru hrana sa.
7. Respectă regulile de igienă:

Asigură-te că recipientele pentru hrană și apă sunt curate și igienice. Curăță-le regulat pentru a preveni contaminarea.
8. Vizite regulate la veterinar:

Planifică vizite de rutină la medicul veterinar pentru a asigura că pisica ta este sănătoasă și pentru a discuta despre orice aspecte legate de hrana și nutriție.
Fiecare pisică este unică, așa că este important să adaptezi ghidul de hranire în funcție de nevoile specifice ale animalului tău de companie. Ghidul de mai sus oferă o orientare generală pentru hrănirea cu hrana uscată pentru pisici Kitekat cu carne de pui și legume, dar consultarea unui medic veterinar pentru sfaturi personalizate este întotdeauna recomandată.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!