Recompense caini Monge Gift, Ananas si Miel - Mobility Support

Monge

Recompense caini Monge Gift, Ananas si Miel - Mobility Support

15.99 RON
Cod articol ZA-1909
Vârstă Adult
Tip produs Suplimente nutritive si recompense
Recompense caini Monge Gift, Ananas si Miel - Mobility Support
Ingrediente Principale: Ananas: O sursă de enzime și substanțe nutritive, cum ar fi bromelaina, care pot avea proprietăți antiinflamatoare și benefice pentru sănătatea articulațiilor. Miel: O sursă de energie naturală și poate oferi beneficii nutriționale. Sprijin pentru Mobilitate: Mențiunea "Mobility Support" sugerează că aceste recompense sunt formulate pentru a oferi sprijin pentru mobilitatea câinilor, concentrându-se, probabil, pe sănătatea articulațiilor...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Recompense caini Monge Gift, Ananas si Miel - Mobility Support


 1. Ingrediente Principale:

  • Ananas: O sursă de enzime și substanțe nutritive, cum ar fi bromelaina, care pot avea proprietăți antiinflamatoare și benefice pentru sănătatea articulațiilor.
  • Miel: O sursă de energie naturală și poate oferi beneficii nutriționale.
 2. Sprijin pentru Mobilitate:

  • Mențiunea "Mobility Support" sugerează că aceste recompense sunt formulate pentru a oferi sprijin pentru mobilitatea câinilor, concentrându-se, probabil, pe sănătatea articulațiilor și a sistemului locomotor.
 3. Proprietăți Antiinflamatoare:

  • Ananasul poate avea proprietăți antiinflamatoare, iar acest aspect poate contribui la confortul și mobilitatea articulațiilor.
 4. Formulă Specializată:

  • Produsele menționate ca având beneficii pentru mobilitate pot avea o formulă specializată cu ingrediente care susțin sănătatea articulațiilor și a țesuturilor conjunctive.

COMPOZIȚIE: 

MIEL DESHIDRATAT (50%), CARTOFI, GLICERINA, AMIDON CARTOFI, ANANAS DESHIDRATAT (1% ECHIVALENT CU 8,3% ANANAS PROASPĂT), GLUCOZAMINĂ (0,1%).

Potrivite pentru Câinii cu Mobilitate Redusă:

Aceste recompense pot fi potrivite pentru câinii în vârstă, activități fizice reduse sau cu probleme articulare pentru a sprijini mobilitatea.
Răsplată pentru Comportament Pozitiv:

Pot fi oferite ca recompensă pentru comportamentul pozitiv al câinelui sau în timpul activităților de antrenament.
Monitorizare:

Supraveghează câinele în timp ce se bucură de recompense și asigură-te că acestea sunt potrivite pentru dimensiunea și nevoile individuale ale câinelui.
Asigură-te să consulți informațiile de pe ambalajul produsului sau site-ul producătorului pentru a obține informații precise despre compoziție și recomandări de utilizare. Este întotdeauna recomandat să consulți medicul veterinar pentru recomandări specifice legate de alimentație și recompensele câinelui tău.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!

Produse similare

toate varstele
17.99 lei
toate varstele
28.99 lei