Mitzura Mix Hrana uscata pentru pisici 20 Kg

Mitzura

Mitzura Mix Hrana uscata pentru pisici 20 Kg

249.99 RON
Cod articol ZA-918
Vârstă toate varstele
Tip produs Hrană uscată
Mitzura Mix  Hrana uscata pentru pisici 20 Kg itzura Mix Hrana uscată pentru pisici 20 Kg este un produs special creat pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor de diferite vârste și stadii de viață. Această hrană uscată oferă o combinație echilibrată de nutrienți esențiali, vitamine și minerale pentru a menține sănătatea și bunăstarea pisicilor. Iată o descriere mai detaliată a acestui produs: Caracteristici ale Mitzura Mix Hranei Uscate pentru...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Mitzura Mix  Hrana uscata pentru pisici 20 Kg

itzura Mix Hrana uscată pentru pisici 20 Kg este un produs special creat pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor de diferite vârste și stadii de viață. Această hrană uscată oferă o combinație echilibrată de nutrienți esențiali, vitamine și minerale pentru a menține sănătatea și bunăstarea pisicilor. Iată o descriere mai detaliată a acestui produs:

Caracteristici ale Mitzura Mix Hranei Uscate pentru Pisici:

  • Amestec Nutrițional: Mitzura Mix conține un amestec echilibrat de proteine, grăsimi, carbohidrați, vitamine și minerale esențiale, adaptat pentru necesitățile pisicilor de toate vârstele și nivelurile de activitate.

  • Diverse Ingrediente: Această hrană uscată poate conține o varietate de ingrediente, inclusiv carne, pește și legume, pentru a oferi o gamă variată de nutrienți.

  • Sănătate a Pielii și a Blănii: Unele formule pot conține acizi grași omega-3 și omega-6 pentru a susține sănătatea pielii și a blănii pisicilor.

  • Sistem Imunitar: Anumite formule pot conține antioxidanți și vitamine care susțin sistemul imunitar al pisicilor.

  • Digestie Sănătoasă: Hrana uscată poate conține fibre dietetice pentru a susține digestia sănătoasă și pentru a preveni eventuale probleme digestive.

  • Diferite Texturi: Unele sortimente pot avea diferite forme și dimensiuni de crochete pentru a satisface preferințele pisicilor.

  • Disponibil în Ambalaje Mari: Ambalajul de 20 Kg face acest produs potrivit pentru proprietarii de pisici cu mai multe exemplare sau pentru a asigura o aprovizionare pe termen lung.

Hrana completa pentru toate rasele de pisici.

 - Acceptabilitate ridicata - 

Cu cu gust si aroma specifica de pasare si peste - 

Cu vitamine valoroase A, D3, E - Proteina bruta 30%, Grasimi 9.6 % 

Compozitie : produse derivate de natura vegetala, carne si produse derivate de natura animala, cereale, extracte de proteine vegetale, uleiuri si grasimi, peste si produse derivate din peste, substante minerale, legume.  

Mod de Utilizare:

Cantitate Corectă: Urmați instrucțiunile de hranire de pe ambalaj pentru a determina cantitatea corectă de hrană uscată pentru pisică, în funcție de vârstă, greutate și nivel de activitate.

Bol de Hrană: Serviți hrana uscată într-un bol curat și uscat, rezervat exclusiv pentru hrana pisicii.

Acces Permanent: Asigurați-vă că pisica are acces permanent la bolul cu hrană, astfel încât să poată mânca conform necesităților sale.

Apă Proaspătă: Asigurați-vă că pisica are întotdeauna apă proaspătă disponibilă pentru hidratare.

Monitorizare: Observați reacția pisicii la hrana uscată și ajustați cantitatea în funcție de nevoile sale individuale.

Este important să alegeți formula potrivită pentru nevoile specifice ale pisicii dumneavoastră, cum ar fi vârsta, greutatea și orice nevoi speciale de sănătate pe care le-ar putea avea. De asemenea, consultați recomandările medicului veterinar pentru a asigura o dietă echilibrată și sănătoasă pentru pisica dumneavoastră. Dozele indicate mai jos se vor diviza in 2-3 portii zilnice si pot varia in functie de necesitatile pisicii. Pentru femele in perioada de alaptare se va doza dupa necesitati deoarece consumul de hrana variaza in functie de numarul de pui. Pentru pui se recomanda inmuierea crochetelor in apa calduta si administrarea in 3-4 portii zilnice. Ratia zilnica recomandata: Greutate pisica: 2 "“ 3 kg Dozaj / zi: 70 "“ 75 g Greutate pisica: 3 "“ 4 kg Dozaj / zi: 75 "“ 120 g Greutate pisica: 4 "“ 5 kg Dozaj / zi: 130 "“ 150 g
Ma bucur ca am gasit aceasta mancare calitativa.
scris la 2023-03-16 17:24:00
Am ramas placut surprinsa de cat de mult îi place pisicii mele aceasta mancare.
scris la 2023-03-16 17:23:13
O mancare de pisici excelenta, merita cumparata.
scris la 2023-03-16 17:21:40

Produse similare

toate varstele
17.99 lei
toate varstele
28.99 lei