Hrana uscata pentru pisici Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline Urinary Pui -5 kg

Purina

Hrana uscata pentru pisici Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline Urinary Pui -5 kg

279.99 RON
Cod articol ZA-1318
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Hrana uscata pentru pisici Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline Urinary Pui -5 kg    Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline Urinary Pui -5 kg este o hrană uscată dietetică pentru pisici, pentru dizvolvarea calculilor de struvit și reducerea reapariției lor, magneziu redus, cu proprietăți de acidifiere a urinei, rețetă cu puține calorii.     Dacă pisica ta se confruntă cu pietre urinare, este recomandat să folosești o hrană adaptată. Purina...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana uscata pentru pisici Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline Urinary Pui -5 kg

   Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline Urinary Pui -5 kg este o hrană uscată dietetică pentru pisici, pentru dizvolvarea calculilor de struvit și reducerea reapariției lor, magneziu redus, cu proprietăți de acidifiere a urinei, rețetă cu puține calorii. 

   Dacă pisica ta se confruntă cu pietre urinare, este recomandat să folosești o hrană adaptată. Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline Urinary Pui a fost special dezvoltată pentru dizolvarea calculilor de struvit și reducerea riscului de reapariție a acestora.  

Conținut moderat de energie: poate susține controlul greutății 

Conține acizi grași Omega-3 și antioxidanți

Cu pui delicios: gust bun, acceptabilitate ridicată 

Hrană completă dietetică pentru pisici adulte, pentru dizolvarea calculilor de struvit și reducerea reapariției acestora

Conținut scăzut de magneziu: poate limita concentrația de componente ale calculilor de struvit din urină 

Acidifiere urinară: sprijină valoarea optimă a pH-ului urinar, contribuie la un mediu urinar nefavorabil calculilor de struvit

 
Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline  Urinary Pui are proprietăți de acidifiere a urinei. Acest lucru determină o valoare a pH-ului urinar care poate reduce riscul de formare a unor noi calculi de struvit și poate contribui la dizolvarea cristalelor existente. Hrana se remarcă prin conținutul scăzut de magneziu și poate contribui la limitarea componentelor calculilor de struvit din urină. Cantitatea moderată de calorii din hrana dietetică poate susține controlul greutății.

Se recomandă solicitarea sfatului unui medic veterinar înainte de utilizare sau înainte de a prelungi durata de hrănire.

Pe durata hrănirii cu o hrană dietetică, este indicat să mergi regulat cu animalul de companie la medicul veterinar.

Dacă starea sănătății animalului tău de companie se deteriorează, cere imediat sfatul unui medic veterinar.

   Ingrediente:
Orez, făină de grâu, proteină de pasăre deshidratată (15%, din care 50% pui), făină din proteină de porumb, proteină de mazăre, ou deshidratat, minerale, pulpă de sfeclă deshidratată, grăsime de porc, hidrolizat proteic, porumb, ulei de pește.
Substanță de acidifiere a urinei: acid fosforic.

Aditivi nutriționali:
vitamina  A (33.000 UI/kg), vitamina  D3 (1.050 UI/kg), vitamina  E (700 UI/kg), sulfat de fier (II) monohidrat (110 mg/kg), iodat de calciu anhidru (1,7 mg/kg), sulfat de cupru pentahidrat (11 mg/kg), sulfat de mangan monohidrat (41 mg/kg), sulfat de zinc monohidrat (100 mg/kg), selenit de sodiu (0,12 mg/kg), taurină (1.500 mg/kg).

Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline Urinary Pui este o hrană completă dietetică pentru pisici.

Greutatea pisicii Cantitate hrană în g/zi Hrană umedă & uscată
2 kg 35 g 1/3 + 20 g
3 kg 50 g 1/2 + 25 g
4 kg 70 g 1 + 20 g
5 kg 85 g 1 + 35 g
>5 kg + 15 g/kg 1 + 15 g/kg
Durata recomandată de utilizare este de 3-8 săptămâni. Este recomandat să soliciți sfatul medicului veterinar înainte de utilizarea hranei. Lasă întotdeauna apă proaspătă la dispoziția pisicii.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!