Hrana uscata pentru pisici Purina ONE SterilCat Somon 1,5 kg

Purina

Hrana uscata pentru pisici Purina ONE SterilCat Somon 1,5 kg

49.99 RON
Cod articol ZA-1337
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Hrana uscata pentru pisici Purina ONE SterilCat Somon 1,5 kg
Purina ONE SterilCat Somon1,5kg este o hrană completă pentru pisici castrate & sterilizate, somon drept sursă de proteine & acizi grași Omega, formulă pentru susținerea sistemului imunitar, este completă și bogată în substanțe vitale. Hrana conține toți nutrienții necesari pentru o dietă zilnică. Datorită compoziției echilibrate, hrana poate contribui la controlul greutății și sprijini menținerea greutății ideale. În plus,...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana uscata pentru pisici Purina ONE SterilCat Somon 1,5 kg


Purina ONE SterilCat Somon1,5kg este o hrană completă pentru pisici castrate & sterilizate, somon drept sursă de proteine & acizi grași Omega, formulă pentru susținerea sistemului imunitar, este completă și bogată în substanțe vitale. Hrana conține toți nutrienții necesari pentru o dietă zilnică. Datorită compoziției echilibrate, hrana poate contribui la controlul greutății și sprijini menținerea greutății ideale. În plus, bacteriile utile din formula „Bifensis Dual Defense“ pot sprijini sistemul imunitar.
Special dezvoltată pentru pisicile castrate și sterilizate: Purina ONE SterilCat Somon este o hrană uscată echilibrată, potrivită mai ales pentru pisici după sterilizare sau castrare. Rețeta conține somon drept ingredient principal, care nu servește numai drept sursă de proteine de înaltă calitate, ci furnizează și acizi grași Omega valoroși și dă un gust excelent hranei.

Ideală pentru pisicile castrate/sterilizate: are un conținut adaptat de nutrienți 

Somon drept ingredient principal: delicios și nutritiv în același timp, sursă de proteine & acizi grași Omega de înaltă calitate

Nu conține conservanți, arome și coloranți 

Dezvoltată împreună cu medici veterinari 

Bifensis Dual Defense: formulă specială pentru susținerea sistemului imunitar 

Pentru controlul greutății: raport adaptat proteine-grăsimi, poate susține menținerea greutății ideale 

Bogată în acizi grași Omega: pot contribui la susținerea pielii și blănii 

Pentru sprijinirea tractului urinar: raport echilibrat de minerale 

Formulă pentru îngrijire dentară: poate ajuta la reducerea formării tartrului dentar  

Asimilare rapidă a nutrienților: ingrediente alese, de înaltă calitate, digerabilitate bună 

Cu taurină 

Pentru prospețime îndelungată: ambalaj cu fermoar pentru prospețime 

   Ingrediente:
Somon (15%, inclusiv cap, oase, carne), proteină deshidratată de pasăre, grâu (14%), făină de soia, porumb, făină din proteină de porumb, gluten de grâui, grăsimi animale, pulpă de sfeclă deshidratată, rădăcină deshidratată de cicoare (2%), fibre vegetale deshidratate, proteină deshidratată de somon, minerale, hidrolizat proteic (cu adaos de pulbere de Lactobacillus Delbrueckii și Fermentum tratată termic 0,025%), drojdii.

   Aditivi nutriționali:
vitamina A (34.000 UI/kg), vitamina D3 (1.100 UI/kg), vitamina E (400 mg/kg), vitamina C (140 mg/kg), taurină (700 mg/kg), sulfat de fier monohidrat (110 mg/kg), iodat de calciu anhidru (1,7 mg/kg), sulfat de cupru pentahidrat (11 mg/kg), sulfat de mangan monohidrat (40 mg/kg), sulfat de zinc monohidrat (100 mg/kg), selenit de sodiu (0,12 mg/kg).
Cu antioxidanți.  

Hrana echilibrata si apreciata de pisicutele sterilizate. Hranim de o luna cu acest produs si pisicile noastre isi mentin greutatea, blanita este frumoasa si lucioasa.

Rina si Betty , pisicutele noastre se simt rasfatate!
scris la 2023-01-24 16:56:53