Manitoba E-Stop-150g,supliment alimentar prebiotic, pentru pasari

Manitoba

Manitoba E-Stop-150g,supliment alimentar prebiotic, pentru pasari

49.99 RON
Cod articol ZA-1557
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive
Manitoba E-Stop-150g,supliment alimentar prebiotic, pentru pasari
Manitoba E-Stop este un supliment alimentar prebiotic special conceput pentru pasari, cu o formulă bogată în substanțe prebiotice benefice pentru sănătatea digestivă a acestora. Acest supliment alimentar oferă o sursă esențială de nutrienți pentru susținerea echilibrului florei intestinale a pasărilor, contribuind la o digestie mai eficientă și la absorbția optimă a nutrienților din hrana consumată. Manitoba E-Stop conține ingrediente prebiotice naturale, care stimulează...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Manitoba E-Stop-150g,supliment alimentar prebiotic, pentru pasari


  1. Manitoba E-Stop este un supliment alimentar prebiotic special conceput pentru pasari, cu o formulă bogată în substanțe prebiotice benefice pentru sănătatea digestivă a acestora.

  2. Acest supliment alimentar oferă o sursă esențială de nutrienți pentru susținerea echilibrului florei intestinale a pasărilor, contribuind la o digestie mai eficientă și la absorbția optimă a nutrienților din hrana consumată.

  3. Manitoba E-Stop conține ingrediente prebiotice naturale, care stimulează dezvoltarea bacteriilor benefice din intestinul pasărilor, ajutând la prevenirea afecțiunilor digestive și la îmbunătățirea calității fecalelor.

  4. Acest supliment alimentar este potrivit pentru diverse specii de păsări domestice și exotice, oferindu-le o susținere suplimentară în perioadele de stres, dezechilibru alimentar sau tratament cu antibiotice.

  5. Manitoba E-Stop este ușor de administrat, fie că este amestecat în hrana zilnică sau în apă, iar dozajul corect asigură beneficii optime pentru sănătatea pasărilor.

Rețineți că suplimentele alimentare trebuie utilizate în cadrul unei diete echilibrate și nu trebuie să înlocuiască hrana principală. Pentru informații precise privind dozajul și utilizarea Manitoba E-Stop, consultați un medic veterinar sau un specialist în nutriția păsărilor.

   E-Stop Manitoba este un aliment complementar pentru pasari, cu o concentratie mare de substante prebiotice, active mai ales in intestin si deci capabil sa mareasca apararea imunitara a animalului intr-un mod natural si progresiv, imbunatatind totodata asimilarea nutrientilor continuti in alimente.

Compoziție: 

Fibre de rădăcină Mezei Katáng (inulina), mono- și digliceride ale acizilor grași, dextroză monohidrat, pereții celulari extrași din Saccharomices Cerevisiae, produse de fermentație a aminoacizilor, produse de transformare a plantelor (Berberis spp, Embellia, Angelica spp).

Continut analitic:
 Proteine 3%,
 uleiuri si grasimi brute 38%,
 celuloza 0,4%,
 cenusa 5%.
Dozajul recomandat pentru Manitoba E-Stop este de 2,5g (o linguriță) la 1 litru de apă de băut sau 100g de hrană uscată, administrat timp de 3-5 zile consecutive în cazul necesității susținerii sistemului digestiv al păsărilor.

Pentru o eficiență maximă, se recomandă administrarea suplimentului alimentar în perioadele de stres sau schimbare a dietei, precum și în timpul tratamentelor cu antibiotice, pentru a menține echilibrul florei intestinale.

Asigurați-vă că Manitoba E-Stop este bine amestecat cu apa de băut sau cu hrana, pentru a asigura o distribuție uniformă a prebioticelor în dieta păsărilor.

Înainte de utilizare, citiți cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj și respectați dozajul recomandat pentru fiecare specie de pasăre.

Pentru o eficacitate optimă a suplimentului prebiotic, se recomandă administrarea acestuia în mod regulat, în funcție de nevoile specifice ale păsărilor și de recomandările medicului veterinar.

Rețineți că suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată și variată. Pentru informații personalizate și adaptate nevoilor specifice ale păsărilor dumneavoastră, consultați un medic veterinar sau un specialist în nutriția aviară.
Utilizare: Se amestecă cu pastă omogenă de reproducere.

Dozare: 20 gr până la 30 gr la 1 kg de pasta

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!