Psittacus seringa tub silicon moale pentru hranit Pui Papagali 50ml

Psittacus

Psittacus seringa tub silicon moale pentru hranit Pui Papagali 50ml

94.99 RON
Cod articol ZA-1550
Vârstă Crestere
Tip produs Accesorii
Psittacus seringa  tub  silicon moale pentru hranit Pui Papagali  50ml

Capacitate mare de 50 ml: Seringa are o capacitate mare de 50 ml, ceea ce face mai ușor să hrăniți mai mulți pui sau să furnizați hrana în cantități mai mari de fiecare dată. Tub de silicon moale și flexibil: Tubul de silicon moale atașat seringei este flexibil și confortabil pentru puiul de papagal, asigurând o hrănire delicată...
Cantitate
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Psittacus seringa  tub  silicon moale pentru hranit Pui Papagali  50ml  1. Capacitate mare de 50 ml: Seringa are o capacitate mare de 50 ml, ceea ce face mai ușor să hrăniți mai mulți pui sau să furnizați hrana în cantități mai mari de fiecare dată.

  2. Tub de silicon moale și flexibil: Tubul de silicon moale atașat seringei este flexibil și confortabil pentru puiul de papagal, asigurând o hrănire delicată și fără disconfort.

  3. Graduare ușoară a cantității de hrană: Seringa este echipată cu o graduare clară, ceea ce vă permite să măsurați și să oferiți cu precizie cantitatea dorită de hrană puiului de papagal.

  4. Potrivit pentru hrănirea la mână: Această seringă este ideală pentru hrănirea puiilor de papagali care încă depind de hrănirea la mână pentru a-și asigura nutriția necesară.

  5. Ușor de curățat și reutilizabil: Seringa și tubul de silicon sunt ușor de curățat și pot fi reutilizate după fiecare utilizare, asigurând igiena corespunzătoare în timpul hrănirii.

Igiena și sterilizarea: Înainte de utilizare, asigurați-vă că seringa și tubul de silicon sunt curate și sterilizate. Spălați-le bine cu apă caldă și săpun și clătiți-le cu atenție. Dacă este necesar, puteți steriliza seringa și tubul în apă clocotită timp de câteva minute. Asigurați-vă că sunt complet uscate înainte de utilizare.

Prepararea hranei: Asigurați-vă că hrana pe care o veți introduce în seringă este potrivită pentru puii de papagali și că are o temperatură adecvată. De obicei, hrana pentru puii de papagali trebuie să fie călduță, dar nu fierbinte. Consultați un medic veterinar sau un specialist în hrănirea puiilor de papagali pentru a alege hrana potrivită.

Poziționarea corectă: Asigurați-vă că puiul de papagal este așezat într-o poziție stabilă și confortabilă înainte de a introduce seringa în gură. Gâdilați ușor ciocul pentru a-i deschide gura și apoi introduceți tubul de silicon moale în gură cu atenție.

Hrănirea delicată: Presați ușor seringa pentru a elibera hrana în gura puiului de papagal. Hrăniți-l încet și cu grijă, asigurându-vă că nu introduceți prea multă hrană odată și că puiul poate înghiți în mod corespunzător. Folosind o seringă cu o capacitate mai mare de 50 ml, puteți hrăni mai mulți pui într-un singur timp.

Monitorizați hrănirea și starea puiului: Monitorizați hrănirea puiului de papagal și asigurați-vă că primește cantitatea adecvată de hrană. De asemenea, observați starea generală a puiului, asigurându-vă că este activ, alert și sănătos. Dacă observați orice schimbare sau îngrijorare, consultați imediat un medic veterinar specializat în animale exotice.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
119.99 lei