Purina ONE Senior 7+ Hrana umeda plic pisici 85 g

Purina

Purina ONE Senior 7+ Hrana umeda plic pisici 85 g

4.99 RON
Cod articol ZA-1329
Vârstă Senior
Tip produs Hrană umedă
Purina ONE Senior 7+ Hrana umeda plic pisici 85 g
     Purina ONE Senior 7+  -85 g este o hrană umedă echilibrată pentru pisici senioare începând cu 7 ani, sprijină funcțiile vitale & inima, cu bucățele de pui & fasole verde în sos, conține vitamine, minerale & taurină .       Un conținut echilibrat de substanțe vitale reprezintă baza unei vieți sănătoase pentru pisica ta. Ingredientele de...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Purina ONE Senior 7+ Hrana umeda plic pisici 85 g


     Purina ONE Senior 7+  -85 g este o hrană umedă echilibrată pentru pisici senioare începând cu 7 ani, sprijină funcțiile vitale & inima, cu bucățele de pui & fasole verde în sos, conține vitamine, minerale & taurină .

      Un conținut echilibrat de substanțe vitale reprezintă baza unei vieți sănătoase pentru pisica ta. Ingredientele de origine animală furnizează organismului suficiente proteine animale. Acestora li se adaugă cele 24 de vitamine și minerale, ce sprijină starea fizică optimă și funcțiile vitale ale pisicii. În plus, aminoacizii precum taurina sunt benefici pentru inimă. Fără coloranți, arome și conservanți artificiali, Purina ONE Senior 7+ este o hrană ce contribuie la bunăstarea pisicilor de vârstă înaintată în fiecare zi. 

      Această hrană umedă este dezvoltată de către medici veterinari și nutriționiști, pentru a susține în mod optim pisicile senioare în faza lor de viață. Compoziția echilibrată combină ingrediente de înaltă calitate cu un gust irezistibil. Bucățelele de carne și fasole verde în sos, transformă Purina One Senior 7+  într-o delicatesă aromată pentru pisicile pretențioase. 

Cu pui: carnea de pui & alte ingrediente de origine animală furnizează suficiente proteine

Conținut echilibrat de substanțe vitale: rețetă echilibrată, potrivită drept hrană completă sau pentru adăugarea la hrana uscată

Dezvoltată de experți: ingrediente alese de medici veterinari & nutriționiști

Fără: coloranți, arome & conservanți artificiali

Rețetă special adaptată la nevoile animalelor în vârstă

Gust irezistibil: bucățele de pui & fasole verde în sos

Sprijină funcțiile vitale: cu 24 de vitamine & minerale, pentru stare fizică optimă 

Inimă puternică: aminoacizii precum taurina contribuie la o inimă sănătoasă și puternică

      Ingrediente:
Carne și subproduse animale (din care 5% pui), extracte de proteine vegetale, pește și subproduse din pește, uleiuri și grăsimi, minerale, subproduse vegetale, legume (0,6% fasole verde deshidratată, echivalentul a 5,4% fasole verde), zahăr.

Aditivi nutriționali:
vitamina A (1.340 UI/kg), vitamina D3 (180 mg/kg), vitamina E (310 mg/kg), fier [sulfat de fier (II) monohidrat (16 mg/kg), iod [iodat de calciu, anhidru] (0,47 mg/kg), cupru [sulfat de cupru (II) pentahydrat] (1,2 mg/kg), mangan [sulfat de mangan monohidrat] (2,2 mg/kg), zinc [sulfat de zinc monohidrat] (23 mg/kg), taurină ( 610 mg/kg), arome.

Pentru o pisică medie, în vârstă, cu o greutate de 4 kg sunt necesare 2 - 3 pliculețe pe zi. Cantitatea de hrană recomandată depinde de condițiile meteo, nivelul de activitate și strea fizică a pisicii. Servește hrana la temperatura camerei. Lasă întotdeauna apă proaspătă, curată la dispoziția camerei.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!