Hrana uscata superpremium pentru caini, Sam's Field Grain Free Somon & Hering-13 kg | Zazoo
Sam's Field Grain Free Somon & Hering este o hrană completă care este potrivită pentru toate rasele de câini. Hrana pentru câini este făcută din materii prime bune și cu o pregătire blândă, ceea ce ajută la minimizarea..." />

Hrana uscata superpremium pentru caini, Sam's Field Grain Free Somon & Hering-13 kg

Sam's Field

Hrana uscata superpremium pentru caini, Sam's Field Grain Free Somon & Hering-13 kg

404.99 RON
Cod articol ZA-2402
Vârstă toate varstele
Tip produs Hrană uscată
Hrana uscata superpremium pentru caini, Sam's Field Grain Free Somon & Hering-13 kg
      "Descoperiți Sănătatea Optimă a Câinelui cu Hrana Fără Cereale Sam's Field Somon & Hering" 
Sam's Field Grain Free Somon & Hering este o hrană completă care este potrivită pentru toate rasele de câini. Hrana pentru câini este făcută din materii prime bune și cu o pregătire blândă, ceea ce ajută la minimizarea...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Hrana uscata superpremium pentru caini, Sam's Field Grain Free Somon & Hering-13 kg


      "Descoperiți Sănătatea Optimă a Câinelui cu Hrana Fără Cereale Sam's Field Somon & Hering" 


Sam's Field Grain Free Somon & Hering este o hrană completă care este potrivită pentru toate rasele de câini.

Hrana pentru câini este făcută din materii prime bune și cu o pregătire blândă, ceea ce ajută la minimizarea intoleranței alimentare.

Sam's Field Grain Free Somon & Hering este cu somon și hering. Acest lucru este grozav deoarece conține multe grăsimi naturale care sunt benefice pentru sănătatea câinelui. Somonul și heringul sunt îmbogățite cu acizi grași omega-3, care ajută la o blană strălucitoare și moale.

Vă recomandăm mâncarea dacă aveți un câine proaspăt și sănătos. Sam's Field Grain Free Somon & Hering este cu hering și somon.

Cartofii și morcovii fac, de asemenea, parte din lista de ingrediente. Contribuie la obținerea de vitamine și fibre alimentare de către câine.  Morcovii conțin minerale și potasiu. Cartofii furnizează mulți nutrienți de care câinele are nevoie în timpul zilei. Pe lângă proteine și vitamine, s-au adăugat și glucozamină și condroitina. Oferă câinelui tău articulații bine lubrifiate, astfel încât nivelul de activitate să rămână intact. 

Le sugerăm Sam's Field Grain Free Somon & Hering tuturor câinilor care au nevoie de o alternativă la hrana clasică pentru pui. Hrana pentru câini nu conține cereale precum ovăz, grâu și orz etc.

Informații Generale

Hrana uscată superpremium Sam's Field Grain-Free Somon & Hering este special formulată pentru câinii de toate taliile și oferă o soluție excelentă pentru câinii cu sensibilități alimentare sau alergii la cereale. Aceasta conține somon și hering de înaltă calitate, asigurând o sursă bogată de proteine și acizi grași esențiali pentru o sănătate optimă și o condiție fizică excelentă.

Compoziție și Beneficii

Ingrediente principale: Somon, hering, cartofi, mazăre, grăsime de pui, pulpă de sfeclă, ulei de somon, drojdie de bere, extract de yucca.

Proteine brute: 32%

Grăsimi brute: 20%

Fibre brute: 3%

Umiditate: 10%

Beneficii:

Fără cereale: Formulă ideală pentru câinii cu alergii sau intoleranțe la cereale, reducând riscul reacțiilor alergice și al problemelor digestive.

Proteine de înaltă calitate: Somonul și heringul oferă proteine esențiale pentru menținerea masei musculare și a energiei.

Digestibilitate ridicată: Ingrediente de calitate superioară care asigură o digestie eficientă și absorbția optimă a nutrienților.

Blană și piele sănătoase: Uleiul de somon, bogat în Omega-3 și Omega-6, contribuie la o blană strălucitoare și o piele sănătoasă.

Susține sistemul imunitar: Conținutul de vitamine și minerale esențiale întărește sistemul imunitar al câinelui.

Compozitie: 

 somon 26% (16% faina de somon, 10% somon proaspat integral), hering 26%, cartofi 20%, mazare galbena 8%, grasime de pasare (conservata cu amestec de tocoferoli, sursa de vitamina E) 8%, mere uscate 4%, ulei de somon 3%, ficat de pui 2%, drojdie de bere (o sursă de manan oligozaharide), morcovi 1%, glucozamină (300 mg/kg), sulfat de condroitină (180 mg/kg), extract de Yucca schidigera (100 mg). /kg), musetel (Matricaria chamomilla, 80 mg/kg).

Componente analitice: 

 Proteină brută 30,0%, Conținut de grăsimi 16,0%, Fibre 3,0%, Cenușă brută 7,5%, Apă 10,0%, Calciu 1,2%, Fosfor 0,9%, Lizină 1,2%, Metionină 0,46%, Treonină 0,46%, Triptofan%,36% Arginină 1,4%.

Aditivi cu proprietăți nutritive per 1 kg: 

 Vitamina A (3a672a) 20.000 UI, Vitamina D3 (E671) 1.500 UI, Vitamina E (3a700) 500 mg, Vitamina B1 (3a821) 1 mg, Vitamina B2 3,75 mg, Vitamina B6 (3a831) 1 mg, Vitamina B12 0,04 mg, niacina (3a314) 12,5 mg, pantotenat de calciu (3a841) 10 mg, biotină (3a880) 0,6 mg, acid folic (3a316) 0,5 mg, clorură de colină (3a890) 600 mg, fier (E1) (70 mg, mangan) E5) 35 mg, zinc (E6) 83 mg, cupru (E4) 14 mg, iod (3b201) 0,65 mg, seleniu (3b8.10) 0,2 mg. Conține antioxidanți aprobați de UE. Omega-3: 0,9%, Omega-6: 2,2%.

Energie metabolizabila:  

3.780 kcal/kg.

Ghid de Hrănire
Cantitățile de hrană recomandate variază în funcție de greutatea și nivelul de activitate al câinelui. Următorul tabel oferă o ghidare generală pentru hrănirea zilnică:

Greutate Câine (kg) Cantitate zilnică (g)
5 - 10 70 - 130
10 - 20 130 - 220
20 - 30 220 - 300
30 - 40 300 - 370
40 - 50 370 - 440
50 - 60 440 - 500
60 - 70 500 - 570
Instrucțiuni de Hrănire
Introduceți treptat hrana nouă: Înlocuiți treptat hrana actuală a câinelui cu hrana Sam's Field Grain-Free Somon & Hering pe parcursul a 7-10 zile pentru a evita tulburările digestive.
Apă proaspătă: Asigurați-vă că câinele are întotdeauna apă proaspătă la dispoziție.
Divizați mesele: Este recomandat să divizați cantitatea zilnică în două mese pentru a preveni supraalimentarea și pentru a sprijini digestia.
Monitorizați greutatea și condiția fizică: Ajustați cantitatea de hrană în funcție de starea de sănătate și nivelul de activitate al câinelui.
Sfaturi Suplimentare
Consultați veterinarul: Înainte de a schimba dieta câinelui sau dacă aveți îndoieli privind cantitatea potrivită de hrană.
Activitate fizică: Asigurați-vă că câinele beneficiază de exercițiu fizic adecvat zilnic pentru a menține o stare de sănătate optimă.
Depozitare: Păstrați hrana într-un loc uscat și răcoros, departe de lumina directă a soarelui și închideți bine sacul după fiecare utilizare.
Sam's Field Grain-Free Somon & Hering este o alegere excelentă pentru câinii care au nevoie de o dietă fără cereale, oferind o nutriție echilibrată și beneficii multiple pentru sănătatea lor pe termen lung.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!