Panzi FitActive conserva pentru caini junior gasca, iepure si mar 415 gr-24 buc

panzi

Panzi FitActive conserva pentru caini junior gasca, iepure si mar 415 gr-24 buc

164.99 RON
Cod articol ZA-1379
Vârstă Junior
Tip produs Hrană umedă
Panzi FitActive conserva pentru caini junior gasca, iepure si mar 415 gr-24 buc Panzi FitActive conserva pentru câini junior cu gască, iepure și măr, în ambalaj de 415 grame, conține o combinație hrănitoare și delicioasă de ingrediente pentru a satisface nevoile nutriționale crescute ale câinilor în creștere. Ambalajul conține 24 de conserve, asigurând o varietate de opțiuni pentru hrănirea sănătoasă a câinilor junior. Caracteristici principale: Ingrediente de calitate: Conserva Panzi...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Panzi FitActive conserva pentru caini junior gasca, iepure si mar 415 gr-24 buc

Panzi FitActive conserva pentru câini junior cu gască, iepure și măr, în ambalaj de 415 grame, conține o combinație hrănitoare și delicioasă de ingrediente pentru a satisface nevoile nutriționale crescute ale câinilor în creștere. Ambalajul conține 24 de conserve, asigurând o varietate de opțiuni pentru hrănirea sănătoasă a câinilor junior.

Caracteristici principale:

  1. Ingrediente de calitate: Conserva Panzi FitActive pentru câini junior conține ingrediente de înaltă calitate, cu carne de gască și iepure ca sursă principală de proteine. Aceste proteine sunt esențiale pentru dezvoltarea musculară și a sistemului imunitar al câinilor în creștere.

  2. Aport de nutrienți esențiali: Conserva furnizează o gamă variată de nutrienți esențiali pentru o dezvoltare sănătoasă a câinilor junior, cum ar fi proteine, vitamine, minerale și acizi grași.

  3. Gust delicios de măr: Adăugarea merelor în compoziție oferă un gust apetisant și o notă dulce, care poate fi pe placul câinilor tăi.

  4. Hrană completă și echilibrată: Panzi FitActive conserva pentru câini junior asigură o hrană completă și echilibrată, fiind concepută pentru a îndeplini nevoile specifice ale câinilor în creștere.

  5. Susține sănătatea și creșterea optimă: Conserva oferă câinilor junior nutrienții necesari pentru susținerea sistemului imunitar, dezvoltarea oaselor și a mușchilor, precum și pentru menținerea pielii și blănii sănătoase.

Mod de utilizare:

  1. Cantitatea de hrană: Consultă instrucțiunile de pe ambalaj pentru a determina cantitatea zilnică recomandată în funcție de greutatea și vârsta câinelui tău junior. Cantitatea de hrană poate varia în funcție de nivelul de activitate și stadiul de creștere al câinelui.

  2. Hrănirea zilnică: Împarte cantitatea zilnică de hrană în mai multe mese pe parcursul zilei. De obicei, este recomandat să hrănești câinele junior de 3-4 ori pe zi, în funcție de obiceiurile alimentare și preferințele lui.

  3. Acces la apă proaspătă: Asigură-te că câinele are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată. Apa este esențială pentru hidratarea corespunzătoare și pentru susținerea sănătății generale a câinelui.

  4. Monitorizarea stării de sănătate: Urmărește starea de sănătate și dezvoltarea câinelui tău junior. Dacă observi orice schimbări neobișnuite sau ai orice preocupări legate de sănătatea lui, consultă un medic veterinar pentru evaluare și sfaturi suplimentare.

Panzi FitActive conserva pentru câini junior cu gască, iepure și măr oferă o varietate delicioasă de hrană pentru câinii tăi în creștere. Asigură-te că hrănești câinele cu cantitatea potrivită de hrană și că acesta primește o dietă echilibrată și adaptată nevoilor sale de creștere. Consultă întotdeauna un medic veterinar în cazul în care ai întrebări sau preocupări cu privire la hrănirea câinelui tău.

      Panzi FitActive junior gasca, iepure si mar-415 gr este o hrana completa,premium, pentru catei si cainii tineri.Este esențial ca puii să aibă în fiecare zi o dietă sănătoasă, bogată în vitamine, bogată în nutrienți valoroși. Cu un conținut de carne de 32%, Panzi Fit Active oferă valoare nutritivă maximă pentru dezvoltarea animalului. 

   

   Carnea de gasca si iepure sunt excelente pentru creșterea masei musculare a unui animal, iar merele sunt o sursă de multe minerale, vitamine și fibre.

   Ingrediente: 

Carne și derivate ce carne (amestec 24% carne gasca 4%, carne de iepure 4% ), fructe (Măr 4%), cereale integrale de grâu, minerale.

   Analiza analitică: 

 proteină 7,5%, ulei și grăsime 4,5%, cenușă brută 2,5%, fibre brute 0,3%. umiditate 80%, vitamina A 3000 IUE D3 150 UI, vitamina E 20 mg, zinc 10 mg, mangan 2,5 mg, taurină 220 mg.

Iată un ghid de hranire pentru Panzi FitActive conserva pentru câini junior cu gască, iepure și măr în ambalaj de 415 grame:

Vârsta câinelui: Asigură-te că hrănești câinele cu hrana adecvată vârstei lui. Conserva Panzi FitActive pentru câini junior este special formulată pentru a satisface nevoile nutriționale crescute ale câinilor în creștere.

Cantitatea de hrană: Consultă instrucțiunile de pe ambalaj pentru a determina cantitatea zilnică recomandată în funcție de greutatea și vârsta câinelui tău junior. Cantitatea de hrană poate varia în funcție de nivelul de activitate și stadiul de creștere al câinelui.

Hrănirea zilnică: Împarte cantitatea zilnică de hrană în mai multe mese pe parcursul zilei. De obicei, este recomandat să hrănești câinele junior de 3-4 ori pe zi, în funcție de obiceiurile alimentare și preferințele lui.

Porționarea hranei: Porționează cantitatea de hrană în funcție de dimensiunea și necesitățile câinelui tău. Asigură-te că hrănești câinele cu cantități adecvate pentru a-i menține o greutate corporală sănătoasă.

Acces la apă proaspătă: Asigură-te că câinele are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată. Apa este esențială pentru hidratarea corespunzătoare și pentru susținerea sănătății generale a câinelui.

Completarea cu hrană uscată: În completarea hranei umede, poți oferi și hrana uscată pentru a asigura o varietate în dietă și a-i oferi câinelui tău toți nutrienții necesari pentru o creștere sănătoasă.

Monitorizarea stării de sănătate: Urmărește starea de sănătate și dezvoltarea câinelui tău junior. Dacă observi orice schimbări neobișnuite sau ai orice preocupări legate de sănătatea lui, consultă un medic veterinar pentru evaluare și sfaturi suplimentare.

Panzi FitActive conserva pentru câini junior cu gască, iepure și măr oferă o hrană hrănitoare și delicioasă pentru câinii tăi în creștere. Asigură-te că hrănești câinele cu cantitatea potrivită de hrană și că acesta primește o dietă echilibrată și adaptată nevoilor sale de creștere. Consultă întotdeauna un medic veterinar în cazul în care ai întrebări sau preocupări cu privire la hrănirea câinelui tău.A se administra conform indicatiilor producatorului.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
17.99 lei
toate varstele
28.99 lei