Leagan pentru pasari bete color 27 X 19 cm

BestFriend

Leagan pentru pasari bete color 27 X 19 cm

32.99 lei
Cod articol ZA-602
Vârstă toate varstele
Tip produs Accesorii
Leagan pentru pasari bete color 27 X 19 cm Jucarie leagan,  confectionat din lemn, pentru atasarea ei la colivia pasarilor. MATERIALE 100% SIGURANTE: Aceste jucarii cu perusi sunt realizate din lemn natural, margele colorate din lemn si feronerie, durabile, non-toxice si sanitare, 100% sigure si distractive pentru ca pasarile se joaca. Jucarii cu culori stralucitoare: Culorile stralucitoare pot atrage rapid atentia unei pasari. Jucaria bellbird va atrage pasarile tale conure...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Leagan pentru pasari bete color 27 X 19 cm

Jucarie leagan,  confectionat din lemn, pentru atasarea ei la colivia pasarilor.

MATERIALE 100% SIGURANTE: Aceste jucarii cu perusi sunt realizate din lemn natural, margele colorate din lemn si feronerie, durabile, non-toxice si sanitare, 100% sigure si distractive pentru ca pasarile se joaca.

Jucarii cu culori stralucitoare: Culorile stralucitoare pot atrage rapid atentia unei pasari. Jucaria bellbird va atrage pasarile tale conure sa se joace si sa mestece. Cu sunetul clar, va poate ajuta sa va pastrati o dispozitie fericita si sa adaugati vitalitate vietii.

Ideea Loc de relaxare: Un loc ideal pentru ca prietenii tai sa se leagan, sa se joace, sa se catere si sa mestece, usor de instalat in cusca. Indeplineste diferitele nevoi ale pasarilor si este cadoul ideal pentru pasarile de companie.

Jucarii perfecte pentru pasari: Ofera pasarilor de companie un loc inalt distractiv pentru a satisface nevoile naturale ale pasarilor; potrivit pentru perusi, cockatiel, conuri, macaws, papagali, pasari iubite, Mynah, cinteze, budgies, precum si multe animale mici hamsteri, gerbili, soareci, sobolani.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!