Hrana uscata pentru pisici, adult, carne de vita si legume,Kitekat 1.8 kg

Kitekat

Hrana uscata pentru pisici, adult, carne de vita si legume,Kitekat 1.8 kg

38.99 RON
Cod articol ZA-1630
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Hrana uscata pentru pisici, adult, carne de vita si legume,Kitekat 1.8 kg
Hrana uscata pentru pisici Kitekat , cu carne de vita si legume , satisface toate nevoile pisicii dumneavoastra, pregatind-o pentru aventurile sale de zi cu zi. Formula Kitekat Natural Vitality este o combinatie atent selectionata de proteine, legume si cereale integrale. Hrana uscata Kitekat pentru pisici ajuta pisoiul sa infrunte provocarile cotidiene si ii mentine sanatatea dintilor si...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana uscata pentru pisici, adult, carne de vita si legume,Kitekat 1.8 kg


Hrana uscata pentru pisici Kitekat, cu carne de vita si legume, satisface toate nevoile pisicii dumneavoastra, pregatind-o pentru aventurile sale de zi cu zi.

Formula Kitekat Natural Vitality este o combinatie atent selectionata de proteine, legume si cereale integrale. Hrana uscata Kitekat pentru pisici ajuta pisoiul sa infrunte provocarile cotidiene si ii mentine sanatatea dintilor si a gingiei, astfel incat sa se poata bucura din plin de viata sa aventuroasa.

Hrana uscată pentru pisici Kitekat, destinată pisicilor adulte și având ca ingrediente principale carne de vită și legume, este o alegere excelentă pentru hrănirea zilnică a felinelor tale de companie. Această hrană oferă un amestec delicios și nutritiv, asigurând o dietă echilibrată și satisfăcătoare. Iată o descriere detaliată a acestei hrane:

Ingrediente de înaltă calitate: Kitekat se remarcă prin utilizarea de ingrediente de înaltă calitate, inclusiv carne de vită, o sursă excelentă de proteine esențiale. Legumele adaugă valoare nutritivă și contribuie la echilibrul dietetic al hranei.

Nutriție echilibrată: Această hrană este formulată pentru a oferi pisicilor adulte toți nutrienții esențiali de care au nevoie pentru a-și menține sănătatea și vitalitatea. Proteinele, vitaminele și mineralele sunt prezentate în proporții corespunzătoare pentru a susține buna funcționare a sistemelor corporale.

Gust irezistibil: Combinând aroma și savoarea cărnii de vită cu nutriția valoroasă a legumelor, Kitekat oferă o experiență culinară irezistibilă pentru pisici. Aceasta poate stimula pofta de mâncare și poate face hrănirea o plăcere pentru pisicile tale.

Ambalaj convenabil: Ambalajul de 1.8 kg este perfect pentru a furniza suficientă hrană pentru o perioadă semnificativă, fără a necesita achiziții frecvente.

Sănătate și vitalitate: Hrana Kitekat este dezvoltată pentru a sprijini sănătatea generală a pisicilor adulte, contribuind la sistemul lor imunitar, starea pielii și blănii, precum și la digestia lor.

Varietate și alternanță: Pentru a menține interesul pisicilor pentru hrana lor, poți combina hrana uscată Kitekat cu hrana umedă sau cu alte tipuri de hrană de calitate.

Cu hrana uscată pentru pisici Kitekat cu carne de vită și legume, poți fi sigur că oferi pisicilor tale o dietă echilibrată și gustoasă, care să satisfacă toate nevoile lor nutriționale. Acest produs îmbină nutriția corectă cu gustul delicios, menținând în același timp sănătatea și vitalitatea pisicilor tale.


Ingrediente: 

cereale, carne si derivate de origine animala (24%, inclusiv 4% vita in granulele maro si rosii), derivate de origine vegetala, uleiuri si grasimi, minerale, legume (inclusiv 0.5% morcovi deshidratati (echivalentul a 4% morcovi) in granulele portocalii si 1% mazare deshidratata (echivalentul a 4% mazare) in granulele verzi), extracte din proteina vegetala. Granulele maro si rosii, de obicei, 85% din produs, granulele portocalii si granulele verzi ambele, de obicei, 7.5% fiecare din produs.

1. Cantitatea de hrană zilnică recomandată:

Consultă ambalajul produsului pentru a afla cantitatea zilnică recomandată de hrănire, care este adaptată greutății, vârstei și nivelului de activitate al pisicii tale. Acesta este un aspect esențial pentru a evita supraalimentarea sau subalimentarea.
2. Program de hrănire regulat:

Împarte cantitatea zilnică recomandată în mai multe mese pe parcursul zilei. De obicei, două sau trei mese pe zi sunt ideale. Aceasta va menține pisica sătulă și va promova o digestie sănătoasă.
3. Apă proaspătă:

Asigură-te că pisica are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată. Hidratarea corespunzătoare este crucială pentru sănătatea generală.
4. Monitorizează greutatea:

Urmărește greutatea pisicii și ajustează cantitatea de hrană în consecință. Dacă observi o creștere sau scădere semnificativă a greutății, discută cu medicul veterinar sau ajustează hrănirea.
5. Variază hrana:

Pentru a menține interesul pisicii pentru hrana sa, poți alterna hrana uscată Kitekat cu hrana umedă de calitate și să introduci gusturi și texturi diferite.
6. Respectă regulile de igienă:

Asigură-te că bolul sau farfuria pentru hrană sunt curate și igienizate. Spală-le regulat pentru a preveni contaminarea.
7. Vizite regulate la veterinar:

Planifică vizite periodice la medicul veterinar pentru a monitoriza starea de sănătate a pisicii și pentru a discuta despre dieta și nutriția sa.
Este important să personalizezi ghidul de hranire în funcție de nevoile specifice ale pisicii tale. Respectând recomandările de pe ambalaj și urmărind regulile de hrănire menționate mai sus, poți asigura pisicii tale o dietă echilibrată și sănătoasă cu hrana uscată Kitekat cu carne de vită și legume. Nu uita să consulți un medic veterinar pentru sfaturi personalizate și pentru a discuta despre nevoile individuale ale pisicii tale.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!