Recompense pentru caini Sam's Field Snack Crocant cu Hering si Păstârnac-200 g | Zazoo
Sam's Field Snack Crocant cu Hering și Păstârnac reprezintă o alegere excelentă pentru a oferi câinelui dvs. o gustare sănătoasă și delicioasă. Aceste recompense sunt formulate cu ingrediente de înaltă calitate, menite să sprijine sănătatea generală și bunăstarea câinelui dvs. Ingrediente Premium:..." />

Recompense pentru caini Sam's Field Snack Crocant cu Hering si Păstârnac-200 g

Sam's Field

Recompense pentru caini Sam's Field Snack Crocant cu Hering si Păstârnac-200 g

14.99 RON
Cod articol ZA-2381
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive si recompense
Recompense pentru caini Sam's Field Snack Crocant cu  Hering si Păstârnac-200 g
      "Sam's Field: Gustări Sănătoase pentru Câinele Dvs. cu Hering și Păstârnac" 
Sam's Field Snack Crocant cu Hering și Păstârnac reprezintă o alegere excelentă pentru a oferi câinelui dvs. o gustare sănătoasă și delicioasă. Aceste recompense sunt formulate cu ingrediente de înaltă calitate, menite să sprijine sănătatea generală și bunăstarea câinelui dvs. Ingrediente Premium:...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Recompense pentru caini Sam's Field Snack Crocant cu  Hering si Păstârnac-200 g


      "Sam's Field: Gustări Sănătoase pentru Câinele Dvs. cu Hering și Păstârnac" 


Sam's Field Snack Crocant cu Hering și Păstârnac reprezintă o alegere excelentă pentru a oferi câinelui dvs. o gustare sănătoasă și delicioasă. Aceste recompense sunt formulate cu ingrediente de înaltă calitate, menite să sprijine sănătatea generală și bunăstarea câinelui dvs.

Ingrediente Premium:

Hering: Sursă bogată de proteine și acizi grași Omega-3, esențiali pentru sănătatea pielii și a blănii câinelui. Heringul contribuie și la funcționarea optimă a inimii și la sănătatea articulațiilor.

Păstârnac: Oferă fibre dietetice esențiale, vitamine și minerale care sprijină digestia sănătoasă și contribuie la imunitatea generală a câinelui.

Beneficii Cheie:

Îmbunătățește Sănătatea Pielii și a Blănii: Datorită conținutului ridicat de Omega-3 din hering, aceste recompense ajută la menținerea unei pielii sănătoase și a unei blăni strălucitoare.

Sănătate Digestivă: Fibrele naturale din păstârnac ajută la susținerea unei digestii sănătoase și la menținerea unui tranzit intestinal regulat.

Nutriție Echilibrată: Fără aditivi artificiali, coloranți sau conservanți, aceste recompense oferă o gustare naturală și sănătoasă pentru câinele dvs.

Gust Delicios: Aromele naturale de hering și păstârnac sunt apreciate de câini, făcând aceste recompense ideale pentru dresaj sau ca răsfăț ocazional.

Textură Crocantă: Textura crocantă a recompenselor contribuie la sănătatea dentară, ajutând la curățarea dinților și la reducerea plăcii bacteriene.

Instrucțiuni de Utilizare:

Oferiți câinelui dvs. Sam's Field Snack Crocant cu Hering și Păstârnac ca pe o gustare între mesele principale. Ajustați cantitatea în funcție de mărimea, vârsta și nivelul de activitate al câinelui.

Sfaturi pentru Păstrare:

Păstrați recompensele într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui. După deschidere, sigilați pachetul pentru a menține prospețimea.

Sam's Field Snack Crocant cu Hering și Păstârnac - 200g este o alegere excelentă pentru a răsfăța câinele dvs. cu o gustare sănătoasă și delicioasă, contribuind în același timp la bunăstarea sa generală.

Ingrediente


Hering uscat (35%), mazăre (35%), cartofi (15%), pulpă de mere uscată (8%), păstârnac uscat (4%), ulei de somon (2%), cuișoare uscate (1%)


Ghid de Hranire pentru Recompense pentru Câini Sam's Field Snack Crocant cu Hering și Păstârnac - 200g
Recompensele Sam's Field Snack Crocant cu Hering și Păstârnac sunt create pentru a oferi câinelui dvs. o gustare sănătoasă și delicioasă. Următorul ghid de hranire vă va ajuta să oferiți aceste recompense în mod corespunzător.

Recomandări Generale:
Varsta și Mărimea Câinelui: Potrivit pentru câini de toate vârstele și dimensiunile. Ajustați cantitatea în funcție de mărimea și nivelul de activitate al câinelui.
Monitorizare: Supravegheați câinele în timp ce mănâncă pentru a preveni riscul de sufocare.
Cantități Recomandate:
Câini de Talie Mică (1-10 kg): Oferiți 1-2 recompense pe zi.
Câini de Talie Medie (11-25 kg): Oferiți 2-4 recompense pe zi.
Câini de Talie Mare (26-45 kg): Oferiți 4-6 recompense pe zi.
Câini de Talie Foarte Mare (peste 45 kg): Oferiți 6-8 recompense pe zi.
Instrucțiuni de Utilizare:
Ca Gustare: Oferiți recompensele între mesele principale ca pe o gustare sănătoasă. Nu înlocuiți mesele principale cu aceste recompense.
În Timpul Dresajului: Folosiți recompensele pentru a recompensa comportamentele pozitive și pentru a motiva câinele în timpul sesiunilor de dresaj.
În Contextul Activităților Zilnice: Aceste recompense pot fi oferite și ca răsfăț după plimbări sau activități fizice.
Sfaturi Suplimentare:
Apa Proaspătă: Asigurați-vă că câinele are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată.
Stocare: Păstrați recompensele într-un loc răcoros și uscat, departe de lumina directă a soarelui. După deschidere, sigilați pachetul pentru a menține prospețimea.
Alergii și Sensibilități: Consultați medicul veterinar înainte de a introduce noi recompense în dieta câinelui, mai ales dacă acesta are alergii sau sensibilități alimentare.
Atenționări:
Evitați Supraalimentarea: Recompensele trebuie să reprezinte doar o mică parte din dieta zilnică a câinelui.
Reacții Adverse: Dacă observați orice reacții adverse sau schimbări în comportamentul alimentar al câinelui, consultați imediat medicul veterinar.
Respectând aceste recomandări, veți putea oferi câinelui dvs. o gustare sănătoasă și delicioasă, contribuind în același timp la bunăstarea sa generală.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!