Hrana uscata pentru pisici Purina Cat Chow Special Care Adult Hairball Control -1.5 kg

Purina

Hrana uscata pentru pisici Purina Cat Chow Special Care Adult Hairball Control -1.5 kg

48.98 RON
Cod articol ZA-1315
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Hrana uscata pentru pisici Purina Cat Chow Special Care Adult Hairball Control -1.5 kg     Purina Cat Chow Special Care Adult Hairball Control -1.5 kg este o hrană uscată echilibrată pentru pisici adulte. Reduce formarea ghemurilor de blană și sprijină sănătatea intestinală. E potrivită în special pentru pisici de interior,concepută pentru a reduce formarea ghemurilor de blană. Pisicile înghit păr în timp ce-și curăță blana. Acest lucru poate duce...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana uscata pentru pisici Purina Cat Chow Special Care Adult Hairball Control -1.5 kg

    Purina Cat Chow Special Care Adult Hairball Control -1.5 kg este o hrană uscată echilibrată pentru pisici adulte. Reduce formarea ghemurilor de blană și sprijină sănătatea intestinală. E potrivită în special pentru pisici de interior,concepută pentru a reduce formarea ghemurilor de blană. Pisicile înghit păr în timp ce-și curăță blana. Acest lucru poate duce la formarea de ghemotoace de blană în stomac. Cat Chow Special Care Adult Hairball Control este o hrană completă și absolut delicioasă care contracarează formarea de ghemuri de blană într-un mod natural. Fibrele vegetale naturale din mâncarea Cat Chow Special Care Hairball Control facilitează transportul părului înghițit prin tractul digestiv, astfel că acesta este eliminat natural în excremente. Formula include o combinație specifică de ingrediente naturale atent selectate: păstârnac, spanac, mazăre și morcovi. Hrana e bogată în vitamina E, iar aceasta poate contribui la întărirea sistemului natural de apărare al organismului. Taurina inclusă este deosebit de importantă pentru pisici deoarece organismul lor nu o poate produce. Pe lângă multe alte efecte benefice, taurina contribuie la buna funcționare a inimii și a ochilor. Rapița și cicoarea mărunțite ajută digestia. Datorită gradului mare de digestabilitate, hrana Cat Chow va reduce volumul de excremente al pisicii, iar astfel veți putea schimba mai rar așternutul din litieră.  

Mâncare bogată în proteine animale

Nutriție echilibrată și gust delicios

Pentru o digestie sănătoasă

Conține taurină benefică pentru buna funcționare a inimii și o structură retinală sănătoasă

Fără arome, coloranți și conservanți artificiali

Pentru pisici adulte cu vârsta peste un an

Reduce ghemotoacele de blană si sprijină sănătatea intestinală

Specială pentru pisici de interior

Hrană completă

   

Ingrediente:
Cereale (42% porumb integral*), carne și subproduse animale (25%, din care 14% pui), subproduse vegetale, extracte de proteine vegetale, uleiuri și grăsimi, legume* (2% rădăcină de cicoare deshidratată, 0,07% morcov deshidratat, echivalentul a 0,4% morcov, 0,07% mazăre deshidratată, echivalentul a 0,4% mazăre), minerale, drojdie* (0,3%).
*ingrediente naturale.


Aditivi nutriționali:
vitamina A (14.000 IU/kg), vitamina D3 (1.150 UI/kg), vitamina E (100 UI/kg), sulfat de fier monohidrat  (53 mg/kg), iodat de calciu anhidru (1,7 mg/kg), sulfat de cupru pentahidrat (10 mg/kg), sulfat de mangan monohidrat (5,7 mg/kg) sulfat de zinc monohidrat (74 mg/kg), selenit de sodiu (0,12 mg/kg), taurină (980 mg/kg), antioxidanți.

Cat Chow Adult Special Care Hairball Control este o hrană completă pentru pisici.
Greutate pisică Cantitatea în g/zi
2 - 4 kg 30 - 60 g
4 - 6 kg 60 - 95 g
Aceste recomandări de dozaj se adresează pisicilor cu activitate moderată la temperaturi ambientale normale.

Nevoile individuale ale pisicilor pot varia, așadar cantitatea de hrană trebuie să fie ajustată în mod corespunzător pentru a se obține o greutate corporală sănătoasă. Lasă mereu la dispoziția pisicii apă proaspătă și curată.

Introdu hrana PURINA CAT CHOW, în mod succesiv, timp de 7 zile consecutiv.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!