Recompense pentru caini,Frolic Smiley Sticks - 175 g | Zazoo

Recompense pentru caini,Frolic Smiley Sticks - 175 g

Frolic

Recompense pentru caini,Frolic Smiley Sticks - 175 g

9.99 RON
Cod articol ZA-1755
Vârstă toate varstele
Tip produs Suplimente nutritive si recompense
Recompense pentru caini,Frolic Smiley Sticks - 175 g
      Frolic Smiley Sticks sunt recompense pline de bucurie și deliciu, create special pentru a-ți răsfăța companionul canin. Ambalate într-un pachet de 175g, aceste recompense sunt concepute pentru a aduce un zâmbet pe fața prietenului tău patruped în fiecare ronțăitură. Forma Unică în Formă de Zâmbet: Fiecare Stick Frolic Smiley are o formă inedită, asemănătoare cu un zâmbet vesel....
Cantitate
Stoc suficient
ajunge în 48h la tine
Retur simplu
în termen de 15 zile
Garanția calității
produse de calitate
Plătești în siguranță
Plată online securizată
Cumpărând de la Zazoo beneficiezi de consultanță gratuită pentru păsările și animalele tale

Recompense pentru caini,Frolic Smiley Sticks - 175 g


      Frolic Smiley Sticks sunt recompense pline de bucurie și deliciu, create special pentru a-ți răsfăța companionul canin. Ambalate într-un pachet de 175g, aceste recompense sunt concepute pentru a aduce un zâmbet pe fața prietenului tău patruped în fiecare ronțăitură.

Forma Unică în Formă de Zâmbet: Fiecare Stick Frolic Smiley are o formă inedită, asemănătoare cu un zâmbet vesel. Această caracteristică face nu doar recompensele delicioase, ci și distractive, aducând un element jucăuș în timpul mesei sau al sesiunilor de ronțăit.

Arome Gustoase pentru Plăcere Maximă: Frolic Smiley Sticks sunt pregătite cu arome gustoase care vor captiva simțurile câinelui tău. Fiecare ronțăitură este o experiență plină de deliciu, contribuind la satisfacția nevoilor gustative ale companionului tău.

Perfecte pentru Rasfat și Distracție: Aceste recompense sunt ideale pentru a-ți răsfăța câinele sau pentru a oferi un stimulent gustativ în timpul sesiunilor de joacă. Fiecare Stick Frolic Smiley devine o recompensă specială care aduce bucurie și distracție în relația ta cu animalul de companie.

Pachet Practic de 175g: Ambalate într-un pachet de 175g, aceste recompense sunt ușor de gestionat și pot fi depozitate convenabil. Pachetul sigilat menține prospețimea și gustul recompenselor, garantând o experiență gustativă de calitate în fiecare moment.

Ingrediente de Înaltă Calitate: Frolic pune accent pe calitatea ingredientelor, asigurându-se că fiecare recompensă este pregătită cu atenție pentru a satisface nevoile nutriționale ale câinelui tău.

Cu Frolic Smiley Sticks, 175g, vei aduce un strop de veselie în viața zilnică a câinelui tău. Aceste recompense nu doar îndeplinesc nevoile alimentare ale câinelui, ci și aduc o bucurie autentică în fiecare moment de hrănire și ronțăit.


Compozitie:

 cereale, produse de origine vegetala, minerale, extracte proteice de origine vegetala, carne si subproduse de origine animala (inclusiv 1% vita si 1% pui), uleiuri si grasimi.

 Caracteristici de calitate declarate: 

proteine 7,4%, continut de grasimi 2,8%, fibre brute 1,0%, umiditate 15%.

Frecvența Oferirii:

Oferă Frolic Smiley Sticks în funcție de preferințele și necesitățile individuale ale câinelui tău. Aceste recompense pot fi administrate ocazional, pentru a menține caracterul special al gustării și pentru a evita suprasolicitarea caloriilor.
Cantitate Moderată:

Asigură-te că oferi o cantitate moderată de Smiley Sticks, luând în considerare dimensiunea și necesitățile nutriționale ale câinelui. Urmează instrucțiunile de pe ambalaj pentru a controla porțiile.
Momentul Potrivit pentru Oferire:

Oferă recompensele în momente potrivite, cum ar fi în timpul sesiunilor de antrenament sau ca recompensă pentru comportamentul pozitiv. Aceasta poate crea o asociere pozitivă între recompense și activități plăcute.
Monitorizarea Greutății:

Monitorizează greutatea câinelui și ajustează cantitatea de recompense în consecință. Menținerea greutății sănătoase contribuie la bunăstarea generală a animalului tău de companie.
Hidratarea Corespunzătoare:

Asigură-te că câinele tău are întotdeauna acces la apă proaspătă. O hidratare corespunzătoare este esențială, mai ales atunci când oferi recompense uscate, cum sunt Smiley Sticks.
Depozitare Corectă:

Păstrează pachetul de Smiley Sticks într-un loc uscat și răcoros pentru a menține prospețimea și crocantul recompenselor. Închide bine ambalajul după fiecare utilizare.
Consultația Veterinarului:

În cazul în care ai întrebări sau îngrijorări cu privire la dieta sau nevoile specifice ale câinelui tău, consultați medicul veterinar pentru sfaturi personalizate.
Frolic Smiley Sticks, 175g, sunt o modalitate minunată de a răsfăța câinele tău cu o gustare veselă și delicioasă. Prin respectarea acestui ghid de hranire, vei putea oferi câinelui tău recompense hrănitoare și plăcute, menținând totodată un echilibru în dieta sa zilnică.

Nici un comentariu pentru acest produs. Fii primul!