Hrana uscata superpremium pentru caini de talie mare,cu vita si vitel, Sam´s Field Adult Large Beef & Veal-13 kg | Zazoo
Informații Generale Hrana uscată superpremium Sam's Field Adult Large Beef & Veal este special formulată pentru câinii adulți de talie mare. Aceasta este concepută pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale câinilor..." />

Hrana uscata superpremium pentru caini de talie mare,cu vita si vitel, Sam´s Field Adult Large Beef & Veal-13 kg

Sam's Field

Hrana uscata superpremium pentru caini de talie mare,cu vita si vitel, Sam´s Field Adult Large Beef & Veal-13 kg

319.99 RON
Cod articol ZA-2400
Vârstă toate varstele
Tip produs Hrană uscată
Hrana uscata superpremium pentru caini de talie mare,cu vita si vitel, Sam´s Field Adult Large Beef & Veal-13 kg
      "Descoperiți Nutriția Avansată cu Sam's Field Adult Large Beef & Veal pentru Câini Mari" 
Informații Generale Hrana uscată superpremium Sam's Field Adult Large Beef & Veal este special formulată pentru câinii adulți de talie mare. Aceasta este concepută pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale câinilor...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana uscata superpremium pentru caini de talie mare,cu vita si vitel, Sam´s Field Adult Large Beef & Veal-13 kg


      "Descoperiți Nutriția Avansată cu Sam's Field Adult Large Beef & Veal pentru Câini Mari" 


Informații Generale

Hrana uscată superpremium Sam's Field Adult Large Beef & Veal este special formulată pentru câinii adulți de talie mare. Aceasta este concepută pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale câinilor mari, oferind o sursă bogată de proteine de calitate superioară din carne de vită și vițel, esențială pentru menținerea unei mase musculare sănătoase și a unei stări generale de bine.

Compoziție și Beneficii

Ingrediente principale: Carne de vită, carne de vițel, orez, cartofi, grăsime de pui, pulpă de sfeclă, ulei de somon, drojdie de bere, extract de yucca.

Proteine brute: 30%

Grăsimi brute: 18%

Fibre brute: 3%

Umiditate: 10%

Beneficii:

Susține sănătatea musculară: Proteinele din vită și vițel contribuie la menținerea și dezvoltarea masei musculare.

Sănătatea articulațiilor: Formula conține glucosamină și condroitină, esențiale pentru sănătatea articulațiilor, crucială pentru câinii de talie mare.

Digestibilitate ridicată: Ingrediente de calitate superioară care asigură o digestie eficientă și absorbția optimă a nutrienților.

Blană și piele sănătoase: Uleiul de somon, bogat în Omega-3 și Omega-6, promovează o blană strălucitoare și o piele sănătoasă.

Imunitate puternică: Conținutul bogat în vitamine și minerale sprijină sistemul imunitar al câinelui, menținându-l sănătos și activ.

Compoziţie:
carne de vită uscată 28%, carne de vițel uscată 19%, cartofi, orez, grăsime de pasăre (conserve cu un amestec de tocoferol, care este o sursă de vitamina E), mere uscate 3,5%, mazăre verde 2,0%, drojdie de bere (sursă de mananan- oligozaharide), ulei de somon 2%, ficat de pui 3%, spanac uscat 1%, dovleac uscat 0,8%, pulpă de sfeclă uscată 0,5%, broccoli uscat 0,2%, glucozamină (350 mg/kg), sulfat de condroitină (220 mg/kg) , Extract de Yucca schidigera (100 mg/kg), musetel (Matricaria chamomilla, 80 mg/kg).

Ghid de Hrănire
Cantitățile de hrană recomandate variază în funcție de greutatea și nivelul de activitate al câinelui. Următorul tabel oferă o ghidare generală pentru hrănirea zilnică:

Greutate Câine (kg) Cantitate zilnică (g)
25 - 30 320 - 365
30 - 35 365 - 405
35 - 40 405 - 445
40 - 45 445 - 485
45 - 50 485 - 520
50 - 60 520 - 595
60 - 70 595 - 665
Instrucțiuni de Hrănire
Introduceți treptat hrana nouă: Înlocuiți treptat hrana actuală a câinelui cu hrana Sam's Field Adult Large Beef & Veal pe parcursul a 7-10 zile pentru a evita tulburările digestive.
Apă proaspătă: Asigurați-vă că câinele are întotdeauna apă proaspătă la dispoziție.
Divizați mesele: Este recomandat să divizați cantitatea zilnică în două mese pentru a preveni supraalimentarea și pentru a sprijini digestia.
Monitorizați greutatea și condiția fizică: Ajustați cantitatea de hrană în funcție de starea de sănătate și nivelul de activitate al câinelui.
Sfaturi Suplimentare
Consultați veterinarul: Înainte de a schimba dieta câinelui sau dacă aveți îndoieli privind cantitatea potrivită de hrană.
Activitate fizică: Asigurați-vă că câinele beneficiază de exercițiu fizic adecvat zilnic pentru a menține o stare de sănătate optimă.
Depozitare: Păstrați hrana într-un loc uscat și răcoros, departe de lumina directă a soarelui și închideți bine sacul după fiecare utilizare.
Sam's Field Adult Large Beef & Veal este o alegere excelentă pentru câinii de talie mare, oferind o nutriție echilibrată și beneficii multiple pentru sănătatea lor pe termen lung.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!