Nekton Q-30g, supliment nutritiv pentru recuperarea pasarilor exotice

Nekton

Nekton Q-30g, supliment nutritiv pentru recuperarea pasarilor exotice

44.99 RON
Cod articol ZA-1140
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive pentru pasari
 Nekton Q-30g, supliment nutritiv pentru recuperarea  pasarilor exotice
Nekton Q-30g este un supliment nutritiv de inalta calitate special creat pentru a sprijini recuperarea pasarilor exotice care au trecut prin perioade stresante, au suferit de boala sau au fost expuse la situatii care le-au afectat starea de sanatate. Aceasta formula concentrata furnizeaza o combinatie unica de vitamine, minerale si nutrienti esentiali pentru a ajuta pasarile sa isi refaca vitalitatea si...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

 Nekton Q-30g, supliment nutritiv pentru recuperarea  pasarilor exotice


Nekton Q-30g este un supliment nutritiv de inalta calitate special creat pentru a sprijini recuperarea pasarilor exotice care au trecut prin perioade stresante, au suferit de boala sau au fost expuse la situatii care le-au afectat starea de sanatate. Aceasta formula concentrata furnizeaza o combinatie unica de vitamine, minerale si nutrienti esentiali pentru a ajuta pasarile sa isi refaca vitalitatea si sa revina la starea lor normala de bine.

Caracteristici ale Nekton Q-30g:

  1. Recuperare rapida: Formula sa complexa contribuie la refacerea rapida a pasarilor exotice care au fost supuse stresului, au avut perioade de boala sau au suferit de malnutritie.

  2. Nutrienti esentiali: Suplimentul contine o gama completa de vitamine si minerale, inclusiv vitaminele B, vitamina E, vitamina C si minerale precum zincul si seleniul, care sunt cruciale pentru sustinerea sistemului imunitar, a sanatatii generale si a nivelului de energie.

  3. Rezistenta la stres: Nekton Q-30g ajuta pasarile sa faca fata mai bine situatiilor stresante, cum ar fi schimbarile de mediu, transportul sau perioadele de adaptare la noi conditii.

  4. Rezultate rapide: Utilizarea regulata a suplimentului poate duce la imbunatatirea starii de sanatate, a vitalitatii si a aspectului pasarilor.

  5. Administrare usoara: Suplimentul vine sub forma de pulbere solubila, usor de amestecat cu hrana sau cu apa potabila.

  6. Consultati medicul veterinar: Inainte de a incepe administrarea suplimentului, consultati medicul veterinar pentru a stabili doza potrivita si pentru a verifica daca este adecvat pentru situatia specifica a pasarii.

  7. Continuati cu hrana echilibrata: Suplimentul Nekton Q-30g trebuie sa fie folosit ca adjuvant la hrana echilibrata, nu ca inlocuitor al acesteia.

  8. Depozitare corespunzatoare: Asigurati-va ca pastrati suplimentul intr-un loc uscat, racoros si ferit de lumina directa a soarelui.

    Nekton Q-30g, suplimentul nutritiv pentru recuperare, este conceput pentru a oferi pasariilor exotice sprijinul necesar pentru a depasi perioadele dificile si pentru a-si recapata starea optima de sanatate si vitalitate. Este important sa administrati suplimentul conform recomandarilor medicului veterinar si sa il combinati cu o hrana echilibrata si ingrijire adecvata.

Nekton-Q este destinat sa sustina organismul pasarilor care necesita tratament antibiotic temporar, asa cum este cazul in timpul carantinei sau al bolilor grave. Vitamina K contracareaza influenta nefavorabila pe care o au antibioticele si sulfonamidele asupra nivelului sanguin si formarii sangelui.

Cu proportia sa ridicata de vitamine A, E si K, Nekton-Q reduce efectele nocive ale carantinei si tratamentului asupra intregului organism si are un efect special de protectie asupra epiteliului organismului, peretilor celulari si metabolismului celular, precum si impotriva tendintei de a sangera.

Datorita continutului ridicat de vitamina K, acest produs este ideal si pentru papagalii smochin, care au in mod natural o nevoie puternica de aceasta vitamina.

Recomandare de hranire:

1 g Nekton-Q la 250 ml apa sau 100 g alimente moi.

O lingura de masurare nivelata (inchisa) corespunde la 1 g Nekton-Q.

Depozitare: Nekton-Q trebuie pastrat uscat, ferit de lumina directa a soarelui, intre 15° si 25°C.

Compozitie:

Cu 2 aminoacizi
Compozitie: dextroza, silice

Aditivi nutritivi per kg:
6.600.000 UI vitamina A, 10.000 UI vitamina D3, 6.665 mg vitamina E, 670 mg vitamina B1 (clorhidrat de tiamina), 1.680 mg vitamina B2 (riboflavina), 3.330 mg acid pantotenic (D-pantotenat de calciu), 1.680 mg vitamina B1 B6 (clorhidrat de piridoxina), 185 mg acid folic, 2.000 μg vitamina B12, 16.670 mg vitamina C (acid L(+)-ascorbic), 6.330 mg vitamina K3 (menadiona bisulfit de sodiu), 30.000 μg biotina, 1.190 mg mangan oxid ), 1.160 mg zinc (sulfat de zinc), 240 mg cupru (sulfat de cupru II), 3.860 mg fier (sulfat feros), 95 mg iod (iodat de calciu).

Doza recomandata:

Consultati ambalajul produsului pentru a afla doza recomandata pentru pasari, care poate varia in functie de specie, greutate, starea de sanatate si nevoi individuale.
Frecventa administrarii:

Administrati Nekton Q-30g conform recomandarilor de pe ambalaj sau conform indicatiilor medicului veterinar. De obicei, suplimentul este administrat zilnic pe perioadele de recuperare sau stres.
Amestecare:

Amestecati cantitatea recomandata de Nekton Q-30g cu hrana zilnica sau cu apa potabila. Asigurati-va ca suplimentul este bine amestecat pentru a se asigura o distributie uniforma.
Perioade de recuperare:

Nekton Q-30g este ideal pentru perioadele in care pasarile exotice au trecut prin stres sau boala, precum si pentru a sustine refacerea lor generala.
Monitorizare:

Urmariti starea de sanatate si comportamentul pasarii pe parcursul administrarii suplimentului. Observati orice imbunatatiri sau schimbari.
Consultati medicul veterinar:

Inainte de a incepe administrarea suplimentului, consultati medicul veterinar pentru a determina doza corecta si pentru a verifica daca este potrivit pentru situatia specifica a pasarii.
Continuati cu hrana echilibrata:

Nekton Q-30g este un adjuvant nutritiv si nu trebuie sa inlocuiasca hrana principala a pasarilor. Asigurati-va ca pasarea primeste in continuare o dieta echilibrata si variata.
Depozitare corespunzatoare:

Pastrati produsul intr-un loc uscat, racoros si ferit de lumina directa a soarelui.
Reamintim ca fiecare specie de pasari exotice poate avea cerinte nutritionale specifice, de aceea este important sa urmati recomandarile medicului veterinar si indicatiile de pe ambalaj. Nekton Q-30g, suplimentul nutritiv pentru recuperare, poate juca un rol important in sprijinirea refacerii si revitalizarii pasarilor exotice, insa doar atunci cand este administrat corespunzator si in conformitate cu nevoile specifice ale fiecarei pasari.
1 lingurita de NEKTON) in 250 ml apa de baut sau in 100 g de hrana moale.
Excelent!
scris la 2022-09-18 20:44:02

Produse similare