Jolomix 100ml complex vitamine pentru pasari si animale

Agroland

Jolomix 100ml complex vitamine pentru pasari si animale

24.99 RON
Cod articol ZA-1624
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive pentru pasari
Jolomix 100ml complex vitamine pentru pasari si animale Jolomix 100ml este un complex de vitamine destinat pasărilor și animalelor, formulat pentru a asigura aportul adecvat de vitamine esențiale necesare pentru sănătatea, vitalitatea și performanțele optime ale acestora. Deși nu am informații specifice despre acest produs după septembrie 2021, voi oferi o descriere generală a ceea ce ar putea conține și oferi: Vitamine esențiale: Jolomix 100ml ar putea conține o gamă...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Jolomix 100ml complex vitamine pentru pasari si animale

Jolomix 100ml este un complex de vitamine destinat pasărilor și animalelor, formulat pentru a asigura aportul adecvat de vitamine esențiale necesare pentru sănătatea, vitalitatea și performanțele optime ale acestora. Deși nu am informații specifice despre acest produs după septembrie 2021, voi oferi o descriere generală a ceea ce ar putea conține și oferi:

  1. Vitamine esențiale: Jolomix 100ml ar putea conține o gamă largă de vitamine esențiale, cum ar fi vitamina A, D, E, C și complexul de vitamine B (B1, B2, B6, B12 și altele). Aceste vitamine sunt cruciale pentru susținerea funcțiilor organice, sistemul imunitar, metabolismul sănătos și multe altele.

  2. Promovarea sănătății: Aportul adecvat de vitamine poate contribui la menținerea sănătății generale a pasărilor și animalelor. De exemplu, vitamina A este importantă pentru sănătatea pielii și a vederii, în timp ce vitamina D este esențială pentru absorbția calciului și dezvoltarea oaselor.

  3. Susținerea sistemului imunitar: Unele vitamine, cum ar fi vitamina C și vitamina E, au proprietăți antioxidante și pot contribui la întărirea sistemului imunitar al pasărilor și animalelor.

  4. Energia și vitalitate: Vitaminele din complexul B au un rol crucial în producția de energie și metabolismul carbohidraților. Acestea pot fi deosebit de importante pentru pasările cu activitate intensă sau animalele aflate în perioade de creștere sau reproduție.

  5. Administrare ușoară: Complexul de vitamine Jolomix 100ml poate fi administrat direct în hrana animalului sau adăugat în apa de băut, conform instrucțiunilor producătorului. Asigurați-vă că produsul este amestecat uniform pentru a se asigura o distribuție corectă a vitaminelor.

  6. Instrucțiuni de utilizare: Pe ambalajul produsului ar trebui să găsiți instrucțiuni clare cu privire la dozare și mod de administrare. Respectați cu strictețe aceste indicații pentru a asigura aportul corect de vitamine.

  7. Consultarea specialistului: Înainte de a începe administrarea oricărui supliment, este întotdeauna recomandat să consultați un specialist în îngrijirea animalelor sau un medic veterinar. Aceștia pot oferi sfaturi personalizate în funcție de tipul de animal și nevoile sale specifice.

În concluzie, Jolomix 100ml este un complex de vitamine creat pentru a asigura aportul esențial de vitamine pentru pasări și animale. Pentru informații detaliate și specifice despre compoziție și administrare, vă recomand să consultați ambalajul produsului sau să căutați informații suplimentare de pe site-ul producătorului.

Citirea instrucțiunilor: Începeți prin a citi cu atenție instrucțiunile și recomandările de pe ambalajul produsului Jolomix 100ml. Acestea vor furniza informații specifice cu privire la dozare, mod de administrare și frecvență.

Dozare corectă: Pe ambalaj, ar trebui să găsiți informații cu privire la cantitatea corectă de complex de vitamine Jolomix 100ml care trebuie administrată în funcție de greutatea sau specia animalului. Asigurați-vă că respectați aceste indicații pentru a evita supradozarea sau subdozarea.

Mod de administrare: Complexul de vitamine Jolomix 100ml poate fi administrat sub formă de picături sau soluție în hrana obișnuită a animalului sau în apa de băut, în funcție de recomandările producătorului. Asigurați-vă că produsul este amestecat uniform în hrana sau apă pentru a se asigura o distribuție corectă a vitaminelor.

Frecvența de administrare: Urmăriți cu atenție frecvența de administrare indicată pe ambalaj. Unele produse pot necesita administrare zilnică, în timp ce altele pot fi administrate de 2-3 ori pe săptămână.

Monitorizare: Fiți atenți la reacția animalului la administrarea complexului de vitamine. Observați dacă există schimbări în starea de sănătate, nivelul de energie sau comportamentul său.

Consultarea specialistului: Dacă aveți nelămuriri sau îngrijorări cu privire la administrare, este întotdeauna recomandat să consultați un specialist în îngrijirea animalelor sau un medic veterinar. Aceștia pot oferi sfaturi personalizate în funcție de tipul de animal și nevoile sale specifice.

Apă proaspătă: Asigurați-vă că animalul are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată. Consumul adecvat de apă este esențial pentru a facilita absorbția corectă a vitaminelor.

În concluzie, pentru a asigura o administrare corectă și sigură a complexului de vitamine Jolomix 100ml, respectați întotdeauna instrucțiunile de pe ambalajul produsului și recomandările producătorului. Pentru informații specifice și personalizate, consultați un specialist în îngrijirea animalelor sau un medic veterinar.
Găini

Se adaugă 100 ml Jolomix în 1.000 l apă de băut. Se face o cură de 5 până la 7 zile de administrare consecutiv. Următoarea administrare se face o dată pe lună, timp de 5 zile folosind, 6 ml la 5 litri apă/50 păsări.

De la 1 la 5 zile de viață - 2,5 ml la 1 l apă/50 pui.
De la 21 la 25 zile - 4 ml la 2 l apă/50 pui.
Curcani / Rațe / Gâște

În primele 6 săptămâni de viață, timp de 3-5 zile/săptămână: - 1 ml la 1 l apă/ 10 curcani
În săptămânile 7 - 8, se administrează timp de 3 zile: - 2 ml la 2 l apă/10 curcani. Următoarea administrare se face o dată pe lună timp de 5 zile, folosind 2ml la 2 l apă/ 10 curcani.
Cantitatea de apă în care se amestecă aditivul Jolomix, este estimată pentru a fi consumată în maxim 3 - 4 ore. După ce puii consumă apa cu Jolomix, vor primi în continuare apă proaspătă la discreție.
Bovine

Vițeii alăptați artificial se administrează în reprize de câte 5 zile în cantitatea de 4 ml/zi în primele 6 săptămâni de viață.
La juninci și vaci se administrează 10ml/zi timp de 10 zile înainte de însămânțare.
Porci

Purcei 1ml /cap/ zi în primele 5 zile de viață. Se poate repeta în săptămâna a 4-a de viață.
Scrofițe si scroafe gestante: 6 ml Jolomix/ cap/ zi timp de 10 zile cu repetare la 3 luni. Se va administra de fiecare dată după fătare și înainte de monta.
Iepuri

La 10 iepuri: 0,5 ml/ zi in apa de băut cu 5 zile înainte de înțărcare. Se poate repeta timp de 3 zile/ luna în doza de 1ml/ 10 iepuri.
La iepuri-mame: 10 ml/zi în apa de băut, timp de 5 zile/luna.
.
Pasarile mele sunt mai pline de viata de cand le administrez aceste vitamine.
scris la 2023-08-16 09:49:24
Acete vitamine sunt extraordinare, le folosec de putin timp, dar sunt foarte multumit de rezultate.
scris la 2023-08-16 09:48:29
Acest supliment a schimbat complet viata animalelor mele.
Multumesc Zazoo.
scris la 2023-08-16 09:45:57

Produse similare