Mifuma ZuchtPerle- 2 kg supliment de reproducere pentru iepuri

Mifuma

Mifuma ZuchtPerle- 2 kg supliment de reproducere pentru iepuri

149.99 RON
Cod articol ZA-1152
Vârstă Adult
Tip produs Suplimente nutritive
Mifuma  ZuchtPerle- 2 kg  supliment de reproducere  pentru iepuri
Mifuma ZuchtPerle-2kg este un supliment de înaltă calitate special conceput pentru iepurii aflați în perioade de reproducere. Această formulă avansată furnizează nutrienți esențiali care susțin sănătatea, fertilitatea și dezvoltarea puiilor, contribuind la o reproducere reușită și la creșterea sănătoasă a iepurilor tineri. Caracteristici ale Mifuma ZuchtPerle-2kg: Nutriție Adaptată Reproducerii: Acest supliment este formulat pentru a răspunde nevoilor nutriționale specifice ale...
Cantitate
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Mifuma  ZuchtPerle- 2 kg  supliment de reproducere  pentru iepuri


Mifuma ZuchtPerle-2kg este un supliment de înaltă calitate special conceput pentru iepurii aflați în perioade de reproducere. Această formulă avansată furnizează nutrienți esențiali care susțin sănătatea, fertilitatea și dezvoltarea puiilor, contribuind la o reproducere reușită și la creșterea sănătoasă a iepurilor tineri.

Caracteristici ale Mifuma ZuchtPerle-2kg:

  1. Nutriție Adaptată Reproducerii: Acest supliment este formulat pentru a răspunde nevoilor nutriționale specifice ale iepurilor aflați în perioade de reproducere, inclusiv a celor gestante și a celor care alăptează.

  2. Dezvoltarea Ovocitelor și Spermatozoizilor: Formula specială a Mifuma ZuchtPerle-2kg conține nutrienți care pot susține dezvoltarea sănătoasă a ovocitelor și a spermatozoizilor, asigurând un mediu propice pentru reproducere.

  3. Sănătatea Puiilor: Aportul adecvat de nutrienți în timpul perioadelor de reproducere poate contribui la dezvoltarea sănătoasă a puiilor și la viabilitatea lor ulterioară.

  4. Vitamine și Minerale: Suplimentul furnizează o gamă de vitamine și minerale esențiale, inclusiv vitamina E, D3 și altele, care pot sprijini sănătatea generală și fertilitatea iepurilor.

  5. Fertilitate și Sănătatea Generativă: Mifuma ZuchtPerle-2kg poate contribui la îmbunătățirea fertilității și a sănătății generative a iepurilor, susținând astfel obținerea de rezultate optime în reproducere.

  6. Consultați un Specialist în Iepuri: Înainte de a introduce acest supliment în dieta iepurilor dvs. în perioadele de reproducere, consultați medicul veterinar sau un specialist în iepuri pentru a vă asigura că răspunde nevoilor specifice ale iepurilor dvs.

  7. Mod de Administrare: Consultați instrucțiunile de pe ambalaj pentru dozajul corect și modalitatea de administrare. Asigurați-vă că este oferit în conformitate cu nevoile specifice ale iepurilor.

  8. Depozitare Corectă: Păstrați produsul într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumină directă a soarelui. Închideți bine ambalajul după fiecare utilizare.

Mifuma ZuchtPerle-2kg este un supliment de reproducere de înaltă calitate, creat pentru a sprijini cu grijă nevoile iepurilor în perioadele critice de reproducere. Pentru a obține cele mai bune rezultate, consultați instrucțiunile de pe ambalaj și colaborați cu specialiști în iepuri pentru a asigura sănătatea și fertilitatea optimă a iepurilor dvs.

Mifuma  ZuchtPerle este o hrană suplimentară pentru iepuri  pentru a îmbunătăți furnizarea de energie și starea de reproducere.


Crește fertilitatea și producția de lapte, întărește sistemul imunitar și asigură o blană strălucitoare. 

Prebioticele de înaltă calitate din MIFUMA  ZuchtPerle  susțin și funcția intestinală.


Valori nutriționale

Proteine brute
15,5%
Fibră brută 6,5%
Calciu 0,5%
Vitamina E 500 mg
Vitamina C 300 mg


Nota  


produsul se livreaza doar cu plata  in avans  , termen de livrare 3-5 zile lucratoare.

Cantitate zilnică recomandată:

Cantitatea de supliment Mifuma ZuchtPerle-2kg pe care o oferiți iepurilor dvs. în perioadele de reproducere poate varia în funcție de vârsta, greutatea și starea de sănătate a iepurilor. Consultați ambalajul produsului sau medicul veterinar pentru a afla cantitatea exactă recomandată pentru iepurii dvs.
Începerea administrării:

Începeți administrarea Mifuma ZuchtPerle-2kg înainte de începerea perioadei de reproducere, cu câteva săptămâni sau luni în avans, pentru a asigura un aport adecvat de nutrienți în organismul iepurilor.
Frecvența administrării:

În general, suplimentul poate fi administrat o dată pe zi sau conform recomandărilor de pe ambalaj. Consultați specialiștii în iepuri pentru a stabili cea mai bună frecvență în funcție de nevoile specifice ale iepurilor dvs.
Modalități de administrare:

Suplimentul poate fi amestecat cu hrana obișnuită a iepurilor sau oferit într-un recipient separat. Asigurați-vă că iepurii au acces constant la apă proaspătă și potabilă.
Monitorizare și ajustări:

Urmăriți starea de sănătate și comportamentul iepurilor în timpul perioadelor de reproducere. Dacă observați orice schimbări semnificative, discutați cu medicul veterinar pentru a face ajustări corespunzătoare.
Consultați un specialist:

Pentru a asigura o administrare corectă și în conformitate cu nevoile specifice ale iepurilor dvs., consultați un medic veterinar specializat în iepuri sau un expert în nutriția animalelor mici.
Depozitare corespunzătoare:

Păstrați suplimentul într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumină directă a soarelui, pentru a menține calitatea nutrienților.
Trecere treptată:

Dacă schimbați hrana sau suplimentul iepurilor, faceți-o treptat pentru a evita tulburările digestive. Înlocuiți treptat vechea hrană sau supliment cu Mifuma ZuchtPerle-2kg pe parcursul a câtorva zile.
Asigurați-vă că urmați cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj și consultați specialiștii pentru a oferi iepurilor dvs. un aport adecvat de nutrienți din Mifuma ZuchtPerle-2kg în timpul perioadelor de reproducere. Acest supliment poate contribui la o reproducere sănătoasă și la dezvoltarea puiilor în condiții optime.

Recomandare de hrănire:
Mifuma ZuchtPerle se administeaza ca hrană suplimentară la fân și hrana ca atare . Cantitatea recomanda este de 15 g/animal/zi.

Iepuri: cu 10 zile înainte de data planificată de împerechere
femele gestante: cu 8 zile înainte până la 2 zile după naștere

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare