Recompense pentru caini Sam's Field Snack Crocant cu Gasca, cartofi dulci și spanac-200g | Zazoo
Recompensele pentru câini Sam's Field Snack Crocant cu Gâscă, Cartofi Dulci și Spanac sunt create pentru a oferi câinelui dvs. o gustare delicioasă și nutritivă, utilizând ingrediente naturale de înaltă calitate. Aceste recompense sunt ideale pentru..." />

Recompense pentru caini Sam's Field Snack Crocant cu Gasca, cartofi dulci și spanac-200g

Sam's Field

Recompense pentru caini Sam's Field Snack Crocant cu Gasca, cartofi dulci și spanac-200g

14.99 RON
Cod articol ZA-2382
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive si recompense
Recompense pentru caini Sam's Field Snack Crocant cu Gasca, cartofi dulci și spanac-200g
      "Aromă și Nutriție în Fiecare Recompensă: Sam's Field Snack Crocant cu Gâscă, Cartofi Dulci și Spanac" 
Recompensele pentru câini Sam's Field Snack Crocant cu Gâscă, Cartofi Dulci și Spanac sunt create pentru a oferi câinelui dvs. o gustare delicioasă și nutritivă, utilizând ingrediente naturale de înaltă calitate. Aceste recompense sunt ideale pentru...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Recompense pentru caini Sam's Field Snack Crocant cu Gasca, cartofi dulci și spanac-200g


      "Aromă și Nutriție în Fiecare Recompensă: Sam's Field Snack Crocant cu Gâscă, Cartofi Dulci și Spanac" 


Recompensele pentru câini Sam's Field Snack Crocant cu Gâscă, Cartofi Dulci și Spanac sunt create pentru a oferi câinelui dvs. o gustare delicioasă și nutritivă, utilizând ingrediente naturale de înaltă calitate. Aceste recompense sunt ideale pentru câinii care merită un răsfăț sănătos și echilibrat, perfect pentru a susține sănătatea și bunăstarea generală a animalului dvs. de companie.

Ingrediente Premium:

Gâscă: Sursă excelentă de proteine de calitate superioară, bogată în aminoacizi esențiali care contribuie la dezvoltarea și menținerea masei musculare sănătoase.

Cartofi Dulci: Furnizează carbohidrați complecși, vitamine (precum vitamina A) și fibre dietetice, oferind energie sustenabilă și sprijinind digestia sănătoasă.

Spanac: Bogat în vitamine și minerale esențiale, cum ar fi fierul și calciul, care contribuie la sănătatea generală și la întărirea sistemului imunitar.

Beneficii Cheie:

Nutriție Echilibrată: Recompensele sunt formulate pentru a oferi un aport echilibrat de proteine, carbohidrați și fibre, asigurând o nutriție completă și sănătoasă.

Sănătatea Pielii și a Blănii: Proteinele de calitate și vitaminele din gâscă și spanac contribuie la menținerea unei pielii sănătoase și a unei blăni strălucitoare.

Digestie Sănătoasă: Fibrele naturale din cartofii dulci ajută la susținerea unei digestii sănătoase și la menținerea unui tranzit intestinal regulat.

Antioxidanți Naturali: Spanacul și cartofii dulci sunt bogate în antioxidanți, care ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la întărirea sistemului imunitar.

Fără Aditivi Artificiali: Recompensele nu conțin conservanți, coloranți sau arome artificiale, oferind o gustare naturală și sănătoasă.

Instrucțiuni de Utilizare:

Gustare între Mese: Oferiți recompensele ca pe o gustare între mesele principale, pentru a răsfăța câinele dvs. și a-l recompensa pentru comportamentele pozitive.

Supliment Nutrițional: Folosiți recompensele pentru a completa dieta zilnică a câinelui, adăugând un plus de nutrienți benefici.

Păstrare:

Condiții de Stocare: Păstrați recompensele într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

După Deschidere: Sigilați pachetul pentru a menține prospețimea și aroma produsului.

Recompensele pentru câini Sam's Field Snack Crocant cu Gâscă, Cartofi Dulci și Spanac sunt alegerea perfectă pentru proprietarii de câini care doresc să ofere animalului lor de companie o gustare sănătoasă și delicioasă. Contribuie la sănătatea generală a câinelui dvs., oferindu-i în același timp plăcerea unui gust pe care îl va adora.

Ingrediente

Gâscă deshidratată (35%), mazăre, grăsime de pui, cartofi dulci (6%), dovleac, sos de mere uscat, spanac uscat (1%)

Continut analitic

Proteine brute 27,0%, grăsimi brute 16,0%, apă 10,0%, cenușă brută 5,4%, materie lemnoasă 2,1%, calciu 0,9%, fosfor 0,6%, sodiu 0,1%, omega-3 0,2%, omega-6 1,8%

Ghid de Hranire pentru Recompense pentru Câini Sam's Field Snack Crocant cu Gâscă, Cartofi Dulci și Spanac - 200g
Recompensele Sam's Field Snack Crocant cu Gâscă, Cartofi Dulci și Spanac sunt o alegere excelentă pentru a răsfăța câinele dvs. cu o gustare sănătoasă și delicioasă. Acest ghid de hranire vă va ajuta să oferiți recompensele în mod corespunzător, asigurându-vă că câinele dvs. beneficiază la maximum de ele.

Recomandări Generale:
Varsta și Mărimea Câinelui: Potrivit pentru câini de toate vârstele și dimensiunile. Ajustați cantitatea în funcție de mărimea și nivelul de activitate al câinelui.
Monitorizare: Supravegheați câinele în timp ce mănâncă pentru a preveni riscul de sufocare.
Cantități Recomandate:
Câini de Talie Mică (1-10 kg): Oferiți 1-2 recompense pe zi.
Câini de Talie Medie (11-25 kg): Oferiți 2-4 recompense pe zi.
Câini de Talie Mare (26-45 kg): Oferiți 4-6 recompense pe zi.
Câini de Talie Foarte Mare (peste 45 kg): Oferiți 6-8 recompense pe zi.
Instrucțiuni de Utilizare:
Ca Gustare: Oferiți recompensele între mesele principale ca pe o gustare sănătoasă. Nu înlocuiți mesele principale cu aceste recompense.
În Timpul Dresajului: Folosiți recompensele pentru a recompensa comportamentele pozitive și pentru a motiva câinele în timpul sesiunilor de dresaj.
În Contextul Activităților Zilnice: Aceste recompense pot fi oferite și ca răsfăț după plimbări sau activități fizice.
Sfaturi Suplimentare:
Apa Proaspătă: Asigurați-vă că câinele are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată.
Stocare: Păstrați recompensele într-un loc răcoros și uscat, departe de lumina directă a soarelui. După deschidere, sigilați pachetul pentru a menține prospețimea.
Alergii și Sensibilități: Consultați medicul veterinar înainte de a introduce noi recompense în dieta câinelui, mai ales dacă acesta are alergii sau sensibilități alimentare.
Atenționări:
Evitați Supraalimentarea: Recompensele trebuie să reprezinte doar o mică parte din dieta zilnică a câinelui.
Reacții Adverse: Dacă observați orice reacții adverse sau schimbări în comportamentul alimentar al câinelui, consultați imediat medicul veterinar.
Respectând aceste recomandări, veți putea oferi câinelui dvs. o gustare sănătoasă și delicioasă, contribuind în același timp la bunăstarea sa generală.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!