Pulbere antiparazitara Galifos 100 g

Pasteur

Pulbere antiparazitara Galifos 100 g

13.99 lei
Cod articol ZA-097
Vârstă toate varstele
Tip produs Accesorii ferma
Actiune Triclorfonul face parte din grupa insecticidelor organofosforice. Actioneaza prin inhibarea colinesterazei din organismul parazitului datorita unor procese de fosforilare, rezultatul fiind acumularea acetilcolinei si implicit paralizia si moartea parazitilor.    Indicatii Controlul si combaterea ectoparazitilor (purici, paduchi, capuse). 
  Contraindicatii si precautii Nu se trateaza animalele slabite sau cu semne de boala. Nu se trateaza animalele cu boli hepatice, cardiace, renale grave. Nu se recomanda cu 14 zile...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Actiune

Triclorfonul face parte din grupa insecticidelor organofosforice. Actioneaza prin inhibarea colinesterazei din organismul parazitului datorita unor procese de fosforilare, rezultatul fiind acumularea acetilcolinei si implicit paralizia si moartea parazitilor. 

 

Indicatii

Controlul si combaterea ectoparazitilor (purici, paduchi, capuse). 


 

Contraindicatii si precautii

Nu se trateaza animalele slabite sau cu semne de boala. Nu se trateaza animalele cu boli hepatice, cardiace, renale grave. Nu se recomanda cu 14 zile inainte si dupa vaccinari. Nu se administreaza in caz de hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti. In unele cazuri pot apare: neliniste, sialoree, tremuraturi, care dispar dupa incetarea tratamentului.

Studiile de laborator efectuate au demonstrat existenta efectelor teratogene, feto – toxice, materno – toxice. In cazul supradozarii poate apare o intoleranta manifestata prin simptome parasimpaticotonice (inapetenta, slabire, diaree, tremuraturi musculare, tulburari

de mers). In caz de accidente se va utiliza ca antidot atropina solutie injectabila1%, sau Toxogonin. Animalele tratate cu GALIFOS pulbere antiparazitara de uz veterinar, nu se trateaza simultan cu alte medicamente care inhiba colinesteraza sau cu relaxante musculare, pesticide, insecticide organofosforice, insecticide carbamate. Incompatibil cu substante alcaline, metale si apa.

 

Timp de asteptare

Nu este cazul.

Pudrare directa pe corp. Tratamentul se repeta la 5 zile.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!