Recompense pentru caini,Frolic Chewy Bones - 170 g

Frolic

Recompense pentru caini,Frolic Chewy Bones - 170 g

9.99 RON
Cod articol ZA-1756
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive si recompense
Recompense pentru caini,Frolic Chewy Bones - 170 g
      Frolic Chewy Bones sunt recompensele perfecte pentru a-ți răsfăța câinele, oferindu-i o experiență de ronțăit plăcută și savuroasă. Ambalate într-un pachet generos de 170g, aceste recompense au fost create pentru a satisface nevoile instinctuale de mestecare ale prietenului tău patruped. Textură Chewy și Delicioasă: Frolic Chewy Bones au o textură moale și chewy, perfectă pentru câinii care adoră...
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Recompense pentru caini,Frolic Chewy Bones - 170 g


      Frolic Chewy Bones sunt recompensele perfecte pentru a-ți răsfăța câinele, oferindu-i o experiență de ronțăit plăcută și savuroasă. Ambalate într-un pachet generos de 170g, aceste recompense au fost create pentru a satisface nevoile instinctuale de mestecare ale prietenului tău patruped.

Textură Chewy și Delicioasă: Frolic Chewy Bones au o textură moale și chewy, perfectă pentru câinii care adoră să mestece. Această textură îmbinată cu aromele delicioase le transformă într-o gustare irezistibilă pentru câinele tău.

Formă în Formă de Os pentru Distracție Suplimentară: Fiecare Chewy Bone are forma unui os, aducând o notă de distracție și joc în timpul ronțăiturilor. Această formă inedită încurajează câinele să se joace și să se distreze în timp ce savurează gustarea.

Potrivite pentru Toate Rasele și Dimensiunile: Frolic Chewy Bones sunt potrivite pentru câini de toate rasele și dimensiunile, oferind o soluție universală pentru a-ți răsfăța companionul canin. Indiferent dacă este vorba despre un câine de talie mică sau mare, aceste recompense se potrivesc perfect.

Perfecte pentru Antrenament și Rasfat: Datorită texturii lor, Chewy Bones sunt excelente pentru a fi folosite în timpul sesiunilor de antrenament, recompensând comportamentul pozitiv al câinelui tău. De asemenea, pot fi oferite ca o recompensă specială pentru momentele de răsfăț.

Pachet Generos de 170g: Ambalate într-un pachet de 170g, aceste recompense sunt ușor de gestionat și pot fi depozitate convenabil. Pachetul rezistent și sigilat menține prospețimea și aroma Chewy Bones, garantând o experiență gustativă de calitate.

Ingrediente de Înaltă Calitate: Frolic acordă atenție ingredientelor de calitate, asigurându-se că fiecare recompensă este pregătită cu grijă pentru a satisface gusturile și standardele nutriționale ale câinelui tău.

Frolic Chewy Bones, 170g, sunt alegerea perfectă pentru a-ți răsfăța câinele cu o gustare delicioasă și distractivă. Aceste recompense nu doar îndeplinesc nevoile instinctuale de mestecare ale câinelui, ci și aduc o bucurie autentică în fiecare moment de ronțăit.


Ingrediente:

 Cereale, subproduse vegetale, diverse zaharuri, carne și produse de origine animală (inclusiv 4% carne de vită), uleiuri și grăsimi, minerale. 

Componente analitice:

 proteină 9% Substante anorganice 4,6% Umiditate 16% fibră 0,7% gras 1,6% Nu este potrivit pentru câini cu greutatea de până la 8 kg și cățeluși până la 9 luni.

 

Frecvența Oferirii:

Oferă Frolic Chewy Bones în funcție de preferințele și nevoile individuale ale câinelui tău. Aceste recompense pot fi administrate ocazional, pentru a menține caracterul special al gustării și pentru a evita suprasolicitarea caloriilor.
Cantitate Moderată:

Asigură-te că oferi o cantitate moderată de Chewy Bones, luând în considerare dimensiunea și necesitățile nutriționale ale câinelui. Urmează instrucțiunile de pe ambalaj pentru a controla porțiile.
Momentul Potrivit pentru Oferire:

Oferă recompensele în momente potrivite, cum ar fi în timpul sesiunilor de antrenament sau ca recompensă pentru comportamentul pozitiv. Aceasta poate crea o asociere pozitivă între recompense și activități plăcute.
Monitorizarea Greutății:

Monitorizează greutatea câinelui și ajustează cantitatea de recompense în consecință. Menținerea greutății sănătoase contribuie la bunăstarea generală a animalului tău de companie.
Hidratarea Corespunzătoare:

Asigură-te că câinele tău are întotdeauna acces la apă proaspătă. O hidratare corespunzătoare este esențială, mai ales atunci când oferi recompense uscate, cum sunt Chewy Bones.
Depozitare Corectă:

Păstrează pachetul de Chewy Bones într-un loc uscat și răcoros pentru a menține prospețimea și chewiness-ul recompenselor. Închide bine ambalajul după fiecare utilizare.
Consultația Veterinarului:

În cazul în care ai întrebări sau îngrijorări cu privire la dieta sau nevoile specifice ale câinelui tău, consultați medicul veterinar pentru sfaturi personalizate.
Frolic Chewy Bones, 170g, sunt o alegere grozavă pentru a-ți răsfăța câinele cu o gustare delicioasă și distractivă. Prin respectarea acestui ghid de hranire, vei putea oferi câinelui tău recompense hrănitoare și plăcute, menținând echilibrul în dieta sa zilnică.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!