Purina ONE SterilCat Hrana uscata pentru pisici cu Somon 1,5 kg

Purina

Purina ONE SterilCat Hrana uscata pentru pisici cu Somon 1,5 kg

64.99 RON
Cod articol ZA-1337
Vârstă Adult
Tip produs Hrană uscată
Purina ONE SterilCat Hrana uscata pentru pisici cu Somon 1,5 kg
Purina ONE SterilCat Somon1,5kg este o hrană completă pentru pisici castrate & sterilizate, somon drept sursă de proteine & acizi grași Omega, formulă pentru susținerea sistemului imunitar, este completă și bogată în substanțe vitale. Hrana conține toți nutrienții necesari pentru o dietă zilnică. Datorită compoziției echilibrate, hrana poate contribui la controlul greutății și sprijini menținerea greutății ideale. În...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Purina ONE SterilCat Hrana uscata pentru pisici cu Somon 1,5 kg


Purina ONE SterilCat Somon1,5kg este o hrană completă pentru pisici castrate & sterilizate, somon drept sursă de proteine & acizi grași Omega, formulă pentru susținerea sistemului imunitar, este completă și bogată în substanțe vitale. Hrana conține toți nutrienții necesari pentru o dietă zilnică. Datorită compoziției echilibrate, hrana poate contribui la controlul greutății și sprijini menținerea greutății ideale. În plus, bacteriile utile din formula „Bifensis Dual Defense“ pot sprijini sistemul imunitar.
Special dezvoltată pentru pisicile castrate și sterilizate: Purina ONE SterilCat Somon este o hrană uscată echilibrată, potrivită mai ales pentru pisici după sterilizare sau castrare. Rețeta conține somon drept ingredient principal, care nu servește numai drept sursă de proteine de înaltă calitate, ci furnizează și acizi grași Omega valoroși și dă un gust excelent hranei.

Ideală pentru pisicile castrate/sterilizate: are un conținut adaptat de nutrienți 

Somon drept ingredient principal: delicios și nutritiv în același timp, sursă de proteine & acizi grași Omega de înaltă calitate

Nu conține conservanți, arome și coloranți 

Dezvoltată împreună cu medici veterinari 

Bifensis Dual Defense: formulă specială pentru susținerea sistemului imunitar 

Pentru controlul greutății: raport adaptat proteine-grăsimi, poate susține menținerea greutății ideale 

Bogată în acizi grași Omega: pot contribui la susținerea pielii și blănii 

Pentru sprijinirea tractului urinar: raport echilibrat de minerale 

Formulă pentru îngrijire dentară: poate ajuta la reducerea formării tartrului dentar  

Asimilare rapidă a nutrienților: ingrediente alese, de înaltă calitate, digerabilitate bună 

Cu taurină 

Pentru prospețime îndelungată: ambalaj cu fermoar pentru prospețime 

   Ingrediente:
Somon (15%, inclusiv cap, oase, carne), proteină deshidratată de pasăre, grâu (14%), făină de soia, porumb, făină din proteină de porumb, gluten de grâui, grăsimi animale, pulpă de sfeclă deshidratată, rădăcină deshidratată de cicoare (2%), fibre vegetale deshidratate, proteină deshidratată de somon, minerale, hidrolizat proteic (cu adaos de pulbere de Lactobacillus Delbrueckii și Fermentum tratată termic 0,025%), drojdii.

   Aditivi nutriționali:
vitamina A (34.000 UI/kg), vitamina D3 (1.100 UI/kg), vitamina E (400 mg/kg), vitamina C (140 mg/kg), taurină (700 mg/kg), sulfat de fier monohidrat (110 mg/kg), iodat de calciu anhidru (1,7 mg/kg), sulfat de cupru pentahidrat (11 mg/kg), sulfat de mangan monohidrat (40 mg/kg), sulfat de zinc monohidrat (100 mg/kg), selenit de sodiu (0,12 mg/kg).
Cu antioxidanți.  

Purina ONE SterilCat cu somon este o hrană uscată special formulată pentru pisici adulte sterilizate, care are un conținut echilibrat de nutrienți pentru a susține sănătatea lor pe termen lung. Iată un ghid de hranire pentru această hrană uscată:

Ghid de hranire Purina ONE SterilCat cu somon pentru pisici:

Determină cantitatea de hrană: Cantitatea zilnică de hrană depinde de vârsta, greutatea, nivelul de activitate și starea de sănătate a pisicii tale. Pe ambalajul produsului vei găsi o recomandare de cantitate zilnică în funcție de greutatea pisicii.

Portionează hrana: Împarte cantitatea zilnică de hrană în 2 sau 3 mese echivalente pentru a menține un program regulat de hrănire. Poți ajusta numărul de mese în funcție de preferințele pisicii și de rutina voastră.

Respectă recomandările producătorului: Citeste cu atenție instrucțiunile și recomandările de pe ambalaj pentru a te asigura că îi oferi pisicii tale cantitatea corectă de hrană.

Supraveghează greutatea: Monitorizează greutatea pisicii tale și ajustează cantitatea de hrană în consecință. Dacă observi că pisica câștigă sau pierde în mod neașteptat în greutate, consultă medicul veterinar.

Acces la apă proaspătă: Asigură-te că pisica are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată.

Evită supraalimentarea: Asigură-te că nu supraalimentezi pisica. Cantitatea de hrană recomandată este suficientă pentru a îi oferi toți nutrienții de care are nevoie.

Tranziție treptată: Dacă schimbi hrana pisicii tale, asigură-te că faci tranziția treptat, amestecând puțină cantitate din noua hrană cu cea veche pentru a evita tulburările digestive.

Hrana Purina ONE SterilCat cu somon oferă o nutriție completă și echilibrată pentru pisicile adulte sterilizate, iar somonul asigură o sursă de proteine de calitate. Dacă ai întrebări sau îndoieli cu privire la hrana potrivită pentru pisica ta, poți consulta medicul veterinar pentru sfaturi și recomandări personalizate.
Hrana echilibrata si apreciata de pisicutele sterilizate. Hranim de o luna cu acest produs si pisicile noastre isi mentin greutatea, blanita este frumoasa si lucioasa.

Rina si Betty , pisicutele noastre se simt rasfatate!
scris la 2023-01-24 16:56:53

Produse similare

toate varstele
17.99 lei
toate varstele
28.99 lei