Hrana uscata pentru pisici Friskies Sterilized Cat Somon și legume-4 kg

Friskies

Hrana uscata pentru pisici Friskies Sterilized Cat Somon și legume-4 kg

78.99 RON
Cod articol ZA-1313
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Hrana uscata pentru pisici Friskies Sterilized Cat Somon și legume-4 kg    Friskies Sterilized Cat Somon și legume-4 kg este o hrană completă pentru pisici sterilizate, cu crochete & nuggets, conținut de energie adaptat pentru păstrarea greutății ideale, pentru tract urinar sănătos, 100% completă și echilibrată.Purina Friskies Sterilized Cat Somon și legume este o hrană completă și echilibrată pentru pisici, care se remarcă prin aromele sale și crochetele de diferite...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana uscata pentru pisici Friskies Sterilized Cat Somon și legume-4 kg

   Friskies Sterilized Cat Somon și legume-4 kg este o hrană completă pentru pisici sterilizate, cu crochete & nuggets, conținut de energie adaptat pentru păstrarea greutății ideale, pentru tract urinar sănătos, 100% completă și echilibrată.Purina Friskies Sterilized Cat Somon și legume este o hrană completă și echilibrată pentru pisici, care se remarcă prin aromele sale și crochetele de diferite forme! Pisicile sunt, în general, predispuse la boli ale tractului urinar, pisicile sterilizate fiind afectate în mod special. Prin urmare, pe lângă nutrienții de înaltă calitate precum proteine și vitamine, această hrană uscată și completă conține niște minerale speciale. Acestea ajută la menținerea sănătății tractului urinar. Întrucât pisicile sterilizate se pot confrunta cu obezitatea, hrana are un conținut de energie adaptat, pentru ca acestea să își mențină greutatea ideală. Rețeta de la Purina Friskies Sterilized Cat Somon și legume este echilibrată și furnizează micii feline toți nutrienții importanți  – pentru viața lungă și sănătoasă a pisicii! 

Crochete și nuggets delicioase: 80% crochete maro și roșii și 20% nuggets verzi, portocalii și galbene

Ajută la menținerea greutății ideale: cu conținut de energie adaptat

Proteine de înaltă calitate: aportul de proteine importante contribuie la menținerea masei musculare

Vitamina E: sprijină sistemul imunitar natural

100% echilibrată & completă: pentru un profil nutritiv ideal

Contribuie la sănătatea tractului urinar: datorită mineralelor speciale

   

Ingrediente:

Cereale, carne și subproduse animale, extract de proteine vegetale, subproduse vegetale, uleiuri și grăsimi, pește și subproduse din pește (1,2% *), minerale, legume (0,6% **), drojdii.

* echivalentul a 3% pește rehidratat și subproduse din pește cu min. 4% somon în crochetele pătrate.

** echivalentul a 4% legume rehidratate în crochetele rotunde, 0,1 % legume uscate echivalentul a 0,6% din legumele din produs.


Aditivi nutriționali:
vitamina A (14.500 UI/kg), vitamina D3 (1.200 UI/kg), vitamina E (100 UI/kg), sulfat de fier monohidrat (168 mg/kg), iodat de calciu anhidru (2,7 mg/kg), sulfat de cupru pentahidrat (40 mg/kg), sulfat de mangan monohidrat (18 mg/kg), sulfat de zinc monohidrat (211 mg/kg), selenit de sodiu (0,27 mg/kg), taurină (1.000 mg/kg).

    

* nu conține coloranți artificiali.Greutatea piscii Rația zilnică în g/zi
3 kg n- 45 g
4 kg - 60 g
5 kg - 75 g
Cantitatea zilnică recomandată trebuie adptată în funcție de condițiile meteo, activitatea pisicii și condiția sa fizică.

Lasă întotdeauna la dispoziția pisicii apă proaspătă, curată.

Consumul suficient de apă este parte integrantă a unei diete zilnice sănătoase.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!