Recompense pentru caini talie mare Pedigree DentaStix , 270g

Pedegree

Recompense pentru caini talie mare Pedigree DentaStix , 270g

11.99 lei
Cod articol ZA-107
Vârstă Adult
Tip produs Suplimente nutritive si recompense
Pedigree DentaStix batoane dentare pentru caini de talie mare,   sunt astfel concepute încât să fie mestecate suficient de mult pentru a fi eficiente, având o textură cu efect abraziv blând cu cavitatea bucală și cu ingrediente active, care ajută la împiedicarea formării placii bacteriene dentare și a tartrului.

Caracteristici și beneficii:  Este dovedit științific că gustările gumate DentaStix ajută la reducerea formării tartrului cu până la 80%,...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Pedigree DentaStix batoane dentare pentru caini de talie mare,  sunt astfel concepute încât să fie mestecate suficient de mult pentru a fi eficiente, având o textură cu efect abraziv blând cu cavitatea bucală și cu ingrediente active, care ajută la împiedicarea formării placii bacteriene dentare și a tartrului.Caracteristici și beneficii: 

  • Este dovedit științific că gustările gumate DentaStix ajută la reducerea formării tartrului cu până la 80%, la consumul zilnic.
  • Combinația texturii speciale cu ingredientele active este cheia eficienței gustărilor gumate Pedigree DentaStix.
  • Gustările dentare gumate Pedigree DentaStix sunt dezvoltate cu ajutorul nutriționiștilor și medicilor veterinari de la Centrul Waltham pentru Nutriția Animalelor de Companie.
  • Recompense canine cu nivel scăzut de grăsimi, fără adaos de zahăr, fără culori sau arome artificiale.
  • Gustările gumate sunt disponibile ambalate individual sau în pachete mai mari, având diferite dimensiuni, pentru a oferi îngrijirea orală adecvată pentru câinii de talie mică, medie sau mare.

  

1bato/zi

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!