Hrana uscata pentru pisici Ton si Legume,Kitekat-1.8 kg

Kitekat

Hrana uscata pentru pisici Ton si Legume,Kitekat-1.8 kg

38.99 RON
Cod articol ZA-1631
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Hrana uscata pentru pisici Ton si Legume,Kitekat-1.8 kg
Kitekat este hrana uscata pentru pisici adulte, care asigura felinelor nutrientii de care au nevoie pentru o alimentatie corecta si completa. O varianta la indemana, usor de administrat si convenabila, destinata oricarei pisici, dar mai ales celor cu activitate zilnica sustinuta. Este formata din crochete de dimensiuni mici, perfecte pentru maxilarul pisicilor, de culori diferite, cu continut echilibrat de proteine, grasimi...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana uscata pentru pisici Ton si Legume,Kitekat-1.8 kg


Kitekat este hrana uscata pentru pisici adulte, care asigura felinelor nutrientii de care au nevoie pentru o alimentatie corecta si completa. O varianta la indemana, usor de administrat si convenabila, destinata oricarei pisici, dar mai ales celor cu activitate zilnica sustinuta. Este formata din crochete de dimensiuni mici, perfecte pentru maxilarul pisicilor, de culori diferite, cu continut echilibrat de proteine, grasimi si fibre.


Principalele beneficii ale hranei uscate Kietkat Ton cu Legume:


  • Hrana completa, echilibrata pentru pisici adulte
  • Formula convenabila, care asigura nutrientii necesari unei dezvoltari optime
  • Continut echilibrat de proteine, grasime si fibre
  • Crochete de dimensiuni mici, potrivite pentru maxilarul pisicilor
  • Usor de digerat si asimilat

Hrana uscată pentru pisici Kitekat Ton și Legume, disponibilă în ambalajul de 1.8 kg, este o opțiune excelentă pentru hrănirea zilnică a pisicilor tale. Această hrană îmbină gustul delicios al tonului cu valoarea nutritivă a legumelor, oferind o dietă echilibrată și satisfăcătoare pentru prietenii noștri felini. Iată o descriere detaliată a acestei hrane:

Ingrediente de înaltă calitate: Kitekat se remarcă prin utilizarea de ingrediente de înaltă calitate, inclusiv ton de mare, o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate. Legumele adaugă valoare nutritivă și contribuie la echilibrul dietetic al hranei.

Nutriție echilibrată: Această hrană este formulată pentru a oferi pisicilor toți nutrienții esențiali de care au nevoie pentru a-și menține sănătatea și vitalitatea. Proteinele, vitaminele și mineralele sunt prezentate în proporții corespunzătoare pentru a susține buna funcționare a sistemelor lor corporale.

Gust irezistibil: Combinând aroma și savoarea tonului de mare cu nutriția valoroasă a legumelor, Kitekat Ton și Legume oferă o experiență culinară irezistibilă pentru pisici. Aceasta poate stimula pofta de mâncare și poate face hrănirea o plăcere pentru pisicile tale.

Ambalaj convenabil: Ambalajul de 1.8 kg este perfect pentru a furniza suficientă hrană pentru o perioadă semnificativă, fără a necesita achiziții frecvente.

Sănătate și vitalitate: Hrana Kitekat este dezvoltată pentru a sprijini sănătatea generală a pisicilor, contribuind la sistemul lor imunitar, starea pielii și blănii, precum și la digestia lor.

Varietate și alternanță: Pentru a menține interesul pisicilor pentru hrana lor, poți combina hrana uscată Kitekat cu hrana umedă sau cu alte tipuri de hrană de calitate.

Cu hrana uscată pentru pisici Kitekat Ton și Legume, poți fi sigur că oferi pisicilor tale o dietă echilibrată și gustoasă, care să satisfacă toate nevoile lor nutriționale. Acest produs îmbină nutriția corectă cu gustul delicios, menținând în același timp sănătatea și vitalitatea pisicilor tale.

Ingrediente: 

Cereale, carne si derivate de origine animala ( inclusiv 4% ton ), derivate de origine vegetala, uleiuri si grasimi, minerale, legume (inclusiv 4% morcov in granulele portocalii, inclusiv 4% mazare in granulele verzi)

Pentru a hrăni corect și sănătos pisica ta cu hrana uscată pentru pisici Kitekat Ton și Legume de 1.8 kg, urmează acest ghid de hranire:

1. Cantitatea de hrană zilnică recomandată:

Consultă ambalajul produsului pentru a afla cantitatea zilnică recomandată în funcție de greutatea și nivelul de activitate al pisicii tale. Este important să respecți această doză pentru a evita supraalimentarea sau subalimentarea.
2. Hrănire regulată:

Împarte cantitatea zilnică recomandată în cel puțin două mese pe parcursul zilei. De obicei, două sau trei mese pe zi sunt ideale. Hrănirea în porții mai mici încurajează digestia sănătoasă și ajută la menținerea greutății corporale optime.
3. Asigurarea apei proaspete:

Pisica ta trebuie să aibă întotdeauna acces la apă proaspătă și curată. Asigură-te că recipientul cu apă este mereu umplut și că este plasat într-un loc accesibil.
4. Monitorizează greutatea:

Urmărește greutatea pisicii tale și ajustează cantitatea de hrană în funcție de necesitățile individuale ale acesteia. Dacă observi o creștere sau scădere semnificativă a greutății, discută cu medicul veterinar.
5. Variază hrana:

Pentru a menține interesul pisicii pentru hrana sa, poți combina hrana uscată Kitekat cu hrana umedă de calitate și să introduci gusturi și texturi diferite.
6. Respectă regulile de igienă:

Bolul sau farfuria pentru hrană trebuie să fie curate și igienizate în mod regulat pentru a preveni contaminarea.
7. Vizite regulate la veterinar:

Planifică vizite periodice la medicul veterinar pentru a monitoriza starea de sănătate a pisicii și pentru a discuta despre dieta și nutriția sa.
Fiecare pisică este unică, așa că este important să personalizezi ghidul de hranire în funcție de nevoile specifice ale animalului tău de companie. Urmează recomandările de pe ambalaj și asigură-te că pisica ta primește o dietă echilibrată și sănătoasă cu hrana uscată pentru pisici Kitekat Ton și Legume. Nu uita să consulți un medic veterinar pentru sfaturi personalizate și pentru a discuta despre nevoile individuale ale pisicii tale.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!