Recompense pentru caini Sam's Field Snack Crocant Curcan Dovleac și Păstârnac-200g | Zazoo
Sam's Field Snack Crocant cu Curcan, Dovleac și Păstârnac este alegerea perfectă pentru a oferi câinelui dvs. o gustare delicioasă și sănătoasă. Aceste recompense sunt special formulate pentru a satisface pofta de ronțăit a câinilor, oferindu-le în același timp beneficii..." />

Recompense pentru caini Sam's Field Snack Crocant Curcan Dovleac și Păstârnac-200g

Sam's Field

Recompense pentru caini Sam's Field Snack Crocant Curcan Dovleac și Păstârnac-200g

14.99 RON
Cod articol ZA-2380
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive si recompense
Recompense pentru caini Sam's Field Snack Crocant Curcan Dovleac și Păstârnac-200g
      "Răsfățați-vă Câinele cu Delicii Sănătoase: Sam's Field Snack Crocant cu Curcan, Dovleac și Păstârnac" 
Sam's Field Snack Crocant cu Curcan, Dovleac și Păstârnac este alegerea perfectă pentru a oferi câinelui dvs. o gustare delicioasă și sănătoasă. Aceste recompense sunt special formulate pentru a satisface pofta de ronțăit a câinilor, oferindu-le în același timp beneficii...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Recompense pentru caini Sam's Field Snack Crocant Curcan Dovleac și Păstârnac-200g


      "Răsfățați-vă Câinele cu Delicii Sănătoase: Sam's Field Snack Crocant cu Curcan, Dovleac și Păstârnac" 


Sam's Field Snack Crocant cu Curcan, Dovleac și Păstârnac este alegerea perfectă pentru a oferi câinelui dvs. o gustare delicioasă și sănătoasă. Aceste recompense sunt special formulate pentru a satisface pofta de ronțăit a câinilor, oferindu-le în același timp beneficii nutriționale esențiale.

Ingrediente de Înaltă Calitate:

Curcan: O sursă excelentă de proteine de calitate superioară, care contribuie la menținerea mușchilor puternici și sănătoși.

Dovleac: Bogat în fibre și antioxidanți, ajută la susținerea digestiei și a sistemului imunitar.

Păstârnac: Oferă vitamine și minerale esențiale, cum ar fi vitamina C și potasiu, contribuind la sănătatea generală a câinelui.

Beneficii Cheie:

Sănătate Digestivă: Fibrele naturale din dovleac și păstârnac ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos.

Proteine de Calitate: Curcanul furnizează proteine esențiale pentru energia zilnică și susținerea masei musculare.

Fără Aditivi Artificiali: Aceste recompense sunt fabricate fără coloranți, arome sau conservanți artificiali, asigurând o gustare naturală și sănătoasă.

Gust Delicios: Textura crocantă și aromele naturale sunt apreciate de câini, făcând aceste recompense o alegere excelentă pentru dresaj sau răsfăț.

Ambalaj Practic: Pachetul de 200g este ușor de depozitat și păstrează recompensele proaspete pentru o perioadă lungă de timp.

Oferiți câinelui dvs. Sam's Field Snack Crocant cu Curcan, Dovleac și Păstârnac ca pe o gustare între mesele principale. Ajustați cantitatea în funcție de mărimea, vârsta și nivelul de activitate al câinelui. Asigurați-vă că animalul dvs. are întotdeauna apă proaspătă la dispoziție.

Sam's Field Snack Crocant cu Curcan, Dovleac și Păstârnac este soluția perfectă pentru a menține câinele fericit și sănătos, oferindu-i o gustare naturală și delicioasă.

Ingrediente:

Carne de curcan uscata (35%), mazare (35%), cartofi dulci (14%), grasime de pasare (7%), dovleac (4%), sos de mere uscat (4%), pastarnac uscat (1% ).

Ghid de Hranire pentru Recompense pentru Câini Sam's Field Snack Crocant Curcan, Dovleac și Păstârnac - 200g
Recompensele Sam's Field Snack Crocant cu Curcan, Dovleac și Păstârnac sunt formulate pentru a oferi câinelui dvs. o gustare sănătoasă și delicioasă. Pentru a asigura o alimentație echilibrată și pentru a maximiza beneficiile acestor recompense, urmați ghidul de hranire de mai jos.

Recomandări Generale:
Varsta și Mărimea Câinelui: Aceste recompense sunt potrivite pentru câinii de toate vârstele și dimensiunile. Totuși, ajustați cantitatea în funcție de mărimea și nivelul de activitate al câinelui dvs.
Monitorizare: Supravegheați câinele în timp ce mănâncă recompensele pentru a preveni eventualele accidente.
Cantități Recomandate:
Câini de Talie Mică (1-10 kg): Oferiți 1-2 recompense pe zi.
Câini de Talie Medie (11-25 kg): Oferiți 2-4 recompense pe zi.
Câini de Talie Mare (26-45 kg): Oferiți 4-6 recompense pe zi.
Câini de Talie Foarte Mare (peste 45 kg): Oferiți 6-8 recompense pe zi.
Instrucțiuni de Utilizare:
Ca Gustare: Oferiți recompensele între mesele principale ca pe o gustare sănătoasă. Nu utilizați recompensele ca substitut pentru mesele complete.
În Timpul Dresajului: Folosiți recompensele pentru a încuraja comportamentele pozitive și pentru a facilita antrenamentul.
În Contextul Activităților Zilnice: Aceste recompense pot fi utilizate și ca un mic răsfăț după plimbări sau activități fizice intense.
Sfaturi Suplimentare:
Apa Proaspătă: Asigurați-vă că câinele are întotdeauna acces la apă proaspătă și curată.
Stocare: Păstrați recompensele într-un loc răcoros și uscat, departe de lumina directă a soarelui, pentru a menține prospețimea.
Alergii și Sensibilități: Consultați medicul veterinar dacă câinele dvs. are alergii sau sensibilități alimentare înainte de a introduce noi recompense în dietă.
Atenționări:
Evitați supraalimentarea: Recompensele trebuie să reprezinte doar o mică parte din dieta zilnică totală a câinelui dvs.
Dacă observați orice reacții adverse sau schimbări în comportamentul alimentar al câinelui, consultați imediat medicul veterinar.
Respectând aceste recomandări, veți putea oferi câinelui dvs. o gustare delicioasă și sănătoasă, contribuind la bunăstarea sa generală.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!